Keresés

Részletes keresés

Endiman Creative Commons License 2007.05.11 0 0 630
most nem mindegy kit kedvelek és kit nem? nem kell mindent feltétlen kommentálni ez óvodás dolog.
Előzmény: Single Bilingual (629)
Single Bilingual Creative Commons License 2007.05.11 0 0 629

Egészségedre!

Előzmény: Endiman (628)
Endiman Creative Commons License 2007.05.11 0 0 628
azért ez nagyon szélsőséges vélemény....én kedvelem
Előzmény: Single Bilingual (627)
Single Bilingual Creative Commons License 2007.05.11 0 0 627

Fábry? Ha rá vagy kiváncsi, irány az állatkert, ott a görényt kell keresni, és már meg is találtad.

Előzmény: Endiman (626)
Endiman Creative Commons License 2007.05.11 0 0 626
Boros nevek: Gere Tamás, Bock, Tornay pincészet (somló)
viszont szégyellem de Tokaj-ról nem tudok borászt mondani.

én még inkább szinészeket látnék szivesen. vagy mégjobb, én szivesen megnéznék egy beszélgetést fábry sándorral is vagy wahorn andrással.
Előzmény: oblomov_ (622)
vlina80 Creative Commons License 2007.05.11 0 0 625
Igazad van, és úgy fest, hogy az új koncepciónk (szeptembertől) ilyesmi lesz, illetve ilyesmi is lesz, mert persze maradnak portrék is.
Előzmény: sura (618)
vlina80 Creative Commons License 2007.05.11 0 0 624

Tarr Béla? Igen, eszünkben van. Bár két hér múlva nyári szünet következik, szóval írhattatok volna hamarabb is javaslatokat:-)

Amúgy azért azt tisztázom, hogy semmi különös oka nincs az ismétlésnek, pusztán annyi, hogy kábé két hónapja átálltunk arra a rendszerre, hogy három hétig frisseket beszélgetünk, egy hét ismétlés, éppen azért, hogy esetleg egy- egy színdarabot is megnézzek (tényleg, mit láttatok az évadban, ami elmulaszthatatlan?), vagy könyvet olvsaak.(most éppen Dragomán...:-)) A napi sajtóról nem is beszélve...halomban áll az olvasatlan, jószagú újság....

Szóval csak ilyen egyszerű oka van. A mennyiségnek egyébként előnye és hátránya is van: nyilván, a mennyiség a minőség rovására is mehet, de a nagy számok törvénye alapján nagyobb esély van a jó beszélgetésre is:-)

Szolgálati közlemény: Holnap Márta István jön hozzám, jövő héten pedig biztosan tiszteletét teszi Mohácsi János, rendező is. (izgis lesz)

Single Bilingual Creative Commons License 2007.05.10 0 0 623

Ha nincs vendég, akkor annál inkább lehetne ritkítani.

Előzmény: Endiman (621)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.10 0 0 622
Kicsi az ország, nem? :)

Még egy név: Tarr Béla, bár most a cannes-i szereplés után biztos sokan meg fogják rohanni.

Aztán itt van magyar borkultúra, nagy hagyományaink vannak, sok jó borász van, de be lehetne mutatni a témát történeti, tudományos és marketinges szempontból is valamilyen szakértő meghívásával. Itt sajnos nem tudok neveket mondani.
Előzmény: Endiman (621)
Endiman Creative Commons License 2007.05.10 0 0 621
hm, talán a sok ismétlés mutatja azt,hogy kevés a vendég nem?
Előzmény: Single Bilingual (620)
Single Bilingual Creative Commons License 2007.05.10 0 0 620

Ezzel a műsorral egy baj van, pontosabban egy félelmem van vele kapcsolatban: nem fog a mennyiség a minőség rovására menni?

Endiman Creative Commons License 2007.05.10 0 0 619
azért túl sok jelenleg regnáló politikust nem szivesen látnék a műsorban :)
Előzmény: sura (618)
sura Creative Commons License 2007.05.10 0 0 618
Kedves Alinda! Érdekes lenne az interjukat olyan módszerrel is kibővíteni, hogy időnként kiszúrnál egyes ügyeket, és azok kulcsszereplőit vennéd sorra egymás után. (Esetleges példák: Kormányzati Negyed, opera főigazgató, Ferihegyi gyorsvasút, új konferenciaközpont, termőföldpiac.) Sok sikert!
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.09 0 0 617
A külsőre vonatkozó megjegyzésért bocsánatot kérek.
További sikereket!
Előzmény: vlina80 (615)
Endiman Creative Commons License 2007.05.09 0 0 616
nekem ma jött meg postával a fény, a rögzített mozgás és a fehér király :)
aki előbb végez Dragománnal leírja, hogy tetszett oké? :)
Előzmény: vlina80 (615)
vlina80 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 615

Sztem nem kéne szavakon lovagolni, persze lehet. Da ha hallottál volna nyilatkozni, éppen a múlt héten egy rádióinterjúban kvázi megköszöntem neked egy konkrét kritikát, szóval hagyjál ezzel a "a kritikát át is lehetne gondolni "- dumával. Mindegy.

