Az a legnagyobb probléma,hogy az Iváncsik gyerek NEM KAP LABDÁT.Nem százat tizet nem kap.Ha lenne az embernek újra végignézni ezt a borzalmat akkor utána lehetne számolni hány figurát játszottunk le szélre.Abból is utána lehetne számolni(mert szélről ugye nem sokat hagytunk ki ha kijátszottuk),hogy hány gólt lőttek szélsőink a három meccsen.
A futsal meccsen az idegesített, h. 5 a 4ben nem tudtuk úgy elvenni tőlük a labdát, h. gól legyen. Tavaly Gyöngyösön hasonló volt a szitu csak fordítva (nem emlékszem ki ellen), mi hoztuk 5en, ők szereltek a félpályánál, begurították oszt vége volt. Nem hittem el, h. ezt mi nem tudjuk megcsinálni.
Szerintem meg ha jól játszottunk volna akkor nem kapunk ki 4-0 ról 6-5 re.Igaz én csak az első félidőt láttam az alapján el sem akartam hinni,hogy ez lett a végeredmény.Miért van az hogy lassan már a világ összes országa hozott vissza a sírból ellenünk meccset és nekünk meg ez soha nem sikerül.Azért mert fejben gyengék vagyunk.Úgy gondoljuk, hogy :-Fasza meg van a meccs hát négy null ide mit akarnak ezek a falábúak.Amikor meg leszopunk innen:-Hááát sajnos nem tudjuk felvenni a harcot amatőrként,félamatőrként ellenük a harcot.(Csak 4-0 ig tudtuk!!)Menjünk már valahova.Nekem ebben a két napban nagyon tele lett a tököm a magyar válogatottakkal.Annyit még a kéziről.Én úgy gondolnám,hogy valaki válogatott az egy nagy dicsőség mert a hazáját képviseli.Ne azért legyen v.ki válogatott ill. ne azért játszon valaki a válogatottban jól mert jó a napidíj.Ennek a csapatnak aki az Eb-n kinn volt nem tudtunk volna annyi pénzt adni,hogy jól játszon.Már olvastam olyan nyilatkozatot is,hogy azért voltunk ilyen gyengék mert sok drukker ment ki Ausztriába.Ennél jobban még a Hajdú nyilatkozata húzott fel jobban.
Kéziről nem írok, mert még most is "tiszta ideg vagyok."
Más: 2 sógor belevágott 1 évnyi előkészítés után a Budapest-Bamako túrába. Rengetg munkájuk, idejük, pénzük benne fekszik a vállalkozásukba. Sajnos az egész verseny egy nagy átverés. Erre egy példa:
"Kicsit a Bamako szervezoirol. Nem hogy savanyu a szolo, mert nem erdekel minket, elvagyunk, de nagyon undoritoak. Van ket kamion, ami a segellyel Ide kellene macskakorom, ha lenne, tutira lemegy Bamakoba. Mindket kamionban egy-egy kocsi lapul, vammentes kiszallitas celjara. A szinten vammentes gyogyszerekrol ott a szamla, a Mali vevo reszere kiallitva. KB. porfi csalok kihaszanaljak a sok lelkes hulyet hogy a takarasukban bunozzenek. Erre szabi utan visszaterunk. Lesz meg par kinos perc a vam es hasonlok korul, de fenenek izgulni elore."
Az utolsó mondat azért érdekes mert a sógor a rendőri tesületnél szolgál elég magas beosztásban :)