Amúgy nyakkendőcímkét "spontán" villantani, mint ahogy a fényképen (mélységélességgel megfelelően kiemelve) meglehetős tahó parvenü cselekvés, bár semmiképp sem váratlan."
Orbán píárosa odavetett egy kis gumicsontot; rágjátok... :)
Én nézegettem zegna nyakkendőket 1-2 hónapja valami olasz boltban, igazából nem volt vészes, 10-12kHUF körül voltak. Leginkább a nyakkendők voltak a megfizethető termékeik.
Mondjuk nekem nem tetszettek, szerintem nem csinálnak valami szép darabokat. Egy ilyen különösen ízléstelenebb példányt, mint ami a fényképen van, valószínűleg még olcsóbban odaadnak, dehát egy ilyet adhatnak akármennyiért, nem kéne.
Amúgy nyakkendőcímkét "spontán" villantani, mint ahogy a fényképen (mélységélességgel megfelelően kiemelve) meglehetős tahó parvenü cselekvés, bár semmiképp sem váratlan.
Nekem van egy ilyenem, nem egy nagy durranás. Céges ajándék volt. Én hordhatnám :-), mert nem plebejus, hanem liberális vagyok, de mióta független vagyok, nem kell nyakkendőt hordanom.
Luxusnyakkendőjéről közölt képet Orbán Viktor saját facebookos oldalán – hívta fel a figyelmet a piroslapok.blog.hu. Mindezzel nem lenne semmi probléma, ha annak idején a Fidesz nem az állítólagos luxustárgyai miatt ostorozta volna Gyurcsányt.
Luxusnyakkendőt visel Orbán Viktor. Legalábbis erről árulkodik a Facebook közösségi oldalon közzétett fénykép, amely tanúsága szerint a kormányfő bakui látogatása során Ermenegildo Zegna nyakkendőt hordott. (A boltok internetes oldalai szerint egy ilyen nyakkendő 100-120 dollárt, vagyis 22 ezer- 26 ezer kóstál.)
Jól beszólt a Fridinek, amikor a népszerűség-vesztés volt a téma. Úgy látszik figyeli az indexet, mivel pontosan tudta, hogy Gyurcsány úr még nála is rosszabbul áll.
Lehet hogy a polgárság <> gyáriparosok, de ez utóbbiak közt azért nagyobb számban képviseltetik magukat mint a proletárok. Az igaz hogy ha egy high-tech cég bezár akkor sokan utcára kerülnek, de ez is azt mutatja hogy mennyire függenek a kétkezi munkások a gyáriparosoktól - ha ez utóbbi úgy dönt hogy a gyárat holnaptól afrikába telepíti mert ott egy banán napibérért elvégzik ugyanezt a melót az ottani proletárok akkor a melós szív mint a torkosborz. De tegyük hozzá hogy Pl. az X-Box összerakásánál a nép nem magát az alaplapot vagy a procit gyártotta volna hanem a kész cuccokat helyezte volna bele a dobozba, csavarozta volna össze, dobozolta volna be. És nem azért mert ezeket már nem lehetne ipari robotokkal megcsináltatni, hanem mert pár proletár alkalmazása olcsóbb mint megvenni / felprogramozni X darab ipari robotot erre a célra. Persze ahogy a technológia fejlõdik lehet hogy 10 év múlva már olcsóbb lesz pár ilyen robot beállítása mint kifizetni a napi egy banánt az afrikai proletárnak :-)