Témát lezártam, felülemelkedem a "sértett hercegnő kitételen" (megtettem ezt már "az elhízott liba a hülye interjúival"- véleménnyel is).

És örömmel számolok be arról, hogy kerestünk egy csomó embert azok közül, akiket javasoltatok, hát nem egyszerű a képlet, de Bor Zsolt egyszer biztosan jön, ha itthon lesz, Kovalik Balázs hasonlóképp... Dragomán is, szóval figyelünk ám rátok!:-)

Viszont örömmel konstatálom, hogy megélénkült a fórum:-) ÉLjen, éljen! (tán csak épp ennyit akartam? - nem, azért ezt nem tenném)

Amúgy javaslom ma Hermann Róbert történész vendégemet, aki annyira kellemesen lepett meg ma adásban önmagával, hogy hihetetlen. Kiderül lassan, a rideg szakembereknek is van szíve, humora, véleméyne:-)

Dragománról: megvettem a könyvét, még nem volt időm elkezdeni, de nagyon igyekszem!

Előzmény: oblomov_ (607)
Single Bilingual Creative Commons License 2007.05.09 0 0 614

A fityeszes rendezvényeken gyakran szereplő, Orbánc Viktor oldalán gyakran látható emberkék derék konzervatívok, hiteles véleménnyel, addig maszop rendezvényeken nem szereplő, a fityeszről és a maszopról egyaránt gyakran rosszat (azaz az igazat) mondó és író emberkék büdös kommunisták, akik a kormány seggét nyalják...

Valahogy így zajlik mostanában a dolgok megítélése "konzervatív" barátainknál.

Ezért is várom, kik az általad oly nagyon hiányolt konzervatív emberkék.

Előzmény: oblomov_ (611)
Single Bilingual Creative Commons License 2007.05.09 0 0 613

Nem használnám a balos-jobbos felosztást, ha manapság a fityesz és társai brigád értékítélete szerint nem csak a fityeszhez közeli emberek lennének konzervatívok.

Ennek fényében, ha te ezt kifogásolod, említs meg nekem egy olyan embert, akit te konzervatívnak tartasz, nem kötődik a fitíeszhez, és szeretnéd a tévében látni!

Endiman Creative Commons License 2007.05.09 0 0 612
ok kész, én mostmár eldugulok.
majd ha ismét az lesz a téma, hogy az aznapi vendég érdekes volt-e vagy sem majd visszatérek

off
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.09 0 0 611
Nem igaz!!
1. zakó volt az, ki elkezdte a "kormánypárti" terminust használni.
2. én konzervatív értelmiségről beszéltem, ami egy világnézetet jelent elsősorban és nem poltikiai kategória, bár a kettő metszete nyilván nem üres.
3. a bal-jobb oldali felosztást nem én kezdetem el használni, hanem Single Bilingual, és te is "pártosan" közelítted meg a témát.
4. majd Single Bilingual hozzászólására reagálva, immáron ettől a műsortól függetlenül beszéltem a cuclib médiafölényről.
5. Jött Alinda és a 'válasz erre' gomb mellőzésével, mindenkit egy kalap alá véve, jól megmondta a magáét.

Szóval az igazság másképp fest, mint ahogy te szeretnéd láttatni.
Előzmény: Endiman (610)
Endiman Creative Commons License 2007.05.09 0 0 610
hát ha jól emlékszem az egész úgy kezdődött, hogy szerinted a baloldali értelmiség túlsúlyban van a műsorban. erre Alinda válaszolta,hogy szerinte ez nem igaz. na a többi volt már felesleges.

