Keresés

Részletes keresés

MazsolaCriminal Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4520
Nos, akkor 1 pici politikai ellenpelda... :)

Ugye azert tartanak az ISM-ben felvilagosito eloadasokat a 14eves gyerekeknek, hogy ezzel adjak meg a vegso lokest ahhoz, hogy eloszor fuvezzenek (es ha mar ott tartanak, vegso lokeskent) raszokjanak a kemeny drogokra...

Criminal

Előzmény: Mage (4509)
BadGuy Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4517
Akkor legyél szíves az ilyen "gyorspisztoly" beszólásokat mellőzni révén azt se tudom mi az. Bár gondolom arra gondolsz hogy 1x megnyomom a gombot és lő a pisztoly? Akkor bebuktál mer olyat nem használok.
Előzmény: Törölt nick (4516)
BadGuy Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4515
Te ki a halál vagy btw hogy örökké jössz csípkelődni/anyázni?
Előzmény: Törölt nick (4510)
BadGuy Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4514
Mi az a gyors pisztoly? Én nem használok autoshoot scriptet a pisztolyokhoz :).
Előzmény: Törölt nick (4510)
Mage Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4513
Niki, latom, te is a sorsomra akarsz jutni...

Nem tudom, hogy ha fel ev alatt csak egyre rosszabb lett a helyzet, akkor mitol lenne jobb, de ha van, aki meg hisz benne, akkor nem kizart.. Majd megbeszeljuk icq-n.

Az avidat megcsinalom mindjart.

Előzmény: Sz.Niki (4507)
SEEN Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4512
gamma assault ubergagyi 1 eves palya :P

[s]

Előzmény: Törölt nick (4483)
BadGuy Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4511
Jó akkor tágítsuk ki a témát. AKI kipróbál 1 csítet , az csal???? Tudod nekem kurvára elegem van a "hú de nagyon ismered a csíteket" beszólásokból :) . Kicsit gyerekes , nem?
Előzmény: Mage (4509)
Mage Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4509
"Tökéletesen egyetértek! Aki azt gondolja rólunk adminokról hogy csalunk annak süljön le a pofájáról a bőr. Tudnunk kell mivel állunk szemben."

>> Rolunk adminokrol :)) lol <<

BadGuy, ki a halal irta, hogy csalnak az adminok??

Nem az a baj, hogy kiprobaljak az adminok a csiteket, sot, egyet ertek Criminallal, hogy leteszteli oket. Az is helyenvalo, hogy megosztja a tobbi adminnal a tapasztalatokat. Csak azt nem ertem, miert itt. Nagy tevedesben eltek, ha azt hiszitek, hogy nem lesz 20-30 player, aki ezen felbuzdulva tolti le az elso csitjet. Persze, az ilyen mar eleve hatareset volt, de muszaj neki megadni a vegso lokest?

Előzmény: BadGuy (4501)
MazsolaCriminal Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4508
Mazsola: új tsc jött ki, töltsd le!
Arra gondolsz, amivel mar reggel ota szopok?

Amelyik asziszi a vasarloscriptemben levo alias flash-re, hogy HLhack, es ugy kibannol, hogy a szerver is beleszakad?

Criminal

Előzmény: BadGuy (4506)
Sz.Niki Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4507
Mage, ha még annyit sem teszel meg, hogy saját magaddal képviselsz normális játékot ( azaz elmész szavazni ), akkor nincs helye a kritikádnak, hisz még ennyit sem tettél meg.

Gabika: anyu ( aki azért ért az emberkhez, ez a szakmája, pszichológus ) és én nekiültünk szombaton éjjel, hogy kihámozzuk ezt csalás dolgot. Olvasgattunk, nézegettünk, aztán írt róla egy teljes tanulmányszerűséget, amiben leírja, hogy mi miért van, mitől lesz valaki, még ha nem is hajlamos rá ( Criminal figyelj! ) csaló, mi a megoldás, stb. Ez azért történt, mert sütivel csináltunk egy demot, ( előtte telefon, irc az adminnak ) amiből ha minden igaz, használható avi lesz és marhára berágtam, mert mindenki tojt rá, hogy nyíltan lőttünk a falon keresztül fejbe csípőböl, és kb. annyit reagált egy pár játékos, hogy: "látom mit csinálsz :)"
Roham lettem, le is akartam törölni az egészet, aztán gondolkoztam és rájöttem, hogy azzal nem segítek semmin ( ugye Mage? ), így szóltam anyunak.

Előzmény: Törölt nick (4498)
BadGuy Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4506
A lófaszt nem nagyobb előny de én úgyse tudlak megváltoztatni. 1 silentrun scriptet egész kör alatt használod míg a BUY SCRIPTRE még a lame Lúdman is azt mondta "nice idea". Szal ezen el kellene gondolkodni mielőtt bemész silentrunolni.

Mazsola: új tsc jött ki, töltsd le!

BadGuy Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4503
a speedhack és a silentrun script nem ugyanaz szvsz ;)
Előzmény: Törölt nick (4499)
BadGuy Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4502
A +movedown 1 iszonyat exploit : magyarán hang nélkül , MINIMÁLIS sebességvesztéssel futsz. Szal ha akar az admin ki is vághat érte. Waron meg tilos ráadásul
Előzmény: Törölt nick (4499)
BadGuy Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4501
". Attol, hogy XY tuggya, hol vannak csitek, valamint tudja, hogy melyik mit tud, attol meg nemlesz csiter. Ez hozzaallas kerdese, nem pediglen az, hogy lapozgatok a prospektusban, es kivalasztom a nekem megfelelo csitet...
2. Ha a rendes jatekosok tudjak, hogy az egyes csitek mire kepesek, lehet, hogy pozitiv dolog (szerintem), mert akkor legalabb nemjonnek a buletthack-fele magyarazatokkal (az usp golyoja atmegy a falon, es ha a labujjadat is eltalalja, serulsz 1200-at)"

Tökéletesen egyetértek! Aki azt gondolja rólunk adminokról hogy csalunk annak süljön le a pofájáról a bőr. Tudnunk kell mivel állunk szemben.

