:-))))
hamar megörexel! (hö)
a pálinkának aszem, ősidők óta és a messzi jövőben is lesz IRL vonatkozása.
ezt a pálinkát (cop. nagybátyám) én vittem ajándékba még sosem látott barátomnak, velonak, aztán becsempésztem a poharába. A beszélgetés hevében lehörpintette, mint vendéglátós körtét, és picit elállt a szava.
Hát, ennyi.
Bevallom, nekem a Volt egyszer egy vadnyugat-ban - a színészi alakítást tekintve - Henry Fonda volt a csúcsszuper. Ahogy a bagót köpni tudta... Gyerkőcként fogmosás után mindig ezt a köpést gyakoroltam. De Fonda utánozhatatlan. Mármint köpésileg. :)
Pedig csak lássad be. Nem vagyok csacsogó. Azért, mert nyomatok itten vagy féltucat topicot, az még nem jelenti - szeretném remélni -, hogy fecsegok (sic!).
Ez a látszólagos szóbőség annak szól, hogy szeretek itten lenni, és ha van alkalmam, vagyok is itt.
A Hallgatag Ozagen, ha beszél, csak rekedtes félszavakat, de csipöböl ördögi gyorsan tüzel, aztán kiköp egy bögrényi rágott bagót... brrrr... a hideg ráz...
na, hogy még mnondjak:
én, ha szar a kedvem, két eset van: vagy kussolok, vagy utalok rá, hogy baj van. ha utalok rá, az azért van, mert akarom, hogy kérdezzenek, mélg akkor is, ha ezt nem tudatosan teszem. szerintem mellesleg velonak jól esik, hogy kérdezzük. nekem legalábbis jól esne. na.
ha már....
ha velo nem akarja, úgyse mondja. akkor sincs harag. de ha nem akarná, hogy kérdezzük, akkor nem írta volna, hogy szitu volt. mellesleg bír ô úgy fogalmazni, hogy az megmaradjon azon a határon, ami neki jó.
vájkálni? persze, szívesen. orrtúrásban is jó vagyok, meg fôdtúrásban is. :-)
egy dolog vígasztal és reménytkeltô is: az agyad nem sérült. ez látató. :-) a többi meg a tömlô. fontos, de itt úgysem látható. azért majd mesélj, köllenek a forró napokon a jó kis véres sztorik.
Történt peniglen, de már nagyon régen,
Hogyan volt pontosan? Nem is emlékszem...
A Kései siratót egyszer elolvastam
Hogy miért maradt meg bennem? Az felfoghatatlan.
Na már mindegy miért, de épp emlékeztem
S gondoltam a témát újra felélesztem
S válaszom megírtam az ott felvetettre
S nincs magyarázata, hogy mi vitt eme tettre.
No tehát így történt! Bevallom bűnömet
Ha ez nagyon morbid, tegyétek szűrömet
A szemöldökfából kiálló kampóra
S akkor vegyétek le, ha jövök kapóra.
:-)
Ja! De az életben más is motiválta
Kapóra jött nekem (mint szűrnek a vállfa)
Árva s vén pajtásom összefutott velem
Ettől gondolatban őt pont itt nevelem
Ami nagy marhaság, mert hogy ezt nem látja
De neki mégis jó, mert depresszió bántja.
mivel az igazi tested és ruhád nem ismerjük - asszem - ezért ez tökmondegy, ha mondod, hogy te vagy az. velocipédes ember is így kezdte. :-)
igaz, velo?
háború nincs, de velo vitéz ígérte magát találkozásra. meg te is ígérted magad. az már három. mert én is ígérem magam. és ha akarjuk, akokr még 2-3 ember belefér. nem?
csak ne aug vége legyen, mert akkor lehet, hogy párizsországba megyek lazulni.
nemaddiga! itt magunk között nyugodtan írhatsz, hadd csámcsogjunk mán! a heti betevô horrorunktól is megfiosztanál? ráadásul valahol érintve is vagyunk, hisz ha náshogy nem, de webarátok volnánk itt mindannyian. (ivántól elkölcsönözve a szót.)
úgyhogy lehet pár szavas értelmezést adni a fehér köpenynek is.