Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
- a macsakkővel kirakott megállókat felkéne számolni, mert a tükörsima gumikkal mire kijön a busz, már eltelt 1 menet (nem 1, nem 2 kocsi úgy állt meg a Hamzsabégi úti megállóban, hogy állt a "B" tengely). Valószinű, hogy a Móriczon, a megállótáblát is ez okoból döntötték meg. Vagy megcsúszott, vagy az utánfutót nagyon a járda fölé engedte. Pénteken ezért eseményezett 1 7-es a Thököly úton, mert az utánfutót megdobta & lekapta 1 parkoló autó tükrét. (Persze minek állt tilosban?) Homoxórás kérve az AVM-től, hiába. (Jah, ha O. K.-nak megkell mozdulni, rögtön ellenkező irányba forog a Föld.)
- Vasárnap 3 kocsicsere is volt a 7E-173E-n (1ik még a vontatót is betolta a darázsba). Pótlása 1iknek se' volt, csak a Bornemissza téri tartalék (I-129) segített a sűrítésben.
- Vasárnap konfliktus 1 lassan gondolkodó utas miatt. Aki csak nézelődik, majd amire csúkodnak az ajtók, felszáll. A kezét persze odacsukták, amire nagy felháborodás kerekedett. Sajnos nem hagy6tam szó nélkül. Kötelezett a múlt...
- pénteken 1 33-asról beálló kocsi csattant 1 darázssofőr által vezetett busszal. Az elmondottak alapján a darázssofőr hibázott, az ügy vizsgálat alatt.
"De a parkolóvilágítás mégis minek, mikor ott a helyzetjelző."
egy dologra mindenképp :) dél-pesten pl. nagyon helyesen nem vészvillogóval, hanem helyzetjelzővel jelöljük h. szalagos a kocsi. Eredeti kulcsos 435-ösökön viszont csak úgy tudod kihúzni a kulcsot, ha nincs világítás, ilyenkor szükséges a parkfényt bekapcsolni.
- elől-hátul nincs parkoló villágítás (első körben a parkfék feletti gombbal lehet bekapcsolni) de ha az be van kapcsolva, akkor nincs helyzetjelző. De a parkolóvilágítás mégis minek, mikor ott a helyzetjelző. Következő beírás a menetfény lesz, ami nyugati autók közül is csak kevésben van benne?
- segédlégtartály nagyon ingadozik 6-8 bar között
Szerintem meg teljesen normális ez az érték, mivel 10 körös levegőtartály van benne.
60 fokot akartam írni. Az meg azért kevés, mert rohadt hideg volt a kocsi. O. K.-nak a szeme kipattant volna, ha még 1 5. kocsit is kikellett volna hozni.
A Volvók cseréjét a de.-ös intézte. (Már végre megtanulták, hogy "nem járjuk le úgy a számot, hogy már csak a váz maradt meg"!) Volt olyan, amilyekkel a vá.-ig se' jutott L.
Mik vannak a Szendrőben? Ha nem publiqs, e-mailen is jöhet. Honnan tudtad, hogy Ő a K07-es terület vezetője? Mondtam én, hogy rendes csóka, de amit megkövetel, azt kőkeményen behajtja. A vezetési stílusát nem kommentálnám. :-)
Más, de mégsem:
Kiránulást szervez a Liszt Ferenc térre, az AVM közponban. Érdeklődés: nála! Az időpontok 7köznapokra esnek. Mennék én is, de munkaidőmből adódoan felejtős. :-(