Lipar Conjuring az igazából Parlincon Gjuri, egy horvát származású hajléktalan, aki mellett Maynard egyszer elment az utcán 1997-ben. Erre lehet utalást találni egyébként még az utolsó számban is 4.14 és 4.29 között, ahol Gjuri megkéri Maynardot, hogy adjon neki egy kis lóvét. Csak a diktafon rosszul vette fel, és nem hallatszik semmi sistergésen meg zörejeken kívül.
A conjuring idézést jelent de hogy mi az a lipar azt ne tőlem kérdezd hanem valami okos szobamágustól. Tekintve hogy valami indián szertartásnak hallatszó dolog folyik nótacímen azon a trekken lehet akár a törzs neve is, vagy a sámán nejének neve, vagy a sámán nejének a takarítónőjének a neve, de lehet a "lény" neve akit éppen idéznek. Vagy akármi. :)
utána nézek, h vajon milyen bor lehet ott az asztalon, tuti, h maynard borászatából van és lehet, ez az üveg ilyen jellemző darab, vagy lehet, h a vallási cécóra utal, bár az elég egyértlmű lenne, tuti nem az:).
sztem eléggé hasonlít is, meg nekem alapból nem is volt más gondolatom, egyből rá gondoltam, de persze lehet, h szűz mária:). valaki anno azt írta, h az a sears tower, ami amerika második legmagasabb épülete, de totál nem tudom beilleszteni sehova, h most miért pont egy épület és miért világít.
amúgy sztem vmi van még azzal a maynardos képpel. először is,mi az a fényes cucc?miért látszik szemből az anyja, mikor alapból a tükör mögött van?a háttérben meztelenül van, a tükörben meg fátyolban. why?miért csak maynard képe után nincs egy közelített kép vmelyik tárgyról a képről?azt ugye mindenki levágta, h a kék-sárga képen a koponya fejében is ott van egy embrió?egyébként a maynardhoz tartozó képet a nyolc ágú mandala jelzi, ez tuti.
Behoztam kollégáknak megmutogatni, kollektíve lehidaltak. :) Ha belegondolok milyen cd borítókat termeltem ki idáig... pfff. :) Van még hová fejlődnöm asszem.
Credentials for what really makes a "really big Tool fan": 1. You have to be a complete fucking asshat who only listens to maybe five bands at most 2. You worship the very ground Tool walks on, while you praise every sound byte like it's cum from heaven. 3. You believe that listening to Tool makes you smarter than people who don't 4. You offer the most pretentious explanations for your obsessive, cultish fascination with the band. 5. You feel like you're clued in to some underground and very complicated artistic wonder, even though the album is going to almost go platinum in it's first week of sales.
Na csak nem álltam meg hogy még egy pillantást vessek rá... Heh, volt ez vagy egy órája. :))) Szemétség. :))) Ja, csak most tűnt fel hogy az a Dannynál látható fénycsóva egy lekapott skalpú emberfejbe megy bele. Először aszittem valami virágcserép. :) Háhá érdekes hetem lesz. :) Órát csak egyet találtam (Maynard asztalán) a többi még nem rémlik, de majd meglesz. :)
Hmmm.. gondolom az is feltűnt már hogy mindegyik bandatagos képet megelőző lapon egy ugyanolyan témájú (kinagyított? más beállításból fotózott de mégis ugyanaz a kép?) részlet látható az azt követő bandatagos fotókból. Mármint Dannynál ez a koponya/könyv/tarot/tőr/bot kombó, Adamnál azok az üvegben úszó dzsuvás valamik, Justinnál a sas a gyertyákkal... kivéve Maynardnál a koponyáscsecsemős az a Maynardos képen nincs rajta. Ööö... vagy csak nem látom. :))))
na megkérdeztem haveromat, aki nagy utazó (nemcsak tudatalá és nem csak időben:)) és azt mondta, h nem kell újat csináltatni, jó a régi is. én hiszek neki.:)
sztem nem lehet bemenni vele, úgy emléxem az csak akkor volt ideiglenesen, amikor váltottak. de nemtom, nem járok ki sűrűn sajna:( a helyedben nem kockáztatnék. Ha lehet rendelni akkor szólj mindenképpen.
Elvileg útlevél nem kell, de akkor én meg azt kérdezném, hogy régi típusú (ám érvényes) személyivel be lehet-é menni. Amúgy szerintem ha belátogatsz valamelyik Ticket Expressbe, biztos meg lehet velük beszélni hogy rendeljenek helyetted, vagy ha mást nem tudnak mondani valami kontaktot. - Apropó szerintem holnap be is nézek ha sikerül elszabadulnom időben és megkérdem. Mer jó lenne nem lemaradni. Meg Prága nagyon tuti hely, el tudnám ott tölteni a fél életem csak rácsodálkozva a város apró kis dolgaira. (Pedig ott még nagyítót se adnak hogy böngésszem. :))) ) És akkor még nem is ittam... :)
ja igen, azt nem tudja valaki, h csak neten lehet jegyet rendelni a prágaira vagy van vmi emberközelibb módszer is?csak mert nem bízom a modern világ csodáiban-
az út jelenleg úgy áll, hogy vagyok én meg mutter és még van az egyik barátom meg a barátnője, csak ők nem 100%, hogy jönnek, ezért írtam, h lehetséges 2 szabad hely. Hogy mi lesz, azt megpróbálom holnapra biztosan megtudakolni. Ha lehetséges lesz, akkor a "közös" költségen osztozunk egyenlő arányban. Egyébként ugye prágába télleg nem kell Útlevél?
Hehe, te lohadt mázlista. Ha ilyen anyám lenne... :) Az mikor derül ki hogy be lehet-e szállni hangversenyügyileg? Mer akkor kéne vennem jegyet valahol meg ilyesmik.