Gratulálok az Olaj bajnoki címéhez! Remélem egyszer nekünk is lesz egy olyan csapatunk, aki, ha nem is nyer, de legalább szoros meccset játszik Szolnokon! Hajrá Vásárhely!
Rajtam kívűl senkinek nem volt olyan érzete, hogy a '91-es csapat csak azért lett belevonva az ünneplésbe ilyen szinten, mert T.Z féltékeny a mai sikerekre?
Most volt egy összefoglaló az ünneplésről, kommentár nélkül képekben, picit a kulisszák mögé is betekintve öltözői és városházi jelenetekkel! Remélem leadja valamikor még a Szolnok tv, jó lenne, ha ez is rögzítésre kerülne. Sajnos én is csak a végét kaptam el, nem tudom milyen terjedelmű lehetett.
jah és lesz majd megint összefoglaló,valamikor a napokban. és most felhívom mindenki figyelmét: a 2 fekával az interjút én fordítottam,NAGGGGGGGGGYON DURVÁN!olyan szinten nem tudtam azt se hogy hol vagyok,hogy FÉLELMETESEN NAGY HÜLYESÉGEKET BESZÉLTEM!néha a magyar résznél egyes szavakat angolul ejtettem,emellett nem gyengén "ómagyarosra" vettem a figurát ami miatt akkora baromságok jöttek ki az egészből,hogy így utólag ELKAPAROM MAGAM!de mentségemre legyen mondva: ELŐTTE 10PERCCEL BAJNOKSÁGOT NYERTÜNK!:)
előre bocsátom: FÁJDALMAS LESZ VISSZANÉZNI!és NAGYON ELNÉZÉST MINDENKITŐL!!
aki ismer az tudja,hogy Csajjj ennél azért jobban beszélni inglis-PERSZE MERT ROSSZABBUL MÁR NEM LEHET!
épp ugrok be a pályára,az előttem álló sárga mellényes az ismerősöm,mondom neki,h nyugi nem megyek be...nyugodtan konstatálja,majd a következő pillanatban mikor oldalra néz én már a pályán rohanok!:D
jön 2 zseka,én meg -kis túlzással- mint az NFL-ben rohanok úgy,hogy ugrok el előlük,be a tömegbe...Pavel meglát,üvölt,felemel,közbe lerántják,majdnem elesünk(LEKAPTAM A LÁBÁRÓL!)...arréb megyünk örömködni,ekkor látom,hogy 4kamera meg vagy 5fényképező van az arcomba,de akkor már mind1 volt...Anyámék itthon visítva röhögtek a jeleneten!:S
jellemző...megint el fog terjedni a pletyka,mint annak idején Kurasovval...:S
cccccc...de ha ez az ára,hogy a bajnoki aranyat a pályán ünnepelve újabb okosságok lássanak napvilágot,ÁM LEGYEN!;)
Azon röhögtünk Csabesszal, hogy mindkettőnket háromszor próbáltak megállítani a biztonságiak ilyen szöveggel: "ne haragudj megmotozhatnálak" vagy, "elnézést kinyitnád a táskádat?"...:))) Sejted a választ...:))
Épp ezért fájlalom, hogy a nagy biztonsági óvintézkedések miatt, csak 7 szalagot és 1 tüzet préseltem be a zsebeimbe...:))
Mi az,hogy "a rendes lányok nem járnak kocsmába" ?? én most akkor a rendes lány vagyok (höhö),az aki nem jár kocsmába (höhöhö),vagy ez alapján mind2,vagy inkább te nem jársz arra amerre én (nem a könyvtárba)?:)
A kemeény mag elején állt egy festett arcú srác,róla van kép?
Hollins és Kelly elég bátor gyerekek voltak a végén amikor felmentek a közönség közé.A mezük és a gatyájuk biztos pár számmal nagyobbak lettek. Az ide írogatók közül sikerült valakinek valami erekjét szereznie?
A kurva anyját a biztonságiaknak. A meccs végén, amikor előttem már vagy 100-an beugrottak a pályára, én is beléptem, átkígyóztam 3 farokagyú neonzöld idióta között, s magabiztosan lépegettem az ünneplő tömeg felé. Na ekkor baszott valamelyik fejbe hátulról, ismeretlen indítattásból. Csak remélni merem, hogy azt basztam orrba, amelyik fejbekúrt (sajnos egyébként nem találtam el rendesen), és azt is, hogy fáj neki annyira, mint most nekem a fejem...:(
Én ekkora parasztokat eddig csak Pakson láttam (igaz azok elmebetegebbek) s nem is igen szeretnék jövőre velük találkozni...
Itt és most újra gratulálok a csapatnak minden idők legsikeresebb idényéhez... Ahogy csabesz mondta: "1991 BAJNOKCSAPAT, 2001 KUPAGYŐZTES, 2007 ALL IN":))
Reményteljesnek látom a jövőt is, hiszen a mag úgy tűnik marad, akik pedig ebből a fasza társaságból CSAPATot varázsoltak Pór edző, és Cziczás csk. biztos. Külön köszönet nekik!