Keresés

Részletes keresés

Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2114
Ha gondolod, átírom neked.
Előzmény: Adam.fr (2109)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2113

A promóciós CD-ket, DVD-ket a rádiók ill. a DJ-k, valamint a TV-k (magyarán, a médiában dolgozók) kapják meg, reklám-célokra. Ezek nem kerülnek bolti forgalomba, a feketepiaci áruk pedig a csillagokat rugdossa. Ez van, srácok...

Előzmény: sz_re_hard (2111)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2111
Ja... Bocs :-)
Promóció dvd... Ha nem kerül üzleti forgalomba, akkor miért gyártják??? (Ne haragudj, de ezt nem értem)
Előzmény: Giorgio Volli (2110)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2110

Ez egy promóciós DVD, ami nem kerül üzleti forgalomba.

Előzmény: sz_re_hard (2108)
Adam.fr Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2109
Szimpatikus így a képről,biztos jó lehet a zenéje is!Gondolom Boutonnat rá a garancia.Egyszer szívesen meghallgatnám...
Előzmény: Giorgio Volli (2102)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2108
Most töltök le egy rahedli remixet ;-) Még a nevüket sem tudom!
Drága Giorgio!
Azt mondtad, h a clipek nem jelennek meg dvd-n... akkor ez mi? :-)

Előzmény: sz_re_hard (2107)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2107
Nem tud valaki olyan oldalt, hol Myléne dalai le vannak fordítva? :-)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2106
A dalszövegben van is utalás az előbb említett mű címére: ... Et si c'est un Homme...
Előzmény: Giorgio Volli (2105)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2105

Igazad van!

A dal egyébként a Holokausztnak állít emléket, és Primo Levi "Ember ez?" című műve ihlette, melyet jómagam is olvastam.

Előzmény: yellow357 (2104)
yellow357 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2104

nekem talán kedvenc számom nincsen, de leginkább az "innamoramento-s" korszakát szeretem a legjobban, mert ekkor ismertem meg és ez is volt az első mylene cédém.

amúgy valamelyik magyar mylene oldalon a 'souviens-toi du jour'-t mai emlékeim róladnak fordították. nos szerintem ez emlékezz a napra

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2103
Jó reggelt!
Kár, hogy így esik :(
De sebaj... A jókedv a lényeg :)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2102

Megvan tőle a Hasta Siempre című kislemez, valamint a Nathalie Cardone című album. Ezen kívül, egy gyűjteményes Boutonnat-videókazettán három klip (Hasta Siempre, ... Mon Ange, Populaire).

Hasta Siempre

Nathalie Cardone
Előzmény: Adam.fr (2100)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2101

Az új Laurent Boutonnat-film ('JACQUOU LE CROQUANT') tervezett bemutatója: 2007. január 17.

Addig is, tessék megnézni a 'GIORGINO'-t!

Jacquou
Előzmény: sz_re_hard (2098)
Adam.fr Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2100
Irtál anno Nathalie Cardonne-ról kíváncsi lennék rá,Ő milyen?
Előzmény: Giorgio Volli (2086)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2099

Ne felejtsük el, hogy a póló jótékony céllal készül, az Autistes sans Frontières számára!

T-shirt signé Mylène Farmer et Franck Sorbier
Előzmény: sz_re_hard (2098)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2098
NEWS - HÍREK

Myléne tervei a következő hónapokra:

Május-Június : Az új dal megjelenése

Június 10 : Egy T-Shirt, amit Myléne Farmer és Franck Sorbier tevez.

Nyár vége: lecsüng az 5. single...

Szeptember: Myléne egy még ismeretlen New York-i előadóval énekel együtt. A szám azon előadó albumán lesz majd hallható.

Október és December között: AQL: BERCY 2006 CD, DVD-n. A kapható formátumok: CD, CD Collector, DVD, DVD Collector, és Vinyl

2007 Január: Realizálódhat a várva-várt Boutonnat film!!

/www.mylene.net/
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2097
Igen, drága szmonique :) Nem is olyan rég ünnepelték meg Alizée-ék a gyermekük 1 éves szülinapját! A csöppség neve Ann-Lee.
Férjével, Jérémy Chatelain-nal azóta is boldogan élnek a nyilvánosságtól teljesen elbújva. Alizée az új albuma munkálatai miatt tért vissza épp Ajaccio-ról.
Itt egy kép a férjéről:
Előzmény: szmonique (2096)
szmonique Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2096
Szia yellow.
Igaz régi szám, de azért nagyon király.
Mindegyik száma nagyon jó Mylene-nek, ezért nehéz megállapitani, melyik a legjobb, de nekem továbbra is az Innamoramento a kedvencem. :)
Sz hard!!! Köszi az infót Alizée-ről. :) Én úgy tudtam, fiatalkora ellenére van egy gyereke. Ez igaz??? Giorgo, te tudsz valamit erről? :)
Előzmény: yellow357 (2095)
yellow357 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2095
mostanában az on est tous des imbéciles-re vagyok rákattanva...
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2094
Alizée? Ezt figyuzd:

"Jó reggelt mindenkinek!
Csak azt akarom mondani, hogy épp stúdióban vagyok,
Az új számok nagyszerűek lesznek!
Még látjuk egymást, ígérem!
Alizée 2006,03,31"

/lehet, h már egyszer beszúrtam!/

Előzmény: szmonique (2093)
szmonique Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2093
Jacques le Croquant, azt hiszem. Most készül, ha jól tudom. :)
Alizée-ról mit tudni? :(
Előzmény: sz_re_hard (2092)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2092
Szia, szmonique!

