Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 729
OK! majd ha megszerzitek a többséget beszélhetünk róla! De akkor addig jó lenne nem reklámozni a tiltott gyümölcsöket!
Előzmény: Antisystem (718)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 728
De a törvény előtt nem. Az ez szerint szelektál, drogozol vagy nem.
Előzmény: figyelem02 (726)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 727
Őszinte legyek, fogalmam sincs már. Talán a lázadás. De azt meg kinövi az ember. Vagy belül áttranszferálja máshova.
Előzmény: Törölt nick (724)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 726
Vkinek meg kell ilyen pótszer. Vki nem iszik kávét (pl. én), vki meg iszik. Vki eszik zsíros ételeket, aztán 55 évesen elpatkol ettől, vki meg nem. Nem vagyunk egyformák, viszont senki sem több vagy kevesebb a másiknál azért, mert fogyaszt vagy nem fogyaszt drogot. Mind egyenrangúak vagyunk a létben, Isten előtt.
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (705)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 725

Szüntesd meg, ha zavar! ;)

Előzmény: Törölt nick (722)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 723
Ebben nincs igazad. Az emberek változnak és évek múltán sok mindent másképp látnak.
Előzmény: Törölt nick (719)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 722
"De nagyon hamar le is tettem, nem találtam benne semmi vonzót."

Látod? Senki se kényszerít.

OFF
Tényleg, jut eszembe, semmi vonzót nem látok abban hogy számlám és bankkártyám van. Szerintem jobb lenne betiltani :)
ON
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (717)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 720
A hétvégi tüntetéseken nem ez látszott! :))
Előzmény: Törölt nick (714)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.14 0 0 718

akkor oda megyek, ahol az megengedett s nem itthon követelem, hogy ne tiltsák!

Nem tudok róla, hogy a törvények bárhol is kőbe lennének vésve...tök természetes, ha valakik meg akarják változtatni őket.

ÜdV 

Előzmény: Törölt nick (698)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 717
Mint írtam  kb. 15 vagy 16 éve igen. De nagyon hamar le is tettem, nem találtam benne semmi vonzót. Így nem mondhatjátok, hogy nem tudom mi ellene beszélek.
Előzmény: Törölt nick (713)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 716

"Csakhát vagy azért vannak törvények, ha a tiltakozó emberkék is betartsák azokat, vagy feleslegesek."

Jó fele haladunk. Mert itt M.o-n az a tény, a valóság, hogy ezeket a törvényeket a drogfogyasztók nem tartják be. Nem kevesen, hétévégenként kb. félmillióan. ÉS ezek az emberek láthatóan nem akarnak elmenni Hollandiába, hanem itt élnek.

És akkor most mi a megoldás? Megváltoztatod az embereket, vagy megváltoztatod a törvényt? Esetleg kiküldöd őket Hollandiába? (de kiket, ha nem is tudod kik azok?)

Előzmény: Törölt nick (698)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 712
Mindenesetre sziszifuszi harcot vívtok, a legalizálás társadalmi elfogadása szerencsére meszebb van mint a legközellebbi galaxis, az, hogy valamelyik tényleges támogatottsággal bíró politikai erő (az szadesz nincs idesorolva) felvállalná szintén fényévekre vagyon. :))
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 710
A gyémánthoz is köthető fegyverkereskedelem, gyermekmunka, vér.
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (707)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 708
Ezt már leírtam.
Előzmény: figyelem02 (706)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 707
Véleményem szerint a gyémántot legálisan bányásszak, míg a kábítószerek termesztése tilos. De cáfolj! :))
Előzmény: Törölt nick (703)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 706
Nem dicsekszem, hanem 1 tényt írok le. És akkor még nem beszéltem a körülöttem lévő kb. 100 emberről, akik szintén évek óta szívnak, és szintén nem tudta őket megakadályozni ebben az állam. Mi értelme az ilyen törvénynek?
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (691)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 705
Ne legyél te semmiben biztos! Speciel tudom milyen a hatása (szex közben is), de fű nélkül is elvagyok és nem kell pótszer.
Előzmény: figyelem02 (699)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 703
Ez szóról szóra igaz a gyémántra is!
Mindezt azért hoyg néhány unatkozó burzsuj felvágjon vele mások előtt.
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (697)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 700

OFF

(Elképzelem, ahogy az összes kendermagos aktívista ott ül a gépe előtt és forró dróton megbeszélik a válaszokat, vagy a főnökük fellapozza a könyvet, milyen felvetésre, milyen szabványszöveget kell írni... :))))))))))))))))))) )

ON

figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 699

TE sem tudhatsz semmit mások kontrollvesztéséről, mégsem maradsz a saját kontrollvesztésednél.

Jobban tudod, hogy mi játszódik le 1 drogos lelkében, mint maga a drogos, pedig kurvára biztos vagyok benne, hogy még életedben nem téptél be, és még életedben nem veszetetted el az öntudatodat 2-3 mp-re 1 olyan orgazmusnál, ami fű és hasis keverékkel volt megspékelve.

