Ha találtál a kertedben/szabadban egy rovart, amiről nem tudod, miféle állatka lehet, akkor írj ide, és reménykedjünk, hogy jön valaki, aki tudni fogja!
Sziasztok! Kérlek valaki segítsen beazonosítani ezt a rovart! Nagyon megijedtem a netes képek alapján, hogy csotány, de ingadozom a német csotány és az ártalmatlan kint élő és néha beröppenő erdei csotány között. Mindkettőre hasonít. Csak ezt az egyet láttam, az ágyon ült. Olvastam egy cikket, hogy az erdei csotányok nagyon elszaporodtak Budapest 2.3. kerületében és sokszor megijednek az emberek pedig ez ártalmatlan kint élő faj. Én is a 2. ban lakom tehát nagyon reménykedem, hogy ő is ez de hogy lehet ezt konkrétan eldönteni?
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket hogy látott e már valaki HATALMAS hangyát?? Este tudok csak képet felrakni arról a példányról amit találtam de nagyon durva ...ez kb 3,5 cm volt! és vastag! Hatalmas csáprágója volt és a papírt amit elé raktunk támadta! Látott már valaki ekkorát?? Képeket este rakok fel. Nem hittem a szememnek!!!
Társasházban lakom össz. 4 lakás van. Nem tudok arról hogy lenne valakinél. Nagyon remélem hogy csak pár belógott valahogy és nem lesz több. Köszönöm a válaszaidat! :)