Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Teljesen guilty pleasure:-))) Olyan szinten tele volt tévedésekkel, hogy ritkán lát az ember ilyet. Hol 3 hete tart a a nyomzás, hol 6 napja...a hullák hetekig tárolása értelmetlen, ehhh, lehetne sorolni..... De nagyon mozgalmas volt, egy perc szünet nem volt, ez az előnye. 10/6
Too old to die young - Refn új sorija mellett eléggé elmentem, pedig rajta volt a listán, de tegnap beleakadtam a Prime-on. Belekezdtem és eléggé beszippantott. Minden rendezői jegy ott van, de a szokásosnál is lassabb a történet vezetése, ám ez jót tesz neki, lehet gyönyörködni a képekben, jobban beléd ivódik mindaz, amit látsz, van időd a cselekményt magadévá tenni. a mennyország és pokol között tengődő zsarut rohadt jól kelti életre Miles Teller, de mindenki más nagyon érzi a rá bízott karaktert. képek, zene csillagos ötös. fuhh, de jó ez.
The Recruit - tegnap dobta fel a Flix, mert anno bejelöltem és a napokban esett be a hulladék feldolgozóba:) nem emlékeztem miért kattintottam le a remindert, de aztán láttam az első két rész opening credit-jében, hogy a rendező Doug Liman és egyből leesett miről van szó. A többi részt már nem ő viszi, csak producer, de eléggé megadja a kezdőrúgást. Nem egy high concept matéria, láttunk már ilyen történetet, viszont finoman belenyúlnak azzal, hogy itt most nem egy tapasztalt CIA kém napjait kísérhetjük nyomon, hanem egy tök zöldfülű jogász első napjait A CÉG gépezetében. Végre kapunk egy totálisan pörgős, vicces, de alapvetően komoly akció filmet, amit a fiatalok és az idősebb gen is élvezni tud. Nekem az első két rész alapján tetszik.
nálam a Netflix már régóta a selejtes tömeggyártó streamer címet viseli. néha beesik egy-egy érdekesebb film/sori, szerintem ez továbbra is így marad, de a fő csapás a Z gen bevonása. azok meg ezt az instant fos igénylik.
Nézegetem ezt a For All MankindS1-et. A 3. részt lenyomtam / kicsit erőltetem még ma. Látta ezt valaki, érdemes küzdeni vele? Spoiler nélkül érdekelne vélemény. Nekem vontatott, nem találom érdekfeszítőnek, noha az alapötlet elég jó (lenne).
Nem találok hozzászólást, hogy valaki látta volna Biga Cubensis-e kívül, aki hintett egy 8-ast a 3. etapra.
Szép lassan kigyomlálja a Netflix a kicsit is érdekes, urambocsá' színvonalasabb cuccokat (vagy ami nem feltétlenül woke-propagandista...). Ma már nagyon sok régi nagy siker el sem készülhetne. Írták a junkie-n, hogy milyen arányban van a kasza/új sorzatok. Hát kb. lszrm, mivel meg lehet azt is nézni milyen silány új szarok jönnek be...belenéztem pár úgymond fiatalok körében népszerű cuccba (pl. Alice Határországban) elemei erejű a sekélyesedés. Tény, hogy megtalálja a piacát, amit jóm mutat az is, hogy a mindehonnan összeollózott klisés Wednesday a zászlóshajó most.....(és nem hinném, hogy a korom miatt mondom ezt, hiszen pl. az Arcane, vagy a L&D& Robots k. jó volt...)
Yellowjackets (túl van tolva itt a girlpower, de akkor is — 5/5) The Wilds (he? hogy mi van? még egyszer ugyanez? no de ez se rossz — 4/5) House of Dragons (öreg vagyok én már még egy Martin nélküli Martin sorozathoz — 2/5) Rings of Power (hümm [fejet vakargat] — 2/5) Severance (hümm [fejet falba ver] — 2/5) Sandman (ez képregényben is ilyen meh! volt? — 2/5) Better Call Saul (leborul, szó nélkül imád — 5/5) Derry Girls (csont nélkül — 5/5) Love, Death & Robots (ezzel az volt a baj, hogy egy este lenyomtam — 4,5/5) C’est Drôle! [Standing Up] (a francia standup rövid históriája — 4/5) Cobra Kai (már csak húzzák, de még mindig jó végigbambulni vele az estét — 4/5)
Nácivadász zsidók a hetvenes években az USA-ban. Két rész utánúgy tűnik, hogy ez valami szuperhős (Al Pacino vezetésével)jew-módra, de minden erre hajaz. Az egysíkúan gonosz nácik, az összeesküvések, a véres akciók....és a nagy tervezgetések. Stílusos, jó színek, aljas gonoszok stb. Egyelőre bejön.
White Lotus S02 - Hát ez a második évad emelte a tétet minőségben, komplexitásban. Nehéz lesz felülmúlni a koncepció keretein belül. A 3. évad már berendelve és a pletykák szerint egy ázsiai White Lotus hotelben fog játszódni.
SPOILER: Lehet találgatni, melyik szereplő/család köti össze majd az előző évaddal, gondolom olyan, akinek pozitív élménye volt az előzőekben:)
Miért?!? Elkezdek nézni egy sorozatot, a főhős rendszerint kissé zilált, de jó karakteres figura. Aztán jön a második évad, a főhős konszolidált öltözetet kap, frizura, smink rendben, de elveszti a jellegét. Már többször tapasztaltam, és mindig sajnálom, ha így alakul.