Ja, és persze hogy mailben küldd a címet, nem is ajánlott a fórumba írni, megszórhatják spammel (persze be lehet úgy is írni, hogy ne tudják, de ezt csak úgy mondom).
Nagyon köszi! A hugommal még nem beszéltem meg a kérdést, csak visszadobta a citromail-es levelezője a levelemet, és ettől berágtam. De nem hiszem, hogy átállna a gmailre. De azért majd rákérdezek, és ha átáll, akkor megírom a címét. De csak mailben, ha nem probléma. Nagyon köszi, hogy ilyen segítőkész vagy! :)
Már most úgy érted ezt a "létrehozást", hogy ugye csak akkor tud valaki gmail postafiókot "létrehozni", ha meghívták. Tehát, ha meghívom magamat, akkor tudok csak "létrehozni". Ugye?
Az az érdekes jelenség állt elő, hogy a gmail manager nem jelez ha új mailom van, se az én gépemen se a másik gépén az én accommal. Ha rákattintok akkor felmegy a gmailomra és ott látom vannak új üzeneteim. Más usert ha beteszek, annak jelzi itt is másik gépén is.
nem tudom, amint írtam, szerény véleményem szerint illetve a megfigyeléseim szerint, annak függvényében adnak meghívót mekkora a forgalmad a postafiókban... ha sok a levél napi szinten használod akkor azt szűrik le hogy sokat használod így fejedhez vágnak vagy 100db-ot :)
Halihó, van itt valaki a topicban, aki amikor belépett a gmailbe, nem kapott egyáltalán meghívót az elején, vagy nem 3 db-ot kapott? :) Ha valaki tud ilyenről, légyszi írja meg! Csak kíváncsiságból kérdezem!