Hát én is csak egy ideig bírtam a sövénynél a kékítést. majd, ha 1x meglesz a másik oldalon is, akkor egyik oldal rózs, a másik kék lesz. vegyesen csak kínlódás.
Anno én is tettem bele ventillált kénport, timsót.
De 1-2 cserépért nem érdemes kutyulni, a compo kékítő földje és vannak kékítő tápok is. Most már. Pár éve nehéz volt beszerezni.
Nem tudom, mondtam-e, hogy csináltam annabell dugványt kettőt próbaképpen, ha már úgyis dugványoztam a rózsákat... eygelőre éldegélnek.:)
azt meg nem akarom elkiabálni, hogy úgy tűnik, mintha a kb. egy hónapja vízbe rakott (amúgy véletlenül letörött) vanille hajtáson mikroszkopikus méretű gyökérkezdeményeket látnék... egész átlátszóak és iszonyat pirinyók, de mintha az lenne. :O
Ma én is mentettem egy Annanbelt a kertészetből. Szegény elég rossz bőrben van, a kis cserépben, tápanyaghiányos és nem virágzik. Na de majd nálam megkap mindent amire szüksége van.
... és mondjuk egyszerűbb tényleg berakni őket valahová telelni, mint takargatni, csak nekem nincs ehhez helyem... pedig akkor lehet, hogy lenne kékem is, szabadföldben nem tudok kéket varázsolni:(