Keresés

Részletes keresés

stackz Creative Commons License 2016.03.10 0 0 11992

+ 1 hónapja napi szinten fogyasztok zabot, iszom eszem darálva! :D

stackz Creative Commons License 2016.03.10 0 0 11991

Helló.

Először köszi a választ, másodszor pedig épp az, hogy vékony vagyok, 3-4 hónapja kezdtem el komolyabban edzeni, előtte 2 évig de össze vissza, 3-4 hónapja már a kajálásra is odafigyelek, és ezt ajánlották a biotechbe! :D

Véleményeket is olvastam a termék alatt, tehát aki már használja ezeket és azt írták, hogy ajánlják és sikerült is felszedni vele kilókat!

Előzmény: Saughassy (11990)
Saughassy Creative Commons License 2016.03.10 0 0 11990

A tomegnovelo is boven tartalmaz feherjet es ez is ilyen. Magas szenhidrattartalmu tapkieg kozepes mennyisegu feherjevel. Ne ezt vedd, ha szalkasitani akarsz, vagy ha alapbol tulsulyos vagy.

Előzmény: stackz (11989)
stackz Creative Commons License 2016.03.10 0 0 11989

Sziasztok.

Ez a cucc hova sorolható? fehérje? vagy tömegnövelő?

http://shop.biotechusashop.hu/muscle_mass_1001

ZaphodBeeblebrox Creative Commons License 2016.03.09 0 0 11988
pastetomebihal Creative Commons License 2016.03.08 0 0 11987

Azért azt tegyük hozzá, hogy nincs teljesen tökéletesen szimmetrikus test. Ha csak az arcod két felét nézed, az sem szimmetrikus. De szerintem két egyforma bicepsz sincs.

Lehet, hogy egy teljesen normális asszimmetriát látsz. És csak te dimenzionálod túl. 

Előzmény: robi16 (11985)
pastetomebihal Creative Commons License 2016.03.08 0 0 11986

Súlyzós edzés után 30grammnál neked nem kell több. Mérd ki konyhamérleggel

Előzmény: kivetkivi (11976)
robi16 Creative Commons License 2016.03.08 0 0 11985

Köszönöm a tanácsod meg próbálom 

Előzmény: Saughassy (11984)
Saughassy Creative Commons License 2016.03.08 0 1 11984

Talan meg az evezes padon, egykezes sullyal. Meg a lehuzas szuken. Meg... :D A lenyeg, hogy koncentralni kell az aszimmetria megszuntetesere es erezned kell, hogy tenyleg jo iranyba huzod/terheled az izmokat. Csak ugy szimplan az "egyik oldalra tobb ismetlest csinalok" nem lesz jo, kulonosen ha gerincferdules az oka. 

De lehet, hogy tulparazod, senki sem tokeletesen szimmetrikus.

Előzmény: Saughassy (11983)
Saughassy Creative Commons License 2016.03.08 0 1 11983

Valoszinuleg van egy kis gerincferdulesed, amiatt is lehet a dolog. En is kuzdok vele, de a tukor elott vegzett huzodzkodasnal nem igazan van jobb. Nekem aztan tenyleg eleg csunyan meg van tekeredve, probaltam mindenfele aszimmetrikus gyakorlatokat, de messze a huzodzkodas a legjobb. Persze csak tukor elott, mert eleg kitekert modon kell fesziteni a vallam es a hatam, hogy szimmetrikus legyen. Viszont ha megvan a poz, utana mar konnyen megy.

Előzmény: robi16 (11982)
robi16 Creative Commons License 2016.03.08 0 0 11982

Sziasztok
Nyáron edzettem, de mostanában nincs időm a suli miatt, így itthon csinálok húzódzkodást  ha van rá időm.
Azonban már nyáron is észrevettem, hogy a bal széles hátizom  sőt az egész bal oldalam nagyobb mint a jobb.
Ez a deformitás pedig egyre látványosabb mióta itthon csinálom a húzódzkodást és az a durva, hogy itthon jobban próbálok odafigyelni, hogy a jobb széles hátizom jobban terheljem , mint a balt, de mégse csökken ez a különbség.
Mit lehet ez ellen tenni srácok?

kivetkivi Creative Commons License 2016.03.04 0 0 11981
jah,es cukorszintem rendben volt,koleszterinem még picit alacsony is volt.most mindenfélét eszem,súlyom most van rendben,mert mar nem vagyok sovány.hizni persze nem szeretnék,edzéssel szálkásitani,talán max 4 kg ot leadni,hogy hason jobban lathato legyen kocka.
kivetkivi Creative Commons License 2016.03.04 0 0 11980
gének.... én pl volt hogy dupla annyi edesseget ettem mint kövér nőtársaim,de fele akkora sem voltam mint ők...:)
trofimov Creative Commons License 2016.03.04 0 0 11979
cenus Creative Commons License 2016.03.04 0 0 11978

