Keresés

Részletes keresés

Kecz-Mann 53 Creative Commons License 2018.03.28 0 0 3905

Tisztelt M Márk!

A kinált munkát vállalkozó igazolvánnyal  heti 5 napban, 11- 15 óra között heti 38 000 ft bruttó áron eltudom vállalni.

Elérhetőségem: 06-30/ 4868396

Üdvözlettel: Keczán Zsuzsa

Előzmény: mmark21 (3903)
Dr Simon Sarolta Creative Commons License 2018.03.27 0 0 3904

Kedves Cvetak!

Sajnálom, hogy akkurátus keresése nem vezetett eredményre, feltételezem, ennek az lehet az oka, hogy már több éve nyugdíjba vonultam. 

Én a takarítómat változatlanul csak ajánlani tudom, gondolom, ön megtalálta a megfelelő személyt, az előzmények alapján az én takarítómat nem ismeri, így bejegyzésem azokhoz szól, akik keresik becsületes, minőségi takarítójukat.

Üdvözlettel:

Dr. Simon Sarolta

Előzmény: Cvetak (3895)
mmark21 Creative Commons License 2018.03.27 0 0 3903

A Horváth Mihály tér közelében (Budapest VIII. kerület), egy épületben, egymással szomszédosan elhelyezkedő 10 darab rövidtávra kiadott apartmanlakásba keresek olyan takarítót hosszú távra, aki heti 5 napban délelőtt 11 és délután 3 között (fix félállásban), esetleg heti 7 napban 10-től fél4-ig (fix főállásban) takarítást vállal havi fix bérezés mellett. A jelentkezésben kérem a nettó bérigény megjelölését. Emilkontakt az adatlapomon elérhető.

Á Judith Creative Commons License 2018.03.27 0 0 3902

ÜDV TISZTELT TAKARITONÖT KERESÖ !

ERIKA V ZUGLÓBÓL ÉS TAKARITÁST VÁLLALOK Á-Z-IG A 7-BÁRMELYIK NAPJÁN.

KÉREM,H FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL.PONTOS MINÖSÉGI MUNKA

TF:06-70-629-3-587. A LEGJOBBAKAT KIV MINDENKINEK.

Buda hosekeeper/takaritón Creative Commons License 2018.03.27 0 0 3901

Üdvözlöm,kérhetnék egy elérhetőséget?

Köszönöm előre is ☺

Előzmény: Licsilla66 (3900)
Licsilla66 Creative Commons License 2018.03.27 0 0 3900

Tisztelt Olvasó!

Zuglói Lakásom takarításához keresek,

megbízható, precíz, nagyon alapos takarítónőt. Takarítás két hetente 4 óra. Óradíj maximum 1600.- forint.

Ha érdekel, kérlek küldj fényképes rövid bemutatkozást.

Üdvözlettel: Csilla

Vizdákné Alexandra Creative Commons License 2018.03.25 0 0 3899

Tisztelt olvasók!

Évek óta ingatlanok, irodák és más egyéb helységek takarłításával foglalkozom.

Jelenlegi meglévő munkáim mellé keresek kiegészítést.

Referenciákkal és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem, számlaképes vagyok.

Tavaszi nagytakarítást is vállalok, illetve akiknek csak ablak tisztításra lenne szüksége azoknak is állok rendelkezésére.

Heti rendszerességű takarítást hétfőnként és péntekenként tudok vállalni.

Magamra és környezetemre igényes, minden káros szenvedélyektől mentes vagyok.

Forduljanak hozzám bizalommal!

Kérem, hogy telefonon keressenek!

06 70 601-1499

Köszönettel:

Vizdákné Alexandra

Nimace Creative Commons License 2018.03.24 0 0 3898

Kedves takarítónőt keresők

Kis és nagytakarítást,vállalok Budapesten és vonzáskörzetében.

Referenciával,több éves tapasztalattal,akár számlával 0-24 ben hétvégén is‼‼‼

Airbnb apartmanokban is jártas vagyok,ez is érdekel!!

Ágnes takarítás budapest

06204553664

ui- "nem csak ott ahol a papok táncolnak"

Én a nő Creative Commons License 2018.03.24 0 0 3897

Sziasztok ...

Nincs ideje,elfoglalt?

Megbízható, magára és munkájára igényes, intelligens, alapvetően nyitott, diszkrét, nem dohányzó fiatalos nőként vállalom lakása rendben tartását, bevásárlást, ..alkalmanként besegíthetek ügyes-bajos ügyei elintézésébe is. Heti 1 esetenként 2 napban leveszem válláról a napi gondokat, igény esetén főzéssel is hozzájárulok a komfort érzet növeléséhez:)
14,17,18,19, kerületek előnyben, de természetesen várom a közeli ajánlatokat is
Köszönöm, ha jelentkezik! email: ideirj609@gmail.com

Buda hosekeeper/takaritón Creative Commons License 2018.03.24 0 0 3896

Üdvözlök mindenkit

Magán házak/lakások takarítását vállalom elsősorrban Budán 2.kerület,1.,12., és Pesten az 5.kerületben.

