Köszi az eddigiket. Úgy hallottam a C alatt vannak üresek, amik a társasházé. Úgy indult az egész, hogy akciósan van garázs úgy nem sokkal 1 mft felett, de mint kiderült az a B,F re értendő. Az egész centrál park lakás vételbe ez lenne(lett volna) a vonzó. Még sose volt teremgarázsom:o)! Nincs lenti átjárás, még szint különbség is van. Külsö átjárás helyett meg inkább akkor megállok az utcán.
azért érdeklődd meg a B és F1 alatti garázsok árát is (az sztem tuti még a beruházóé), mert volt vmi naon akciós ár, nem naon tudják eladni, és lehet itt olcsóbban kapsz, persze macerásabb... (nemtom van-e az utcán és a belső kerten kívül vmilen átjárási lehetőség (de néhány 100e-ért lehet megéri járkálni...)
Sziasztok. Érdeklödni szerettem volna a C alatti eladó garázsok után. A beruházó szerint azok a tárasház tulajdonai. Ezen el is csodálkoztam, meg kellett vennie a tárasháznak az összes üreset a beruházótól? És miböl? A tárasház megadott egy ügyvédi iroda számot, az viszont sose veszi fel. 1 hete nem vagyok képes utána járni egy körülbelüli garázs árnak! Nem jár erre véletlenül egy C épületes? Esetleg megirhatná nekem az ottani (C ép.)közös képviselö elérhetöségét. Ha nekem lenne üres garázsom, bizos másképp árulnám:o)!
Ilyenkor szoktam magamban morogni meg dühöngeni. Más városokban a közterületi dohányzás betiltásán gondolkoznak (amivel nem értek feltétlenül egyet, de azzal együtt megértem) itt meg az alkeszeket nem lehet kezelni a boltok előtt.
S miután megitták a magukét elindulnak dolgukat végezni..
hát igazad van, elnézve a Szegedi úton (az is egy újabb társasház alja, bár az szó szerint alja) lévő látványpékséget, és mellette az élelmiszerboltot, ahol sztem több kisüveges feles fogy, mint kenyér meg tej, a kukások reggel ott falatoznak, odajár a környék összes szimpatikus embere... sajnos a reál már egyre jobban közelít ehhez!
vmit tenni kéne az E mellett lévő virágágyással is, mert oda ül le az összes k....ög pa....t, és a szemetét az ágyásba hajigálja. ülésre alkalmatlanná kellene tenni a szélét, és rögtön mellé jó sűrű nagy bokor kéne, h alá se lehessen a szemetet dobni. a másik megoldás a fizikai ráhatás, vagy a kettő kombinációja!
Az sem utolsó szempont, hogy az ár elriaszt olyan elemeket is, akiket nem szeretnénk, ha odaszoknának... Nem véletlen, hogy a kávé és a süti TÉNYLEG nem drága. Az nem kő' senkinek se. :)
Teze: azt nem tudom, mert csak sütit vettem Lucának, az nem volt drágább, mint amit megszoktam máshol. A sört megkérdeztem az uramtól, 600 Ft a csapolt Stella, szerinte korrekt. :)
Szia ! Meg lehet kérdezni a közjegyző elérhetőségét, ahol megkötötték a hitelszerződést ? Én több helyen érdeklődtem, de nem jött ki olcsóbban. Legalábbis ha fedi a valóságot az az összeg, amit a bankos ember mondott, hogy az ő közjegyzőjük mennyiért csinálja...
Régen kész van, van tulajdonosa is, csak nem üzemel. Hallottunk szeptember-októbert, de ez már elmúlik mindjárt és semmi nem változott, így inkább a "nem tudni semmit" ismét a helyes.
A Central Park közepére tervezett úszodával mi az aktuális helyzet? Kész van az teljesen? Lehet már tudni, hogy mikor helyezik üzembe? Illetve arról van már végső álláspont, hogy "külsősök" látogathatják-e majd a helyet?
Az E-ben is így volt. Az elágázs meg jó kérdés. Egyszer megkérdeztük mi is, hol lehet a doboz (már nem tudom mi miatt), nem tudni. Röviden. Nálunk akár a nappaliban is lehet, ami 2 helyiséggel odébb van.
hello! vki szedte már szét a fürdőszobai kapcsolót?? jól látom, hogy a lámpa és a szellőztető ventillátor ott egy darab kábellel van bekötve, aztán ki tudja, h hol van az elágazás???
Sziasztok! Láttam, hogy most az F1 aljában is alakítgatnak valami grill cuccot...vagy rosszul vettem ki a feliratból? Amúgy múltkor a Gropius-osokat kérdeztük, és az F2 aljában valóban a Béketérről átlöltöző gyógyszertár is helyet kap majd. Viszont! A Lehel utca felől már kezdik berakni az ablakkereteket, sőt néhol már az üvegek is bent vannak.
Ahogy körbejártuk párommal az épületet, azt sikeresen észrevettük, hogy a betonból kiöntött erkélyünk sarkából sikeresen le van törve egy méretes darab...remélem nem fog ez nagyobb problémát jelenteni...
A közjegyzőre visszatérve. Semmi cécéó nem volt a külön közjegyző miatt, csak annyi, hogy 21E forinttal több maradt a zsebünkben, az pedig meglehetősen előnyös csere, pláne, hogy a közjegyző a szomszédban dolgozik és még messzire sem kellett menni miatta.