A promóciós CD-ket, DVD-ket a rádiók ill. a DJ-k, valamint a TV-k (magyarán, a médiában dolgozók) kapják meg, reklám-célokra. Ezek nem kerülnek bolti forgalomba, a feketepiaci áruk pedig a csillagokat rugdossa. Ez van, srácok...
nekem talán kedvenc számom nincsen, de leginkább az "innamoramento-s" korszakát szeretem a legjobban, mert ekkor ismertem meg és ez is volt az első mylene cédém.
amúgy valamelyik magyar mylene oldalon a 'souviens-toi du jour'-t mai emlékeim róladnak fordították. nos szerintem ez emlékezz a napra
Megvan tőle a Hasta Siempre című kislemez, valamint a Nathalie Cardone című album. Ezen kívül, egy gyűjteményes Boutonnat-videókazettán három klip (Hasta Siempre, ... Mon Ange, Populaire).
Igen, drága szmonique :) Nem is olyan rég ünnepelték meg Alizée-ék a gyermekük 1 éves szülinapját! A csöppség neve Ann-Lee. Férjével, Jérémy Chatelain-nal azóta is boldogan élnek a nyilvánosságtól teljesen elbújva. Alizée az új albuma munkálatai miatt tért vissza épp Ajaccio-ról. Itt egy kép a férjéről:
Szia yellow. Igaz régi szám, de azért nagyon király. Mindegyik száma nagyon jó Mylene-nek, ezért nehéz megállapitani, melyik a legjobb, de nekem továbbra is az Innamoramento a kedvencem. :) Sz hard!!! Köszi az infót Alizée-ről. :) Én úgy tudtam, fiatalkora ellenére van egy gyereke. Ez igaz??? Giorgo, te tudsz valamit erről? :)
"Jó reggelt mindenkinek! Csak azt akarom mondani, hogy épp stúdióban vagyok, Az új számok nagyszerűek lesznek! Még látjuk egymást, ígérem! Alizée 2006,03,31"
Sajnos mostanában, mint tudjuk :-( nem lesz koncert, de 2010-ben igen... :) Igen, az messze van :( Most mi is van? Lesz új Boutonnat-film ? Mikor? Mi a címe?
Köszi mindetn sz hard. Nem tudja valaki mikor lesz forum tali? egyre többen vagyunk itt fennt szerencsére mostanában. :) Én már nagyon szeretnék újabb Mylene-koncertet!!! :)
2007-ben jön elméletileg egy újabbb számítógépes-játékadaptáció a mozikba, az ALICE (nem, nem a Myléne szám :-( )
Viszont a rendező nem más, mint MARKUS NISPEL -Igen! Ő tevékenykedett Myléne Farmer videóinál is (XXL, L'Istant X, Comme J'ai Mal, Souviens-Toi Du Jour)
A társrendező egyes pletykák szerint nem más, mint maga Wes Craven (ő Freddy-filmek szülőatyja + a Sikoly filmeké)
A játék egyébként egy groteszk, Tomb Raider-szerű valami, a főszereplő kilétében is megegyezés született - Sarah Michelle Gellar...
(Bocs, ha kicsikét OFF, de végülis számunkra is ismert rendezőről van szó ;-)
18 évesen max. a L'autre-nál jártam még,nem lévén más.Azt hiszem Te sokkal jobb helyzetben vagy,nem kell annyit várnod a következő albumra(legfeljebb ezután).Persze jobban elmélyíthető ha nincs akkora választék...
Amúgy a zenei ízlésed igen kíváló(francia zene),örülök mert igazi ritkaság.
A Giorgino egy nagyon értékes alkotás, bár valóban nem könnyen emészthető film.
Igaz, nem tudok jól franciául, egyszer átrágtam magam az eredeti (1992-es) forgatókönyvön, és talán, ha nem vágtak volna ki bizonyos jeleneteket - a film hosszúsága miatt -, akkor picit érthetőbb lett volna a sztori. Ez egy belső utazásra hívó történet, amit nehéz képpel, és szavakkal ábrázolni, de mindenképpen telis-tele van értékes, humánus gondolatokkal.
A mostani film alapja egy híres francia regény, így talán több embert fog majd bevinni a mozikba.
Az első lemez valóban kicsit kaotikus, de azért vannak rajta gyöngyszemek, pl. Au bout de la nuit, Chloé, We'll never die...
Teljesen egyet kell értsek Veled!
Az a világ amelyet Ők ketten teremtettek azóta is megismételhetetlen és egyedi,1992-től már nem sikerült ilyen teljességet alkotniuk.Egyébként nekem is ez a kedvenc korszakom,bár az első lemez kissé kilóg a sorból!Nekem úgy tűnik a régebbi lemezeket az állandóság jellemezte,talán ezért is tudtak kerek egészek lenni,az újabb lemezekre pedig jellemzőbb a változás.Itt már a számok külön életet élnek,nem olyan összefüggő az egész.
Egyik barát szerepelt a klipben,ráadásul Myléne külön ki is választotta.Mesélte hogy 2 hétig együtt laktak,és mennyire kedves volt hozzájuk,törődött velük, utánna meg még évekig küldött neki dedikált képeket.
A Giorgino, mivel nem tartozik a felszínes slágerfilmek kategóriájába,így nem csoda hogy kevesen értették meg.Ha a most következőt jól eltalálják és amellett hogy tartalmas marad közérthető is lesz,akkor lehet hogy még ide is eljuthat.
Egyetértek veled ebben a marketing-dologban, amit említettél. Szerintem a zenét mint "árucikket" (ez csúnya szó rá) nem lehet "marketingolni": hisz a zene az embereké, és nem a kiadóké!!
Nekem abból az időszakból a "Beyond my Control" a kedvencem...
Laurent Boutonnat tényleg 1 nagyszerű zseni. Ha jól tudom, még mindennek az elején egy 15 éves kislány énekelte volna el a "maman a tort"-ot, de L. szerint túl fiatal volt, és így esett a választás Mylene-re (ha jól tudom...)