Szerintem azért túlzás a cukorbetegség, és aki egész nap nyomja a sütit és colát? Közelse mind lesz cukorbeteg és nem 30g-al esznek többet a kelleténél. Na meg, az se mérvadó mi a szokás. Olvastam olyan testépitéről aki este viszi be a napi ch javát és full szálkás. Nagyon sok elentmondást lehet olvasni. Azt olvastam...és ettem napi 100-150g ch, szaruléreztem magan, gyenge voltam, stb. Láss csodát, napi 250g is lehet fogyni ha nem szemete eszek és sportolok. Sokmindent lehet olvasni, olvastam azt is amiről beszélsz de ez egy személyes tanács volt.

Ha nem is mind a 62 g ,tudja beépíteni akkor is lehet fogyni ha napi szinten meg van a kalória deficit. Ez a tapasztalato. Ettől függetlenjül pár napja 30g-ra csökkentettem és teszek hozzá glutamint, futás előtt meg bcaa is megy. Hátha a drágább megoldás a biztosabb alapon. :D Egyébként zt is olvastam, a súlyzós edzés jobban megterhel mint a futás, sajáttapasztalat alapján erős kétségeim vannak.

El lehet olvasni a főirányvonalakat de semmi se szentírás és nem lehet megspórolni, hogy megismerjük a szervezetünk.

kivetkivi Creative Commons License 2016.03.04 0 0 11977
60 kg ( nem hájas) nő:)
kivetkivi Creative Commons License 2016.03.04 0 0 11976
ebihal! mekkora mennyiseget egyek dextrozbol edzes utan kaveskanallal merve?
pastetomebihal Creative Commons License 2016.03.04 0 0 11975

"Az edzés utáni 2g/tskg ch normál esetre vonatkozik. Diéta esetén 1 g a javasolt."

Te valamit félreértettél, szerintem olvass utána mielőbb, mert hülyeséget csinálsz. :) Ezek a számok nem kizárólag az edzés utáni turmixra vonatkoznak, hanem turmix + az első szilárd étkezés edzés után.  

Előzmény: cenus (11971)
pastetomebihal Creative Commons License 2016.03.04 0 0 11974

62g gyors ch (cukor) edzés után... Ne már :D Ennyit komoly izomtömeggel rendelkező sportolók sem isznak meg. De, ha cél a cukorbetegség, akkor hajrá. Nem fogja tudni a szervezeted mind a 62g cukrot glikogénbe tenni. Pláne futás után. 

Előzmény: cenus (11966)
kivetkivi Creative Commons License 2016.03.04 0 0 11973
mi lenne,ha edzes utan mégis kizárnám az aminosavakkal dusitott feherjeturmixot,es csak 6 tojas feherje+ dextroz( szolocukor) kombot vetném be?:D
corres78 Creative Commons License 2016.02.29 0 0 11972

Arnold Schwarzenegger 3.0

cenus Creative Commons License 2016.02.28 0 0 11971

500 g cukrot tud tárolni a szervezet az izmokba és a májba. Gondolom egyénileg változó. Ha edzel, első lépésben ezt a cukrot használod el. Edzés után közvetlen (ha elég intenzív volt) ezek a raktárak leürültek, az izom ilyenkor a leginkább hajlamos újra tölteni. Ezért kell gyorsnak lennie annak a ch-ak. Tehát ez a szőlőcukor elvileg az izomba kerül nem a zsírba, minden gramm izomba épített ch, plusz 4g vizet köt meg. Vagyis, ennyivel is nagyobb lesz az izmod, ráadásul a következő edzést nem lemerült raktárral kell csinálnod, vagyis intenzívebben tudod végezni, kisebb az esélye a sérülésnek, stb. 

Ha kalória deficitben vagy, akkor a szervezet a fehérjét energia forrásnak használja és nem épít belőle izmot! Tehát, ha az edzés utáni turmix nem tartalmazza a szükséges gyors ch-t, ami kell a szervezetnek, akkor a tejsavót fogja energia forrásnak használni. Bármi, ami fehérje, drágább forintba mint a ch. Tehát a szőlőcukrot a turmixban a szervezeted a lemerült energia raktárak feltöltésére használja és nem a fehérjét! Az mehet az izom szövet regenerálására. 

Ki kell javítanom, amit lejjebb mondtam, visszaolvastam a beszélgetést és rosszul emlékeztem: Az edzés utáni 2g/tskg ch normál esetre vonatkozik. Diéta esetén 1 g a javasolt. Viszont ez nyugodtan mehet akkár este is, ha akkor voltidőnk edzeni

A szervezetnek szüksége van szénhidrátra de nem mindegy mikor, mennyi és milyen. Ha nem kapja meg ami kell, az megbosszulja magát. 

