Ejj... már megint elhanyagoltam ezt a fórumot. Szóval megvagyok, minden rendben. A legnagyobb újság talán az, hogy van új fényképezőm :) A kis Canon A75 megadta magát, úgyhogy vettem egy picivel jobbat. Fuji S5600 a becses neve. Természetfotókat még nemcsináltam vele, majd ha leszenk akkor mutatom.
Sajnálattal kell megállapítanom, hogy legutóbbi 3 hozzászólásodban is csak a kérdés feltevőjével foglalkozol, nem a válasszal. :( Ennek semmi értelme, semmi hasznos nem jöhet ki belőle. A beszélgetés, vita, eszmecsere az hasznos, arra való egy ilyen fórum. De ez 'a leszólom a másikat, mert valami értelmeset kérdezett és nem tudok rá válaszolni, de nem akarok ostoba hőbörgőnek tűnni', hát ez tök haszontalan. Egyáltalán nem volt szándékom 'beszólni', mire jó az? Csak nem szeretem, ha valaki bemond valami tömöret, okosnak látszót, és amikor megkérdezzük mit értett rajta, akkor gyorsan elkezd vagy dadogni, vagy támadni a másikat. Elég régen szörfölök ahhoz, hogy nagyon jól ismerjem ezt a magatartást, hogyne mondjam sajnos ti vagytok többségben a neten. Na mindegy, azért figyelek, és ha valami értékelhető hozzászólás is születik, akkor majd fölbukkanok.
hát nálad nagyobb beszólogató nem kell. már vagy egy éve ignorállak, de látom, ez csípi a szemed, ezért ahol csak teheted, böffentesz vmi "értelmeset" vagy sértőt a hsz-eimre, hátha szóba állok veled.
most kivételt tettem azért, hogy szóljak, ne strapáld magad, ezek után sem megyek le a szintedre.:-)
Nocsak, emberismeretből megbuktál. :) Világéletemben utáltam a szocikat, de mondjuk nem ez volt a beszélgetés tárgya. Vagyis ha jól értem, akkor a kérdésekre itt nem születnek válaszok. hanem megtámadjuk (rágalmazzuk) a kérdés feltevőjét? Jó kis módszer, legutóbb a homokozóban láttam ovis koromban. Vagy lehet, hogy te is koraérett ovis vagy, elloptad a papi jelszavát? :))) Nade tényleg. Az OK, hogy van egy véleményed a cikkről, a kormányról, vagy akárkiről. De ha kijelentesz valamit (hazugság, hablatyolás), akkor nem kell megsértődni, ha valaki megkérdezi, hogy mire alapozod. És általában nem kielégítő válasz az, hogy máshol is tájékozódik valaki. Az állításokat indokolni kell, érvelni. Ha érvelés helyett pedig támadunk, az nagyon nagy szegénységi bizonyítvány.
Az a baj, hogy ez így túl sommás. Semmi konkrétum, csak hazudnak, meg hablatyolnak. Valami konkrét dolog nem jut eszetekbe? Főleg a cikkel kapcsolatban, tehát egészségügy témakörben. Csak úgy tájékozottak vagytok, de konkrétum semmi? Nekem inkább erről jut eszembe a hablatyolás.
Ismerek pár rendszergazdát még a "kiballagós" időkből. Hogy az mekkora táptalaja volt a korrupciónak! Az 5 wincsi került volna kétszer annyiba, a fölösleg meg risztelődik a beszállító és a rendszergazda között. :( Azt se mondom, hogy a közbeszerzéssel nem lehet manipulálni, de minél többen vannak egy buliban, annál nehezebb, mert sokfelé kellene jattolni.