de mostmár ne mutogassunk egymásra.
Előzmény: oblomov_ (608)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.09 0 0 609
bocs: és nézd meg, hogy kinek a hozzászólásában
Előzmény: oblomov_ (608)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.09 0 0 608
Nem támadtam le senkit, én most is teljesen normális, higgadt kommenteket írok; nem én viselkedek sértett hercegnőként. Javaslom, hogy állítsd időrendbe a dolgokat, ki támadott le kit, és hogy kinek a hozzászólásában vannak ezek az indulati elemek: "nem számítottam rá, hogy bármi is meghatna", "te nyilván jobban csináltad volna", "Hát, ha rád hallgatnék, elmennék inkább utcát seperni" stb. Nos ezekre replikázhattam volna paprikás stílusban, de figyelmen kívül hagytam őket. Szóval ne csinálj belőlem mumust.
Előzmény: Endiman (606)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.09 0 0 607
Újabb érveket nem látok ebben a hozzászólásban, de azért tennék egy észrevételt: a kritikán nem túllépni kell, hanem eltöprengeni rajta, mert ahogy Vitray egy beszélgetésben megfogalmazta: még a legmalíciózusabb, legméltánytalanabbnak tűnő bírálat mélyén is biztosan ott van valamilyen kis igazságmorzsa. Ha nem hiszed, kérdezd meg tőle.
Előzmény: vlina80 (605)
Endiman Creative Commons License 2007.05.09 0 0 606
oblomov, Alinda végre bekommentezik a fórumba lécci ne kegesd el.
az teljesen oké, hogy amik nem tetszenek a műsorban azt személyesen neki címezve elmondtad de ezt lehetne úgy is ahogy régen tetted. olvasd vissza magad: egy héttel ezelőttig tök normálisan leírtad hogy mi az ami nem tetszik én is párszor egyetértettem veled! de most, hogy megjelent Alinda nekiesel, letámadod. Nyilván nincs rá szüksége, hogy megvédjem, csak azt kérem mondd el a kritikáidat úgy mint régen.

én mostanában a sok ismétlést, és az új beszélgetések hiányát említeném kritikaként
vlina80 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 605

Egyálatlán nem számítottam rá, hogy bármi is meghatna.

Nekem emberi volt a beszékgetés, nekem igenis tetszett, amit modott, szerintem érdekes, hogy a Tasnádi osztálytársa, és igen, érdekes, hogy hisz a halálbüntetésben, és igen, az is, hogy amit elmondhatott a könyvről, elmondta. Bár te nyilván jobban csináltad volna, én ezt tudom, és mivel nekem érdekes, nem tudom máshogy.

És soha, de soha, nem írtam le mentségnek, hogy sok interjút csinálok, bár tény, de - ha szimpatikus ha nem- én is ember vagyok, jé, és szarul esik, hogy neked az interjúk 80, de inkább 90%-a nem tetszik. Ezért lettem mérges. Sajnálom, ígérem többször nem "durcimorcizom", túllépek a kritikán, úgy , ahogy illik: szó nélkül.

Előzmény: oblomov_ (603)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.09 0 0 604
hopp, a második idézet első fele nem kell
Előzmény: oblomov_ (603)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.09 0 0 603
"Volt már olyan, ami tetszett neked?"

Volt. Le is írtam. Többször is.

"nagyon sajátos véleménnyel, hisz a halálbüntetésben"

A véleménye egyáltalán nem volt sajátos. A halálbüntetés-pártiak szokásos érvét hallhattuk, amiben semmi újdonság nem volt. Ha ez a téma valóban elő volt készítve, akkor érdemesebb lett volna jobban kibontani, persze előtte fel is kellett volna készülni körmönfontabb kontrákkal.

"Tasnádi az osztálytársa"

Ez -mint kiderült- egy asszociáció eredménye volt a családjára vonatkozó kérdés kapcsán, de mint infó a levegőben lógott: nem következett szervesen semmiből,
és nem is következett belőle semmi érdekes.

"milyen viszonya van a tettesekkel. (pl. Nógrádi Ádám)"

Kiderült, hogy a rendőr is ember, hűha. Ez a természetes. És mivel természetes, nem informatív. (Az ellenkezője már az lenne.)

"ír ehy könyvet Mórról"

Ez még önmagában semmi, akkor lesz érdekes, ha elkészül.

"A sablonkérdéseket meg nyilván azért tettem fel,
mert buta vagyok, nem is érdekelnek az interjúalanyok,
és különben sem készülök."

Nem igazán hat meg ez a kislányos durcimurci. Valamelyik adásban Horvát János is célzott rá, hogy egy ilyen jellegű interjúdömping rossz hatással van a nívóra. De vajon lehet ez mentség???
Előzmény: vlina80 (600)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.09 0 0 602
Triviális állítást tettem, de itt van egy hivatkozás:
Török Gábor: A politikai napirend (148-149. o.)
Előzmény: Single Bilingual (598)
aud Creative Commons License 2007.05.08 0 0 601
Jó, hát nyilván nem tetszhet mindenkinek minden adás, ezt fölösleges a lelkedre venni, a kritika meg sosem árt. Ráadásul ő valószínűleg egy olyan ember, aki gyakran nézi a műsort, tehát kedveli, így pláne fontos a véleménye. Csak azért írom, mert ilyesmin megsértődni tök ciki és eddig egy szimpatikus embert ismerhettünk meg benned (már amennyire ugye képernyőn keresztül ez lehetséges) és ne rombold már le ezt a képet mert öreg vagyok már másik kedvencet keresni magamnak.
Előzmény: vlina80 (599)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!