Előzmény: kivetkivi (11970)
kivetkivi Creative Commons License 2016.02.28 0 0 11970
ha nincs ch a feherje turmixban,es semmi mas egyeb(gondolom a natura tejsavo koncentr.ban nincs),akkor mi tortenik?
cenus Creative Commons License 2016.02.28 0 1 11969

A tokámnál logót kicsit de kezd normalizálódni, a hasamról szeretném még eltüntetni azt a kis zsírt de lehet, hogy annak is egy része bőr.  Nem olyan veszélyes a dolog összességében. Senki se mondaná meg, hogy nem voltam mindig ilyen. Más mondta.

Előzmény: Saughassy (11968)
Saughassy Creative Commons License 2016.02.28 0 0 11968

Respect. A bőröd mennyire tudta lekövetni?

Előzmény: cenus (11967)
cenus Creative Commons License 2016.02.28 0 0 11967

Hízásra hajlamos vagyok, örök életembe kövér voltam, az őseim is, három éve fogytam le több mint 30 kilót. Most azzal próbálkozom, hogy képes vagyok-e teljesen szálkás lenni, sose voltam az életembe.  Tehát, ne egy olyan alkatot képzelj el, akin semmi se fog.

Előzmény: cenus (11966)
cenus Creative Commons License 2016.02.28 0 0 11966

Szia. Ennyit mondtak. Soknak éreztem én is,  és nem is merek annyit rakni. Zsírmentes testtömegről van szó, azt elfelejtettem írni. Az nálam 64 kg, ez az elvileg zsírmentes tömeg, tehát nem 8-12%-os testzsír százalékra számolva, ami a cél lenne, hanem teljes zsírmentességre. Tehát a jelenlegi 78kg-omal 62g-ot teszek bele. Azelőtt 30g-t raktam, a javaslat után emeltem erre a szintre. Szerintem, hogy ki mennyi ch-al tud fogyni az aktivitáson is múlik. Elég sokat futok valószínűleg ezért. Csak egy hete raktam erre a szintre és egy kicsit növekedett a testtömegem, most reggel mértem. Előfordul, ha az ember emel rajta, első-egy két hétben növekedést tapasztal, de utána elindul a fogyás. Így volt a 3,5g/tskg-nál is de a legutolsó héten 60 dekát fogytam és a fogyás üteme gyorsulást mutatott, ezért emeltem. Adok pár hetet ennek is. 2g-rol indultam és itt tartok, a közérzetem lényegesen jobb így z biztos. Egy nagyon lassú, heti kb. 30dekás fogyást szeretnék belőni, bár nem biztos hogy ez így működik. Mindenesetre megpróbálom, kísérletezek kicsit! :)

Előzmény: Seldonkúper (11965)
Seldonkúper Creative Commons License 2016.02.28 0 0 11965

Szia. Nem írtál el valamit? Edzés után a turmixba testsúlykilónként két g szénhidrát az rengeteg lenne, egy 90 kilós embernél 180 g :). Ez nem inkább az egész napi ch-ra vonatkozik? Azt már én is olvastam, hogy a diéta alatt is lehet rakni az edzés utániba némi ch-t, de amit írsz az úgy nagyon sok. Amúgy meg mindenkinek más az anyagcseréje. Lehet, hogy te 3-4 g/tsk-val tudsz fogyni, én pl. csak 1,5-tel. Afölött már nem fogyok. Mindenkinél más.

Előzmény: cenus (11964)
cenus Creative Commons License 2016.02.27 0 0 11964

Nem vagyok testépítő csak simmán szeretnék szálkásabb lenni, miközben nem satnyulok le, ezért diétázom és sportolók. Pár kilóról van szó, nem vagyok túlsúlyos. Szakember javaslata szerint diéta estén súlyzós edzés után tskg/ 2g gyors ch a turmiszba, intenzív futás után 3-4g. Személyes tanácsadás volt, edzés menyiség, paraméterek alapján. Hónapok óta teszek szőlőcukrot a turmiszba, igaz csak 1g/tsg, nem merek többet. Az elmúlt két hónapban folyamatosan növeltem a napi szénhidrát bevitelt mert hétről hétre úgy találtam, túlgyorsan fogyok. Jelenleg 4g/tsg nál tartok. Hízásra hajlamos vagyok, ha nem számolnák és nem sportolnák kövér lennék . Túl van egy kicsit démonizálva az a szerencsétlen ch. Testépítős cikekben is ajánlják az edzés után, a turmixba a gyors ch-t.

Na most majd biztos jó leoltanak öregrókák a szakmába. :)

Előzmény: kivetkivi (11963)
kivetkivi Creative Commons License 2016.02.27 0 0 11963
a cél nem tomegnoveles,hanem szalkasitas.etrend rendben van.igy natur tejsavo feherje?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!