Az rendben van, hogy tudod, mitől rossz a fű, mert leírják neked mások. De honnan tudnád mitől jó? A szexről is így dumáltál a szüzességed elvesztése előtt? 

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (680)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 698
No ez az, már irtam! Van akinek szükséges ez a kis varázslat pluszban, hogy lebeghessen, mások meg a lábukon szeretnek állni a legteljesebb gyönyörben és mámoros állapotban is! Embere válogatja! Csakhát vagy azért vannak törvények, ha a tiltakozó emberkék is betartsák azokat, vagy feleslegesek. El lehet menni Hollandiába és nincs probléma! Ha emberhúst akarok enni büntetés veszélye nélkül, akkor oda megyek, ahol az megengedett s nem itthon követelem, hogy ne tiltsák!
Előzmény: figyelem02 (668)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 697

Ilyent senki nem mondott.

Az a tény tagadhatatlanul, hogy a világon mindenhol gondot okoz a kábítószer. Hozzákapcsolódik a prostitúció, fegyverkereskedelem, a termelők kizsákmányolása és még sok minden egyéb, gyilkosságok, korrupció, stb...stb. A marihuanna beletartozik ebbe a körbe.

Ezért nem lehet ezen a társadalmi megállapodáson lazítania. A legalizáció húzná magával az előbb felsorolt dolgokat. És csak azért, hogy pár unatkozó ficsúr nyogodtan elszívja a spangliját?

Előzmény: Törölt nick (695)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 696
"Egy társadalomnak vannak elfogadott szabályai, és egy ilyen szabály a kábítószerek tiltása. "

Hmm. az elmúlt 17 évben a kutya se kérdezett tőlem ilyesmit, életem eddigi 30 éve alatt sem.
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (690)
Antisystem Creative Commons License 2007.05.14 0 0 694

A marihuanna viszont kábítószer, és a test sejtjei egész jól el vannak kábítószer nélkül.

Jaj, ez a "kábítószer", minta  sötét démoni erők tárgyiasulása...

Tudod, "kábítószer" az, amit a WHO megfelelő bizottsága (vagy az EüM) rátesz egy megfelelő listára. Kedves rokonom szedett egy methylpentinol hatóanyagú enyhe nyugtatót évekig, ezt írogatta neki az orvosa. (úgy hívták, hogy Dalgol csepp - idősebbek kedvéért) Aztán ez az anyag rákerült egy ilyen bumaskara, és a rokonom ezáltal a gyógyszerét az orvos utasítása szerint szedő honpolgárból drogfüggő lett, hivatalosan. Pedig természetesen pont ugyanannyira volt rászokva és ugyanarra, mint a listásítás előtt.

Szóval én nem lennék annyira büszke - mint te alább - ha a hozzátartozóm egyre jobban különbséget kezdene tenni "jó" és "rossz" között, mert az esetek zömében nincs olyan, hogy "jó" és olyan, hogy "rossz", szinek vannak, nem fekete-fehér.

ÜdV

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (683)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 691
Előre is bocsánat, hogy ilyen durván mondom, de csak így tudom hangsúlyozni: Thaiföldön nem lenne ekkora pofád. Finomabban szólva ott senki nem dicsekedne, hogy tizenx éve kábítószert fogyaszt, ott asszem érvényt szereznének hamar a törvénynek !
Előzmény: figyelem02 (686)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 690
Társadalomban élünk. Egy társadalomnak vannak elfogadott szabályai, és egy ilyen szabály a kábítószerek tiltása. Ha egy állam ezt nem tudja/akarja betartatni az az állam gyengesége.
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 688
Mondjuk a butítás...
Előzmény: figyelem02 (686)
toloba Creative Commons License 2007.05.14 0 0 687
Off

A narancsot is ki kell írtani...káros a nemzetre...
On
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 686

Miért nem hozod elő azt a roppant gyenge ellenérvet, hogy majd gyógyítani kell a tüdőmet, és ezzel kárt okozok a TB-kasszának, tehát másnak is ártok?:)) A többiek előhozhatnák a kövér embereket, meg a zsíros ételeket kontrának, és ismételgethetnénk, amit már ezerszer leírtunk pro és kontra. 

Engem még 13 év alatt nem tudott megakadályozni az állam abban, hogy cannabist juttassak a szervezetembe. És akkor számítsuk azt is, hogy hétvégénként félmillió embert nem tud megakadályozni ebben. Van értelme az ilyen törvénynek? Amit mindenki leszar, még ott is, ahol tele van a hely rendőrökkel, mint pl. a tegnapi szigeti rendezvény?

Biztos érdeke vmiért az államnak betarthatatlan törvényekkel korlátozni az emberek életét, csak nem tudom, hogy az álszentségen kívül mi lehet az indok?:))

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (667)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 685
Nektek meg a "mindent előre biztosan megmondásotok" !! :))
Előzmény: Törölt nick (682)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!