Külön sziklakertes topic is van, többek között, rengeteg képpel. Azért örülnék, ha pl. andzsin itt is megtisztelne bennünket néhány képpel (japánkert).
Ha ez enyémek nyílnak és megtanulom feltölteni a képeket megmutatom Nektek. Kertészkedni nem lehetne e itt a topikon?Csak azért mert képekben adhatnánk tanácsot. Én most tanulom a virágokat, ez onnan látszik, hogy a tulipánhagymákat amit kaptam tavaly, nem rég tettem földbe, de hálásak érte, hajtanak. Nem ismerem a növényeket csak szeretem őket ott ahol élnek. A vágott virágot sajnálom. Sziklakertet szeretnék készíteni.
Fájdítod a szívemet ezekkel az álomszép képekkel :-))) Gratula!
Fáj, mert reggel csak 5 percre láthatom a növényeket. Na, majd a 7végén, akkor én próbálok fotózni, bár biztosan nem fog olyan kitűnően sikerülni, mint a Tiéid.
Azzal nem, de ez a madár valami hihetetlenül pofátlanul futkosott a sétálók között, és vadászott a kajára, amiket elpottyantottak. sajnos, nem tudom mi ez. Fecske az volt sok, főleg a a hét vége felé, vonultak északra. Különleges volt a galamb, kisebb a mienknél, és némileg "metálosabb" színű. No meg sokféle kistermetű énekest hallottam.
Reggel, még a vekker előtt, vmi érdekes, különleges madárhangra ébredtem. Nem rémlik, h korábban ilyet hallottam volna. Később, reggeli után, az ablakon kibámulva, a kerti pancsoló olvadó jegén szorgalmasan iszogató madárcsapatot látva jöttem rá, miért is nem hallottam eddig: Egy kb 40 példányos csonttollú-csapat repkedett a környéken! Sajnos, a fotó a kis kompakt géppel nem igazán sikerült, a képen levő gombócok egy-egy csonttollú!