Üdv uraim: 115-ös 220-as diesel motorom van kalódóban eladó olcsón plusz egy pár apróság,felujitott barok felni szinte uj gumival OT- s autón volt de az autó elkelt ez meg megmaradt.
2x10 mp-ig. De gondolom a gyárban nem véletlenül tekertek rajta pont annyit. Amúgy köszönöm az alktrészeket! Másnapra megérkezett a hiányzó hüvely is. Holnap fűzik össze a motort.
Időnként felbukkan belőle utángyártott, amiről kiderül, hogy Febi (ha jól emlékszem). Én már vettem többször is belőle, mert a gyári ár feléért van. Este megpróbálom kicsemegézni a leveleim közül, hogy kitől volt.
Egyébként én se mindig cseréltem, de ahol szar volt, ott kénytelen voltam. Ráadásul nem egyszerű művelet kivenni sem, át kell fúrni és úgy kell kiütni.
Szükségem van a 240D 3.0 első rugóinak a hosszméretére (amikor ki van szedve). Talán a 280-as benzinesének a mérete is jó lenne. Azért kérdezem, mert most rakjuk össze a futóművet és korábban nagyon magas volt az autó, csak nem tudom mennyire kéne összenyomatni. Persze lehet kísérletezni, de nem egyszerű művelet berakni előre a rugót, ezért így egyszerűbb lenne. Ja, annyira magas volt az autó, amikor lementem egy padkán a lengéscsillapító elérte az útjának a végét és koppant egy nagyot.