Sajnos nem tudom kiolvasni, még a MultiMaus-om van... Mielőtt titeket terheltelek próbáltam utána olvasgatni külföldi fórumokon is, úgy tudom, hogy ebben már a PLUX22 Zimo van, hogy melyik azt nem tudom. Egy biztos, most a füst meg a hang F1-ről egyszerre indul. Adná magát, hogy akkor vegyem ki a füstölőt, de kicsit macerás, berakni is szét kellett szednem, mert csak úgy tudtam letolni teljesen a helyére.
Sajnos semmire nem reagál, világítás sem kapcsolható, a mozdonnyal nincs gond más dekóderrel működik, másik mozdonyban az illető dekóder ugyanúgy nem működik, a címet át lehet írni 1-127ig bármire de a véletlenszerű átírási próbálkozások sem hoztak eredményt.
Címét át lehet írni, és, ha igen, akkor csak nem megy?
Ha igen, akkor zárlatos a motor, és lekapcsol a dekóder védelme. Trükkös, mert sima egyenárammal próbálva menni fog, de a dekóder nagyfrekvciás PWM jelére már zárlatot fog adni.
Ott már tapogatództam az érték jelenleg CV29=6, 28/128 + analóg van bekapcsolva, programozásnál ugrál a mozdony, olyan mintha a címzést nem ismerné fel dcc-ben.
A programozáskor ugrál a mozdony előre-hátra? Mert az jó jel, hiszen akkor működik a motorkimenet. Ez persze csak programozóvágányon igaz, POM módban nem.
A CV29 környékén nézelődnék először, lehet, hogy az analóg mód engedélyezve van, de a 28/128 sebességlépcsős vezérlés nincs.
Van valakinek tapasztalata ötlete, hogy lehet életre kelteni egy rakoncátlan esu lokpilot (1 v 2) dcc mozdonydekódert, amit lehet programozni, kiolvasni, alapbeállításba visszaállítani, analógban üzemeltetni, ellenben digitális üzemmódba semmilyen parancsra nem reagál. Fenyegetődztem hogy lecserélem, de ez sem hatotta meg, gyakorlatilag a 2 éves állásba került ebbe a depresszív állapotba. Lehet ez a tervezett elévülés????
Roco BR86 (gyári hangos, Zimo?) mozdonnyal az a gondom, hogy az F1 kapcsolja a hangot is és a füstölőt is. Szeretném ezt külön választani, hogy ne legyen mindig fesz. alatt a füstgenerátor, ha a hang be van kapcsolva. Lejjebb volt róla szó érintőlegesen, (ModellH0 kolega) csak a leválasztás pontos módjáról nem. Próbáltam bogarászni, azt találtam, hogy a CV35-öt 0-ra állítva a füstöt leválasztja az F1-ről, és CV430-al lehet másik funkciógombra áthelyezni. Jól gondolom? (Ha nem, akkor üssetek már, mielőtt eltekerek valamit)!
Egy ismerősöm nevében írok. Hangos Brawa talent 2-höz nincs valakinek részletes leírása a funkciókhoz? Kifejezetten az F24-F25 érdekelne. Ha minden igaz az F24-el lehet a hangerőt lejjebb venni, de nem sikerült megtalálni mivel lehet feljebb venni, így elnémult a dekóder. Piko SmartContol kontrollere van amivel csak F24-ig lehet a funkciókat kapcsolni. Két hét múlva megyek hozzá, viszek egy z21-et, azzal F31-ig lehet a mobil appal funkciót állítani. Addig is megnyugtatás miatt kérdezném, hogy merre található a hangosító funkció?(talán F25?). Sajnos se a dobozban nem talált leírást, ahol ez le lenne dokumentálva, illetve én se találtam semmit neten.
A jobb oldalon a DHCP szerver által biztosított automatikusan csatlakoztatott eszközöknek osztható címtartomány van megadva. Nem az engedélyezett eszközöké.
Inkább az szokott lenni a baj, hogy a tablet ezen a hálózaton esetleg nem talál internetet és visszaáll az előzőre, ahol volt internet elérése.