Itthon azt nyomják, külföldön mekkora biztonság meg ellenőrzés van. Angliában lehet, de én Olaszországban voltam egy bajnokin. Na ott akár egy elefántot is bevihettem volna, le se sz@rták, utána meg a kutya sem nézte, ki hova ül (ha egyáltalán leült, és nem a korlátot támasztotta). Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy ez a biztonsági dolog azért kint sem annyira működik, mint ahogy a médiák nyomják.
ahh de mér adjuk kölcsön, ha megszerezzük, hát ő sztem nagyon jó sztem nem lenne azért az olyan rossz, victor amikor jáccik nemnagyon megy neki a játék, meg már amugy se fiatal...
azert azt, hogy valaki depor 'szerelesben' bemegy a hazaiak koze azt ki lehet szurni egy rendezonek...es akkor itt be is fejezhetjuk (atiranyitani a vedegbe stb stb stb) :)
mivel en igen csak nem kedvelem a canizarest, azt a reszt nem kommentalnam...
mas:
remelem az fake hir
The Reds are close to striking an accord with Depor and Victor has not made the trip to Madrid for the weekend clash with Atletico.
figyi,ti sem kaptatok pénzbüntetést Canizares dobálása után..vagy csak azért nem,mert ő nem vérzett?amugy a riazorban eddigis nagyon utálták a Valenciát,sosem számitottunk kedves fogadtatásra:)
a rendezés felelősségét vállalom(huu,gondolom jo sokat számit a klubnak:D),de azért azt ugyse lehet konrollálni maximálisan,h ki mit visz be..főleg h a pénzt nem szokás elvenni:)
ha játékkal jutunk tovább,büszke leszek.engem csak a "nyilatkozatháború"zavar az ilyen eseteknél.nem beszélni kell,hanem focizni.ezér kapják a pénzt,nemis keveset.
ne legyunk mar olyan kispalyasok mint valencia, masreszt ugysem fogjak megvaltoztatni a dontest, megha rendszerint ezt az itelet is szoktak hozni, ha felbeszakad a meccs
az, hogy milyen buntetesert miert...haaat allitom neked, ha ez tok forditott esetben fordult volna elo a valencia ment volna tovabb 3-0-al es egyet is ertettel volna vele
mondjuk en speciel nem arra gondolok, hogy zold asztalnal menjen tovabb a deportivo, de egy komoly penzbuntetest megerdemelt volna a valencia....meg annyit sem kapott, jelen helyzet mindenkeppen a valencianak kedvez....hazai palyan, kipihenten kell egy felidot lenyomni, mi meg egy het alatt letekerunk 5200 KM et es ugy allunk le jatszani, mind a dobalonak, mind a bironak, mind a valencianak (aki a rendezesert volt felelos) koszonhetoen...ja ez lehet fair
ugy gondolom, ha a csapatod jut tovabb akkor sem lehetsz teljesen buszke....vagy lehetsz, engem az se nagyon fog zavarni:)
viszont ezekutan februar 5-en nem lesz tul baratsagos fogadtatas a riazorban, abban is biztos lehetesz...keretik majd nem megsertodni
Először is, baromság volt lefújni a meccset. Sebet leápolni, ha nem megy neki, tarcsi játékvezetőt beküldeni. Aztán a meccs után lehet dönteni a büntetésről.
Másodszor, a Valenciához fogható "könyökös" csapatot az angol ötödosztályban sem találni. Marchena a világ egyik legalattomosabb játékosa. Egy igazi féreg.
Február 1-jén lesz a maradék 46 perc. TVE teletextjén láttam. 3 meccsre eltiltották a Valenciást. Nem ez volt az első ilyen könyöklése és amúgy ezekből nekem is elegem van h állandóan könyökölnek. ...más... Arizmendi 10es mezben játszik de azt év elején a Momo kapta akit most lehet h mégsem adnak kölcsönbe Valeron sérülése miatt. Szóval hogy lesz akkor a számozás? Pablo Amo a Valladolidba került kölcsönbe. Cesar lehet h Bolton Avuna pedig egy Praguay-i clubbhoz megy.
ne haragudj,iskolába járok és nem ülök egész nap a gép előtt..
amugy nem olvastam,hanem a spanyol hiradót követem figyelemmel,ajánlom nekedis figyelmedbe,naponta 4x a TVE-n..ott még reggel is azt mondták be,h deporos volt a dobáló.
abban igazatok van,h a rendező felel a biztonságért,de azért elég vicces,h mondjuk én nem szeretem a realt,odamegyek a meccsre,megdobálok vkit és ezért nem engem büntetnek,hanem őket..főleg h nem csoportos agresszióról van szó..
na mindegy,sztem a folytatás igazságos,legalábbis nekem égne a pofámrol a bőr,ha a csapatomat ugy juttatnák tovább,h 3-0,csókolom,nemis játszák le.így majd meglátjuk,mi lesz.
A spanyol sajtóban viszont azért sírnak, mert májusig szinte az összes szerda foglalt, és most nem tudják, mikor fogják korán lejátszani a meccset, hogy folytatódhasson a kupasorozat.