Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Csatlakozom. Ezt a menekvést, aki másokat lehomokosozik, zaklat, agresszorként támad, majd amikor szembesítik ezekkel, még ő van felháborodva, kétségbeesett betegeknek hivatalosan BETILTOTT mérget, orvosilag egyhangúlag ellenjavalt mérgező hatású terméket ajánl fogyasztásra. A fórum többsége szeretné, ha eltávozna jó messzire a topictól.
Valamint a lenke nyuszi / little_fake nevű emberkét is lehetne tiltani. Szintén hasonló stílusban, félrevezető szándékkal trollkodik.
Tisztelt Moderator!
A lymd forum betegeit allandoan zaklato,azokat tobbszor hulyenek lehordo,fenyegetozo Menekves nevu hozzaszolonkat szeretnem toroltetni. Sajnos a forumon mar nem tudjuk kezelni a helyzetet. Hogyan lehetseges ez?
Ha szabad beleszólnom itt: a probléma jellemzően csak Firefox böngésző használatánál jelentkezik, Chrome-nál, Explorernél, Safarinál stb. nem; ezek egyikének használatával szinte biztos, hogy tud írni a fórumtárs.
Egy Kedves Barátnőm megKért, hogy másoljam a Gondgyját ide:
Pisti! a segítsége4det kérem. nem tudok írni az indexre. most írtam volna az általános moderációs topikba, de persze nem ment át. ezt írtam volna: "üdv! sehova se tudok írni, azt írja ki hibaüzenetnek, h a hozzászólásom nem tartalmaz szöveget. több topikban megpróbáltam. gondolom, ez se megy át, így majd bemásolom egy mailbe is. ha meg átmegy, adódik a kérdés, h mi az oka a jelenségnek. régi indexes vagyok, nem is rosszalkodtam. kicsit frusztrál a helyzet."mailcímet meg nem találok...bemásolnád az SOS fórum moderációjába a szöveget? egyáltalán sehova sem tudok írni, de látom, h mások tudnak. és nem kaptam értesítést kitiltásról, nem is adtam rá okot!
Amennyiben Tudhatnak Rajta is SEgíthetni akkor Értelem-szerűen Minden Jókat továbbra is meg Pláne és mindég! Gyógy-Puszik!
Én -mint a topik leginkább csak olvasója- inkább azt kérném, hogy nézz bele a topikba! Az elmúlt 30 hozzászólásban, kialakult egy tök értelmetlen, parttalan, személyeskedő vita, flém. Leginkább egy takarításra lenne szükség, hogy a topik eddig meglevő szakmaisága fent maradhasson. (Mondom én, a cseppet szem szakmai, érdeklődő amatőr. :-) )
Bizonyára elkerülte figyelmed a Tudnivalók alatti részben található Felhasználási feltételek, Moderációs alapelvek és Állásfoglalások pont, melyekben igen sokat olvashatsz arról, miért és hogyan szokás fórumunkat használni.