Mivel én robbantottam ki az időpontkérdést, felelősségemnek érzem ezt megmagyarázni. Nem azért kérdeztem mert nem vagyok-vagyunk tisztában az indulással (kulisszatitkokból kiderült, hogy 1 nap ide oda csúszhat, ez minden táborban előfordul, nálunk meg kötelező), hanem azért kérdeztem, hogy Öreg elbizonytalanodik-e? Tehát VICCBŐL...
Aki nem bízik a táborvezetőség felelősségteljes munkájában, az szervezhet magának külön utat, akár tábort is, külön medvékkel, meg kannával, meg buszlerobbanással, meg kerékpárral stb.. de amíg az általunk szervezett táborba készül bárki, annak vállalnia kell minden megpróbáltatást.. ahogy nekünk is.. különben nem részesülhet senki ujjbecsukásban.. ez a kuriózum más táborokban ugyanis nincs..
Ismétlem önmagam és bajtársaimat: amint pontosat tudunk, azonnal szólunk. A dolog nem rajtunk múlik, többen dolgozunk/dolgoznak azon, hogy buszt, vonatot, akármit szerezzünk. Sajnos nem túl egyszer?, hacsak nincs minden utazni akarónak felesleges teli pénzeszsákja otthon. 99 %, hogy a július 3. hétvégéjén indulunk (15-16), az ötödiken pedig visszajövünk (29-30). Ez egy ilyen 5 hétvégés hónap. :) Próbáljatok ezzel kalkulálni.
haliho! en mar megint itt. latom, meg nem tuti mivel josztok. En is szzeretnek majd a nyaron ott lenni, de meg semmi sem biztos eloszoris meg nem toltottem ki jelentkezesi lapot. Kotelezo? masodszor, meg nem tudok a nyaramrol semmit. Aki barmi konkretumot utd, kerem szoljon en manapsag olyan vagyok, mint egy rossz gep- keson jutnak el hozzam az infok Aniko
Akkor "hazudik" helyett talán "füllent"et kellett volna irnom, nem állt szándékomban senki igazmondását megkérdőjelezni.
Nekem egy-két nap is számít, mert utána mennék nyaralni máshova és erre csak az aug. első hete jó, és emiatt tudni kellene pontosan, hogy melyik napon jönnék haza.
Eni, csatlakozom, bár nálam inkább a vonat vagy a szekér jöhet szóba. Vagy esetleg olyan hiresek leszünk, mint az a polgármester, aki gyalog ment el (asszem) Tatabányáról Csíksomlyóra? Bevállaljuk...? :-)
Ez esetben a jövő héten levizsgázom mindenből és indulhatunk is, gyalog sztem pont odaérünk kezdésre, szept. 1-ig pedig hazatúrázunk. Menet közben eltűntnek nyílvánítanak, tehát majd meginterjúvol a Csellengők és mehetünk Mónikához, minthogy köztudomásúlag elvittek az UFO-k. Ez a terv. Ki csatlakozik?
Egyébként én csak húgomat hívtam, a többiekhez semmi közöm.
Egyenlôre se busz, se vonat, kár izgulni. Így aztán javaslom, hogy kezdjük a tábort vetélkedôvel. 1. feladat: eljutni a táborig gyalog, bringával, szekérrel.
ezt nem értem, hogy mit izgulsz. Jarok szorgosan a levéltárba, a honi Czibolya-nemzetség története már kezd kirajzolódni.
Hazudni nem hazudik senki, de attól még lehet bizonytalan. Már én is firtattam, mindenki legnagyobb kicsirigója azzal nyugtatott meg, hogy valamikor 15. tájban elindulunk, 1-2 nap ide vagy oda, azon már teljesen felesleges aggódni. Aki lekési a buszt, jön biciklivel. Pista úgyse rak be elég széket és mindenkinek az ujjára csapja az ajtót, úgyhogy én eleve a cajglit választom.
Ez a kérdés már bennem is felmerült. :) Én bízom Andrásban; annyit alszok még a táborig, amennyit ô enged.
Te Peti! Kezdek én picit izgulni ezzel a darabbal kapcsolatban. Ki tudja miket és kiket bele nem fogsz még rendezni Eni és Ancsa nagyszülein kívül. Azért értesíts idôben, hogy a gyógyszeresládába csomagoljunk elég repülôsót is!
Többen kerdeztetek: szerintem most nem lesz könyvtari tali. Kaptam egy hataridös forditast germanibol, amit csak hetvegeken tudok csinalni, akkor viszont ezerrel muszaj, fél napot sem lazithatok. At fogunk menni levelezö tagozatba. Hogy milyen iras hianyzik meg, azt latjatok a lapon, amit az elejen adtam. Gyerekkori, iskolas, gimis emlekek, ezek vannak meg, illetve aki nem irta meg a szülöket, hajra. Varok mindent emilen, es majd igyekszem rajuk valaszolgatni is, emilen beszelgetünk. Péter
Azért kiváncsi vagyok honnan számolod a visszát Öreg! :-)) Úgy látszik Te tudsz valamit az indulás időpontjáról:-) Osztd már meg velünk is:-)) eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Unokahugom jelezte hogy jönne táborba két barátnőjével együtt. Előre közlöm, nem hozzám tartoznak, tetteikért felelősséget nem vállalok, fegyelmezésüket rábízom a vezetőségre, a különböző szankciókkal egyetemben! Tizenöt évesek, balhésak, éretlenek és elkényeztetettek.
Ez Kispál. Állandó jelleggel. Javítani kell az átlagműveltségeden.
Mikor is esedékes a köv. könyvtár? Otthon kéne lennem elvileg... Milyen írásokkal lógok még Peti? Szerintem elpakoltam valahová a papíromat, no minggyá utána keresek valahol erre lesz.......
Ez egy költemény-kezdemény? Jól van, készülni kell, nemsokára tábor! A tájban remélhetőleg mindannyian benneleszünk. (Vagy inkább a könyvtárban? :) )
Minden vizsgázónak soxart júniusra!
"Európa közepében él egy büszke nép..." - most ezt hallgatom. De télleg, ez is lehetne egyszer móttónk, nem? Na milyen ötlet? Kicsit tág lenne a téma, de semmi sem akadály. :)