Sajnos mostanában, mint tudjuk :-( nem lesz koncert, de 2010-ben igen... :)
Igen, az messze van :(
Most mi is van? Lesz új Boutonnat-film ? Mikor? Mi a címe?
Előzmény: szmonique (2091)
szmonique Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2091
Köszi mindetn sz hard.
Nem tudja valaki mikor lesz forum tali? egyre többen vagyunk itt fennt szerencsére mostanában. :)
Én már nagyon szeretnék újabb Mylene-koncertet!!! :)
Előzmény: sz_re_hard (2090)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2090
FRISS! - FRISS!

"Dans les rues de Londres"
Az új kislemez (ez már pletyka szinten megy)

Nyárra tervezik "bedobni"

A rendező : Benoit di Sabatino

A klip: rajzolt-manga (?)

/forrás: www.mylene.net/
Előzmény: sz_re_hard (2089)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2089
Jó Reggelt Mindenkinek!

NEWS - HÍREK

2007-ben jön elméletileg egy újabbb számítógépes-játékadaptáció a mozikba, az ALICE (nem, nem a Myléne szám :-( )

Viszont a rendező nem más, mint MARKUS NISPEL -Igen! Ő tevékenykedett Myléne Farmer videóinál is (XXL, L'Istant X, Comme J'ai Mal, Souviens-Toi Du Jour)

A társrendező egyes pletykák szerint nem más, mint maga Wes Craven (ő Freddy-filmek szülőatyja + a Sikoly filmeké)

A játék egyébként egy groteszk, Tomb Raider-szerű valami, a főszereplő kilétében is megegyezés született - Sarah Michelle Gellar...

(Bocs, ha kicsikét OFF, de végülis számunkra is ismert rendezőről van szó ;-)
judelaw Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2088
én a Peut-Étre Toi-t akarom 5. kislemeznek
abban legalább van élet:-)))))
Előzmény: sz_re_hard (2075)
Adam.fr Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2087
18 évesen max. a L'autre-nál jártam még,nem lévén más.Azt hiszem Te sokkal jobb helyzetben vagy,nem kell annyit várnod a következő albumra(legfeljebb ezután).Persze jobban elmélyíthető ha nincs akkora választék... Amúgy a zenei ízlésed igen kíváló(francia zene),örülök mert igazi ritkaság.
Előzmény: sz_re_hard (2077)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2086

A Giorgino egy nagyon értékes alkotás, bár valóban nem könnyen emészthető film.

Igaz, nem tudok jól franciául, egyszer átrágtam magam az eredeti (1992-es) forgatókönyvön, és talán, ha nem vágtak volna ki bizonyos jeleneteket - a film hosszúsága miatt -, akkor picit érthetőbb lett volna a sztori. Ez egy belső utazásra hívó történet, amit nehéz képpel, és szavakkal ábrázolni, de mindenképpen telis-tele van értékes, humánus gondolatokkal.

A mostani film alapja egy híres francia regény, így talán több embert fog majd bevinni a mozikba.

Az első lemez valóban kicsit kaotikus, de azért vannak rajta gyöngyszemek, pl. Au bout de la nuit, Chloé, We'll never die...

A dedikált képeket én is nagy becsben tartom. :-)

Előzmény: Adam.fr (2085)
Adam.fr Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2085
Teljesen egyet kell értsek Veled! Az a világ amelyet Ők ketten teremtettek azóta is megismételhetetlen és egyedi,1992-től már nem sikerült ilyen teljességet alkotniuk.Egyébként nekem is ez a kedvenc korszakom,bár az első lemez kissé kilóg a sorból!Nekem úgy tűnik a régebbi lemezeket az állandóság jellemezte,talán ezért is tudtak kerek egészek lenni,az újabb lemezekre pedig jellemzőbb a változás.Itt már a számok külön életet élnek,nem olyan összefüggő az egész. Egyik barát szerepelt a klipben,ráadásul Myléne külön ki is választotta.Mesélte hogy 2 hétig együtt laktak,és mennyire kedves volt hozzájuk,törődött velük, utánna meg még évekig küldött neki dedikált képeket. A Giorgino, mivel nem tartozik a felszínes slágerfilmek kategóriájába,így nem csoda hogy kevesen értették meg.Ha a most következőt jól eltalálják és amellett hogy tartalmas marad közérthető is lesz,akkor lehet hogy még ide is eljuthat.
Előzmény: Giorgio Volli (2083)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2084
Hello, Giorgio!
"té-káó-ó-ó" :)))) -ez tetszik:-)

Egyetértek veled ebben a marketing-dologban, amit említettél. Szerintem a zenét mint "árucikket" (ez csúnya szó rá) nem lehet "marketingolni": hisz a zene az embereké, és nem a kiadóké!!

Nekem abból az időszakból a "Beyond my Control" a kedvencem...

Laurent Boutonnat tényleg 1 nagyszerű zseni. Ha jól tudom, még mindennek az elején egy 15 éves kislány énekelte volna el a "maman a tort"-ot, de L. szerint túl fiatal volt, és így esett a választás Mylene-re (ha jól tudom...)
Előzmény: Giorgio Volli (2083)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!