Sajnálom, hogy akkurátus keresése nem vezetett eredményre, feltételezem, ennek az lehet az oka, hogy már több éve nyugdíjba vonultam.
Én a takarítómat változatlanul csak ajánlani tudom, gondolom, ön megtalálta a megfelelő személyt, az előzmények alapján az én takarítómat nem ismeri, így bejegyzésem azokhoz szól, akik keresik becsületes, minőségi takarítójukat.
A Horváth Mihály tér közelében (Budapest VIII. kerület), egy épületben, egymással szomszédosan elhelyezkedő 10 darab rövidtávra kiadott apartmanlakásba keresek olyan takarítót hosszú távra, aki heti 5 napban délelőtt 11 és délután 3 között (fix félállásban), esetleg heti 7 napban 10-től fél4-ig (fix főállásban) takarítást vállal havi fix bérezés mellett. A jelentkezésben kérem a nettó bérigény megjelölését. Emilkontakt az adatlapomon elérhető.
Megbízható, magára és munkájára igényes, intelligens, alapvetően nyitott, diszkrét, nem dohányzó fiatalos nőként vállalom lakása rendben tartását, bevásárlást, ..alkalmanként besegíthetek ügyes-bajos ügyei elintézésébe is. Heti 1 esetenként 2 napban leveszem válláról a napi gondokat, igény esetén főzéssel is hozzájárulok a komfort érzet növeléséhez:) 14,17,18,19, kerületek előnyben, de természetesen várom a közeli ajánlatokat is Köszönöm, ha jelentkezik! email: ideirj609@gmail.com
Magán házak/lakások takarítását vállalom elsősorrban Budán 2.kerület,1.,12., és Pesten az 5.kerületben.
Pontos fegyelmezett nő vagyok akit a munka kapcsol ki és az eredmény amit vele érek el☺30 as éveim közepén járok egyáltalán nem okoz gondot ha függönyt kell leszednem vagy ha a szekrény tetejét csak létráról érem el☺.
Referenciával rendelkezem és jobban preferálom ha egy fix összegben állapodunk meg mint az óradíj,így még senki nem mondta hogy csak az időt húzom hiszen mind a két félnek az az érdeke hogy a munka precizen és pontosan legyen elvégezve.
További kérdésekre szívesen válaszolok csak kattintson a nevemre és megjelenik az email küldés lehetősége a profilomban.
Gyakorlattal, referenciával keresek lakásokat, házakat, heti takarításra, alkalmi nagytakarításra, vasalásra.
Jogosítvánnyal és kisgyermekgondozó végzettséggel rendelkezem, szivesen besegítenék kisgyermekes családoknál a babával kapcsolatos teendőkbe.
Festés utáni s.o.s nagytakarítást másod magammal hétvégén tudnék vállalni.
Lépcsőházak, irodák, öltözők nagytakarítását és szinten tartását és vállalom.
Ecseren élek, így optimális lenne a számomra a közelbe, Maglód,Üllő,Pécel és Budapest több kerülete is, igazából megbeszélés kérdése minden.
Ha úgy gondolod, hogy a leírtak alapján rám van szükséged kérlek, keress bizalommal.
Személyes találkozót mindenképp javasolnék, a kölcsönös szimpátia elengedhetetlen,mert nem mindegy kit engedünk be az életünkbe,és nekem sem, ez egy bizalmi állás.
Több éve dolgozik nálam a Zöld Takarítás, (zoldtakaritas01@gmail.com) csak ajánlani tudom. Becsületes, munkájára igényes, korrekt, megbízható.
Távollétemben dolgozik, a heti rendszeres takarítási feladatokat és a negyedéves nagytakarítást is megfelelő minőségben elvégzi önállóan, de ha kérésem van, azt is szívesen teljesíti. A munkára koncentrál, kulturált, tisztelettudó.
Kulturált, önmagára és munkájára igényes takarítónőt keresek minden hétköznapra esti vagy hajnali munkavégzésre (este 8 és reggel 8 között bármikor lehetséges) 12. kerületi (MOM parkhoz közeli) orvosi magánrendelőbe. Alkalmanként kb 2 és fél- 3 órás elfoglaltságot jelentene. Bérezés privát üzentben vagy telefonon. Tel: 06309762290
Továbbá megbízható, kulturált takarítónőt keresek Bp-i belvárosi kerületekben lévő magánlakásokba, heti takarításra, nappali beosztásba, teljes és részmunkaidőre is. Bérezés privát üzenetben vagy telefonon. Tel: 06309762290
Szeretnék jelentkezni a meghirdetett munkára, sajnos nem találtam meg az e-mail címét. 16 éves gyakorlattal rendelkezem, precízen, alaposan dolgozom, leinformálható vagyok.
Keresek egy kifejezetten igényesen és profin dolgozó, megbízható, leinformálható, nem dohányzó takarítónőt budai, kétszobás, dohányfüst és állatszőr mentes lakás takarítására. A megkereséseket e-mailben várom.
Takaritast vallalok hetvegenkent is.Lakás kis es nagytakaritast ablakpucolast.
Fiatal,megbizhato vagyok, preciz munkat vegzek.Akar szamlat is adok!2016 ota vagyok az olasz kulturintezet takaritas es ruhatar vezetoje!hivjon batran ! 06706371188 jampiamanda@gmail.com
Takarítónőt keresek 16. kerületi lakás takarítására, heti egy alkalommal, 17 óra után kb. 3 órára. Fizetési igényt fényképes önéletrajzzal együtt kérem a cadenergy@cadenergy.hu címre küldjön. Számlát lehetőség szerint kérek, de nem feltétlenül.
3.kerületi családi házba keresünk háztartási segítséget,bentlakási lehetőséggel,lehetőleg referenciával. A család kis létszámú,a légkör nyugodt,családias,a munka fizikailag nem megterhelő. Elvárás : takarítás,főzés,vasalás. Szóba jöhet havi vagy egyéb váltásos rendszerben ( megbeszélés alapján ) dolgozni kívánó jelentkező is. Érdeklődni lehet telefonon az alábbi számon : 06-30-9519-358.
Munkájára igényes bejárónőt keresünk Budapest XVII. kerületében található családi házba, állandó folyamatos munkára, heti vagy kétheti rendszerességgel.
Teendők: takarítás, főzés, mosás, vasalás, bevásárlás, alkalmankénti gyermekfelügyelet (8 éves kislány és 11 éves kisfiú)
Magán házak/lakások takarítását vállalom elsősorrban Budán 2.kerület,1.,12., és Pesten az 5.kerületben.
Pontos fegyelmezett nő vagyok akit a munka kapcsol ki és az eredmény amit vele érek el☺30 as éveim közepén járok egyáltalán nem okoz gondot ha függönyt kell leszednem vagy ha a szekrény tetejét csak létráról érem el☺.
Referenciával rendelkezem és jobban preferálom ha egy fix összegben állapodunk meg mint az óradíj,így még senki nem mondta hogy csak az időt húzom hiszen mind a két félnek az az érdeke hogy a munka precizen és pontosan legyen elvégezve.
További kérdésekre szívesen válaszolok csak kattintson a nevemre és megjelenik az email küldés lehetősége a profilomban.