Pontos fegyelmezett nő vagyok akit a munka kapcsol ki és az eredmény amit vele érek el☺30 as éveim közepén járok egyáltalán nem okoz gondot ha függönyt kell leszednem vagy ha a szekrény tetejét csak létráról érem el☺.

Referenciával rendelkezem és jobban preferálom ha egy fix összegben állapodunk meg mint az óradíj,így még senki nem mondta hogy csak az időt húzom hiszen mind a két félnek az az érdeke hogy a munka precizen és pontosan legyen elvégezve.

További kérdésekre szívesen válaszolok csak kattintson a nevemre és megjelenik az email küldés lehetősége a profilomban.

További szép napot ☺

ui:takaritasmarina@gmail.com

Cvetak Creative Commons License 2018.03.22 0 0 3895

Kedves Dr. Simon Sarolta!

Ön itt most regisztrált.  Interneten nem találok ilyen nevű személyt aki Budapesten, van a közelben megtalálható lenne. 

Előzmény: Dr Simon Sarolta (3892)
001Angyal Creative Commons License 2018.03.21 0 0 3894

Megbízható, precíz....csak ha fontosak ezek.

Gyakorlattal, referenciával keresek lakásokat, házakat, heti takarításra, alkalmi nagytakarításra, vasalásra.

Jogosítvánnyal és kisgyermekgondozó végzettséggel rendelkezem, szivesen besegítenék kisgyermekes családoknál a babával kapcsolatos teendőkbe.

Festés utáni s.o.s nagytakarítást másod magammal hétvégén tudnék vállalni.

Lépcsőházak, irodák, öltözők nagytakarítását és szinten tartását és vállalom.

Ecseren élek, így optimális lenne a számomra a közelbe, Maglód,Üllő,Pécel és Budapest több kerülete is, igazából megbeszélés kérdése minden.

Ha úgy gondolod, hogy a leírtak alapján rám van szükséged kérlek, keress bizalommal.

Személyes találkozót mindenképp javasolnék, a kölcsönös szimpátia elengedhetetlen,mert nem mindegy kit engedünk be az életünkbe,és nekem sem, ez egy bizalmi állás.

06205323009 

Köszönöm, hogy elolvastad.

Üdv.:Anita

Nimace Creative Commons License 2018.03.21 0 0 3893

Kedves takarítónőt keresők‼

Referenciával,több éves tapasztalattal,akár számlával 0-24 ben hétvégén is‼‼‼

Ágnes takarítás budapest

06204553664

Dr Simon Sarolta Creative Commons License 2018.03.20 0 0 3892

Tisztelt Fórumozók!

Több éve dolgozik nálam a Zöld Takarítás, (zoldtakaritas01@gmail.com) csak ajánlani tudom. Becsületes, munkájára igényes, korrekt, megbízható.

Távollétemben dolgozik, a heti rendszeres takarítási feladatokat és a negyedéves nagytakarítást is megfelelő minőségben elvégzi önállóan, de ha kérésem van, azt is szívesen teljesíti. A munkára koncentrál, kulturált, tisztelettudó.

Üdvözlettel:

Dr. Simon Sarolta

Vintageroses Creative Commons License 2018.03.20 0 0 3891

Óbudán  2-3 napra 6-8 órában takarítást, vasalást, ablakpucolást vállalok, családi háznál.  Referenciával nem rendelkezem,  más munkakörben mozogtam, de munkámat precízen szoktam elvégezni.  Nem dohányzó, önmagára igényes, középkorú hölgy.  e-mail címem: leilieve@gmail.com.

További szép napot kívánok! Üdvözlettel: Bea

Tóth Attila_84 Creative Commons License 2018.03.20 0 0 3890

Kulturált, önmagára és munkájára igényes takarítónőt keresek minden hétköznapra esti vagy hajnali munkavégzésre (este 8 és reggel 8 között bármikor lehetséges) 12. kerületi (MOM parkhoz közeli) orvosi magánrendelőbe. Alkalmanként kb 2 és fél- 3 órás elfoglaltságot jelentene. Bérezés privát üzentben vagy telefonon. Tel: 06309762290

Továbbá megbízható, kulturált takarítónőt keresek Bp-i belvárosi kerületekben lévő magánlakásokba, heti takarításra, nappali beosztásba, teljes és részmunkaidőre is. Bérezés privát üzenetben vagy telefonon. Tel: 06309762290

Zöld Takarítás Creative Commons License 2018.03.20 0 0 3889

Tisztelt Hirdető!

Szeretnék jelentkezni a meghirdetett munkára, sajnos nem találtam meg az e-mail címét. 16 éves gyakorlattal rendelkezem, precízen, alaposan dolgozom, leinformálható vagyok.

zoldtakaritas01@gmail.com

Előzmény: sashegyi kislakás (3888)
sashegyi kislakás Creative Commons License 2018.03.18 0 0 3888

Keresek egy kifejezetten igényesen és profin dolgozó, megbízható, leinformálható, nem dohányzó takarítónőt budai, kétszobás, dohányfüst és állatszőr mentes lakás takarítására. A megkereséseket e-mailben várom.

