Ma meglepiben volt részem:) Bejelentkezett hozzám egy ismerősöm, hogy találtak két hete egy pulit, fürdessem már meg, meg kicsit nyirbáljam meg, mert büdi, meg tiszta csomó. Napok óta kóborolt feléjük, de nem fogadta be senki. Azután eltünt, és már a várostól kilométerekre a gyümölcsöskertjük közelében találkoztak ismét, és elhatározták hogy befogadják. Szóval Bolhás megérkezik, szerencsére már bolhátlanul. Megérkezésekor is furcsálltam valamit, de amikor rövidre ollóztam a tincseit akkor világossá vált, hogy bizony az arányai talán nem is annyira a pulira hajaznak... :) És a feje sem az a klasszikus pulifej, leginkább 1:1 a fejaránya, véletlenül sem 60:40 vagy még rövidebb pofi. Tudom, hogy nem tipusos, de szerintem csak uszkár a nagyfiú... vagyis inkább úsz mint puli. Ja és a farka sem kunkorodik! A szőre szépen bomlott, engedte a gépelést a mancsán, sőt a koronaékszerekért sem balhézott. Végig szépen, enyhén csóválva állt, amíg fésültem.
Szerintetek? Mindenesetre a gazdik meglepődtek, de nagyon tetszett nekik így is a kutya és mindenképpen hozni fogják még.
Elveszett borzi, a 4 év körüli fekete középuszkár kan. A Füredi lakótelep közepéről futott el egy másik kutyával ma reggel (2010 október 15). A másik hazament, Borzi nem került elő. Közel 90 éves gazdája nagyon várja haza, senkije nincs rajta kívül. Nagyon szelíd kutyus, könnyen befogható. Félhosszú szőrben van, nincs fazonra nyírva jelenleg. Ha megtalálja valaki itt jelentkezzen: Panelkutya Állatbarát Egyesület Budapest, Zugló 30/99-66-55-2
Nem tudom, ennyi az infóm, ha gondolod csörögj rájuk, én momentán nem tudok. Nem hiszem hogy Buksi lenne, ő túl rég veszett el ahhoz hogy ápolt legyen- persze az is lehet hogy valaki megtalálta és gondozta, de most meglépett tőle... de ennek nem túl nagy a valószínűsége.
Chip-et nézettek már? Láttam a netboardon a Buksi nevű júliusi elveszettet még mindig keresik... elég világos, akár fehérnek is nézheti a laikus... esetleg nem lehet ő? Buksi chipelt.
Bogi nem elveszett, ellopták... aztán amikor észrevették hogy öreg a kutya kikötötték egy téren... szerencsére hazakerült. Viszont a Dob utcában is találtak egy uszkárt (Bogi gazdáját hívták). Róla nincs infó? És még egy: TALÁLT kutya!
Fehér uszkárt (pudli -t) találtak Bp. Forgács u-i METRO aluljáróban kb. 2-3 napja. Nemét nem tudja a bejelentő (nem nála van elhelyezve). Nem volt rajta nyakörv. A kutya ápolt. Biztosan keresik vagy fogják.
Előhalásztam a katalógusom a speciálról: Jeremias aus dem Hause Gryffindor ezüst óriás kan ch osztály Powder Puff Lionheart Richard "Ricsi" fehér közép kan ch osztály Regenfield's Dolce Vita "Jenny" veterán apricot közép szuka Edison from Golden Regia apricot közép kan Milli from Sunbeam of Richfield növendék fekete törpe szuka Wolf-Royal Star Mimi fekete törpe szuka- nyílt osztály Silberlöwe Saskia von Letícia fiatal ezüst törpe szuka Silberlöwe Ortlinde von Kyra nyílt osztály, ezüst törpe szuka Silver Joker Ulysses fiatal ezüst toy kan Sun of Dixieland Ginger Ale "Gizi" ch osztály apricot toy szuka Mister Del'A Milford black and tan törpe kan növendék osztály Hobby: Finci, harlequin törpe szuka nyílt oszt. Kamilla , fehér törpe szuka, nyílt oszt.
A sima CAC-on ott volt még Sun of Dixieland Ghosthunter "Ghosty", apricot törpe kan
Nincs katalógusom, neveket nem nagyon tudok, de amire emlékszem:
Óriás: Jeremiás mindkét kiállításon HFGY, a speciálon legszebb ezüst különdíj,
Közép (spec. kiáll): fehér, Arankától, Rudi, vagy Ricsi a neve, HFGY, apricot: Adrienne veterán szukája Hfgy, egy(?) másik kutyája osztálygyőztes. Kölykök nagyon igéretesek.
Törpe: fekete R.Vali kutyája HFGY, BIS2, egy kan CAC, ezüst: C. Katitól valaki HFGY, és egy másik CAC, vagy HJP, nem tudom,
toy: Gizike HFGY mindkét kiállításon, és S. Gyula egyik kutyája szintén HFGY, Jun. BIS, és BIS.
Bl+th kan Lici kutyája HFGY, BIS3, legszebb törpe uszkár különdíj, Briana CAC,
Hobbyban volt egy fehér törpe,ő talán a CAC-on a Hobby BIS-ben is helyezett lett, és egy kis harlekin törpe.
A CAC kiállításon C. Kati kutyája HFGY, Ghosty CAC.
Ha valakit kihagytam, nem volt szándékos, ezekre emlékszem.
Köszi Cicoma, és várom nagyon a Hana-Csacsi képeket :-) Maxocska: a babákra emlékszem, a többiekben nem vagyok biztos, de majd utánanézek (kicsit offon voltam agyilag): Fittipaldi from Golden Regia- kölyök, nagyon ígéretes Grace-Pilla from Golden Regia- kölyök, nagyon ígéretes Fendi Csacsi from Golden Regia- kölyök, nagyon ígéretes, legszebb kölyök
1. "Ingyen elvihető egy 4 éves apricot szinű törpe uszkár kan kutyus.A gazdája idős beteg ember, sajnos többet van kórházban mint otthon, a kutyus ezért kerül elajándékozásra. Tel. 06 20 669 16 18" (Nyilván 4 éve sem volt mai gyerek, minek is kellett kölyök kutya?)
2. "Kedves Kutyabarátok!
Ajándékba adjuk a család kedvencét!Sajnos nálunk a gyerekek felnőttek, így már nincs aki minden nap foglalkozni tud vele. Lakásban és kertben egyaránt jól érzi magát. Téli időszakban javasoljuk a bent létét. Gyerek centrikus,így szívesen adjuk gyerekek mellé. Szeretnék megtalálni gondos gazdiját, ezért pénzt nem kérünk érte, csak azt, hogy továbbra is szeretetben neveljék!
Ha pont egy ilyen kutyusra vágyna, kérem keressen a részletekért! Érdeklődni: 0653/370999, Répás Jánosné vagy johanna63@citromail.hu" Ő apricot közép. Jaj de cukik, hogy nem kérnek érte pénzt... :-S