Ebben az a furcsa, hogy amikor kérdeztem, akkor a Cessna(?) előtti gép nem látszott nálam az oldalon. Most újra visszajátszottam, most ott van a Ryanair B737-ese...
Valami gázos ezzel az oldallal: meg akartam nézni, hogy mi volt a Ryanair gép típusa, újra visszatekertem a lejátszást a fenti időpontra, erre egy A320-as gépet mutatott a Ryanairé helyett.
Ma 18:12 körül láttam elhúzni egy gépet nagyjából Óbuda felett. Valahogy furának tűnt a vízszintes vezérsíkok helye. Mintha nem a törzs végén lettek volna, hanem a függőleges vezérsíkon.
Viszont a fr24.com-on nem látom. A közvetlenül mögötte érkező kisgép (valami Cessna, ha igaz) már megvan.
Nem tudjátok véletlenül (vagy szándékosan :D), hogy milyen gép lehetett? Gyanítom, katonai, a vezérsíkok elhelyezkedését illetően meg nem vagyok 100%-ig biztos, ezért is kezdtem keresni, hogy ki volt.
miután leszállt már nehezen lehetne azt mondani hogy nem :) ezzel a járatszámmal valóban Cairóba járkál, de ez most egyenesen ide jött jó lenne tudni mikor megy