Nikolett88 Creative Commons License 2018.03.17 0 0 3887

Sziasztok!

Takaritast vallalok hetvegenkent is.Lakás kis es nagytakaritast ablakpucolast.

Fiatal,megbizhato vagyok, preciz munkat vegzek.Akar szamlat is adok!2016 ota vagyok az olasz kulturintezet takaritas es ruhatar vezetoje!hivjon batran ! 06706371188  jampiamanda@gmail.com

Andrea069 Creative Commons License 2018.03.17 0 0 3884

Tisztelt Mindenki!

Tavaszi Nagytakaritast vállalunk szombatokra Budapesten.

Rólunk amit tudni lehet,hogy pontosak,precizek,megbizhatóak,referenciával rendelkező hölgyek vagyunk.

Előre is köszönjük.

Tel:06306439304

Email:nikolettt0815@gmail.com

Andrea069 Creative Commons License 2018.03.17 0 0 3883

Tisztelt Mindenki!

Reggeli irodatakarítást,lépcsőhàz takarítást vállalok Budapesten.

Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,precíz,megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok.

Kedvező áron dolgozom.

Előre is köszönöm.

Cadenergy Creative Commons License 2018.03.15 0 0 3882

Kedves Olvasó!

Takarítónőt keresek 16. kerületi lakás takarítására, heti egy alkalommal, 17 óra után kb. 3 órára. Fizetési igényt fényképes önéletrajzzal együtt kérem a cadenergy@cadenergy.hu címre küldjön. Számlát lehetőség szerint kérek, de nem feltétlenül.

Köszönöm: Cadenergy

eszterujhazi123 Creative Commons License 2018.03.14 0 0 3881

3.kerületi családi házba keresünk háztartási segítséget,bentlakási lehetőséggel,lehetőleg referenciával.
A család kis létszámú,a légkör nyugodt,családias,a munka fizikailag nem megterhelő.
Elvárás : takarítás,főzés,vasalás.
Szóba jöhet havi vagy egyéb váltásos rendszerben ( megbeszélés alapján ) dolgozni kívánó jelentkező is.
Érdeklődni lehet telefonon az alábbi számon : 06-30-9519-358.

Nimace Creative Commons License 2018.03.12 0 0 3880

Kedves takarítónőt keresők!

Referenciával,több éves tapasztalattal,akár számlával 0-24 ben.

Ágnes

06204553664

Emgd Creative Commons License 2018.03.11 0 0 3879

2000 ft/óra

Előzmény: loppie (3874)
Andrea069 Creative Commons License 2018.03.11 0 0 3878

Tisztelt Mindenki!

Tavaszi Nagytakaritast vállalunk szombatokra Budapesten.

Rólunk amit tudni lehet,hogy pontosak,precizek,megbizhatóak,referenciával rendelkező hölgyek vagyunk.

Előre is köszönjük.

bekesililla Creative Commons License 2018.03.10 0 0 3877

Házvezetőnőt keresünk

Munkájára igényes bejárónőt keresünk Budapest XVII. kerületében található családi házba, állandó folyamatos munkára, heti vagy kétheti rendszerességgel. 

Teendők: takarítás, főzés, mosás, vasalás, bevásárlás, alkalmankénti gyermekfelügyelet (8 éves kislány és 11 éves kisfiú)

Saját autó és jogosítvány előnyt jelent. 

Jelentkezni: Békési Lilla

+36 70 387 48 87

Buda hosekeeper/takaritón Creative Commons License 2018.03.10 0 0 3876

Üdvözlök mindenkit

Magán házak/lakások takarítását vállalom elsősorrban Budán 2.kerület,1.,12., és Pesten az 5.kerületben.

Pontos fegyelmezett nő vagyok akit a munka kapcsol ki és az eredmény amit vele érek el☺30 as éveim közepén járok egyáltalán nem okoz gondot ha függönyt kell leszednem vagy ha a szekrény tetejét csak létráról érem el☺.

Referenciával rendelkezem és jobban preferálom ha egy fix összegben állapodunk meg mint az óradíj,így még senki nem mondta hogy csak az időt húzom hiszen mind a két félnek az az érdeke hogy a munka precizen és pontosan legyen elvégezve.

További kérdésekre szívesen válaszolok csak kattintson a nevemre és megjelenik az email küldés lehetősége a profilomban.

További szép napot ☺

Nimace Creative Commons License 2018.03.08 0 0 3875

Sziasztok!!

Budapesten vállalok kis és nagytakaritást illetve AIRBNB s lakások pipere takarítását is.

A hét bármely napján előre egyeztetett időpontban vagy akár azonnal.

Több éves tapasztalattal,referenciával akár számlával állok rendelkezésükre.

Holnap/pentek 03.09 nagytaksritast/pipere takaritast tudok vallalni‼‼‼

06204553664 

Ágnes

u.i.:Nem csak ott ahol a papok táncolnak "

loppie Creative Commons License 2018.03.08 0 0 3874

szerintetek milyen átlagos órabére van egy takarítónka (pl Budapesten)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!