Mi pénteken kb 4-kor indulunk a Gubacsitól., szerintem 7 kor kényelmesen a mártoni strandon leszünk. a strand előtt horgonyon fogunk aludni, mert az elejét nem rakom ki a partra
Sügi! Ha hajót nem is biztos , de csónakot viszek. Megvárlak Baal komáéknál, és együtt felcsónakázunk, elférsz mellettem. Majd én kormányozok, úgyhogy ihatsz is...:)
(Bekamerázott a terület, úgyhogy ott hagyhatjuk az autókat.) Vasárnap reggeli után szándékozom majd vissza indulni.
Igen! Én emlékszek rá,és akkor pedzegettem,hogy hajó nélkül többet nem megyek talira, miután egy hajóba sem fértünk be. /Szomorúan álldogáltunk a parton,míg hazafelé nem vettük az irányt egy nagy szomorú nyelés után./ Nos ezért tartom nyitva a dolgot.
Azért köszi,hogy Te is emlékezel rá. Tudod,magad uram magad.... Ha magadon nem segítesz,nem segít rajtad senki.
Én még nyitva tartom a dolgot. Ha megyek is egyedül megyek. Nem szívesen húzok csónakot,mert Tass erre az évre bezárt kamrajavítás miatt. Lehet hogy én is autóval hajó nélkül megyek.
Egy közösséget az új tagok újítják meg. Lesznek olyanok akik soha nem ismerték Hakát, és majd csak hallomásból fogják tudni hogy ki, és milyen az igazi HAJÓS ! Lehet hogy épp ők fogják tovább vinni az emlékét!
Minden esetre igaza volt mindenkinek, aki azt állította, hogy lesz tovább.... :) Lásd a lista !
Akkor a zsilipelésnél 16 hajó volt ott. Ha jól emlékszem több mint 30-an voltunk. De nem a létszám az elsődleges, hanem a társaság. Mint legutóbb is történt a két helyszínen..
Vizizizi: Azért jó lenne tudni hogy mit vigyek......bogrács, .....stb...