Előzmény: MazsolaCriminal (4488)
BadGuy Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4497
én bementem mcm szerverre és találkoztam 1 speedhackerrel tegnap
Előzmény: Mage (4479)
Mage Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4496
Az elso felehez nem szolok hozza, mert azokrol ugyse tudjuk meggyozni egymast.

"annyi a különbség, hogy (értelemszerűen a kisebb számú szerverek miatt) itthon van esélye a közös banlist-projektnek...)"

Valoban sok ertelme van, amikor a napi fel-egy ora jatekom mellett mar kb. a 10. embert latom jatszani, aki lebukott pb shottal vagy loggal, vagy tk-zott.
"Persze fikázni, okoskodni mindig is könnyebb volt."

Ezt annak mondd, aki idejon es azt irja, hogy szar az egesz. A fikazas az nem egeszen egyenlo azzal, ha leirom, hogy valami nem jo, es miert nem jo.

Előzmény: 42 (4490)
42 Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4494
Na ezzel van tele a hócipőm.
Ment egy rakat ideig a mapteszt bigyó.
Nyilvánosan.
Gyakorlatilag aki akart résztvett, tesztelt, szavazott.
Erre utólag rinyálnak (nem te egyedül).

Persze, hogy nem tetszik senkinek, ez azért van, mert ugye nem egyetlen ember állította össze. Igaz, ha így lett volna, akkor legalább annak az egynek tetszene - tehát íme, ezzel bebizonyítottuk statisztikailag, miért jobb a diktatúra a demokráciához képest. Rula.

Előzmény: -TJ- (4482)
Sz.Niki Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4493
Mage, okos gyerek vagy te. Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy miért nem reklamálhat pl. az adó miatt az, aki nem volt szavazni...
Lehet, hogy nem miattad, de el kellene?
-
Nos, amiket írtam, azok nagyon komoly dolgok, nem egy dilettáns hányta össze. Lehet röhögni, tudom, hogy itt mindenki jobban tudja és csinálja. Csak egy a baj, lehet, hogy nagyon vágjátok a linwinkernelhardsoftfaszominstallcracket, csak itt emberekkel kell foglalkozni.
-
A dinamikus ip.-t meg nem vágom, volt egy elgondolás, mint Zulutól megtudtam, hibás volt. Ez arra vonatkozott. Bocs, nem jártam utána rendesen.
42 Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4490
Én nem hülyézlek le, csak épp te vagy nevetséges ezzel az elitista, lesajnáló és önsajnáltató dumával...
(Lehet, hogy nehéz elképzelni, de külföldön meg itthon is ugyanolyan emberek élnek, így kb. ugyanaz a láma/csíter/tékázós játék/szerver/satöbbi arány... annyi a különbség, hogy (értelemszerűen a kisebb számú szerverek miatt) itthon van esélye a közös banlist-projektnek...)

Persze fikázni, okoskodni mindig is könnyebb volt.

MazsolaCriminal Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4488
Neha raszanom magam, hogy benezzek magyar szerverre. Mit latok? Megy a lamahent, rusholnak a vedok, szarra flasheznek, granatoznak.

Valahogy mindenki elkell valahogy kezgye... :) Azert mert Te nemdobsz el 1 granatot sem, attol meg mas valahol megkell tanulja... Az, hogy rassolnak a CTk rossz szokas, de ha nemteccik, akkor ne az SLre menny, ahol koztudottan a rass a lenyeg, aki nekiall akar bombat vedeni, kivagjak, mert ugy unalmas... :)

Az adminok a forumon adnak cheat tovabbkepzo orakat. Megtargyaljak, hogy az OGC a jobb vagy a Hlhack, hatha a kezdo csalok nem tudnak egyedul donteni. Ugy tunik, lassan mindenkinek van a gepem raktaron "tesztelni valo".

Szogezzunk le 2 dolgot...
1. Attol, hogy XY tuggya, hol vannak csitek, valamint tudja, hogy melyik mit tud, attol meg nemlesz csiter. Ez hozzaallas kerdese, nem pediglen az, hogy lapozgatok a prospektusban, es kivalasztom a nekem megfelelo csitet...
2. Ha a rendes jatekosok tudjak, hogy az egyes csitek mire kepesek, lehet, hogy pozitiv dolog (szerintem), mert akkor legalabb nemjonnek a buletthack-fele magyarazatokkal (az usp golyoja atmegy a falon, es ha a labujjadat is eltalalja, serulsz 1200-at)

Egyebkent, szereny velemenyem szerint 1 picit elvagy szallva... Nem kell mindent magadhoz merni, hogy az csak akkor lehet jo, ha eppen Te is ugy szereted...
Pl. ott az SL, amit ugy szicc, mint a bokrot... Oda olyanok jarnak, akik rassolnak ezerrel, es a porgos jatekot szeretik... Ha valaki maskepp jaccik, akar le is TKzzak... Ha nemteccik, nemkell oda menni... Egyebkent meg aszondom, hogy ha nemteccik a magyak CS scene, tenyleg ne is jarj oda, mert csak kritizalni fox, nem epiteni... Kritizalokbol igyis van eleg...

uff

Criminal

-TJ- Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4485
Pedig mind2 gagyi. Emlexem gamman mit szenvedtek a T-k, mert a CT-k kurva gyorsan fennteremnek az ablakkal szemkozti teton, es awp-ztek. Aztan kirantottak a tuszokat az ablakon at.
A railroad is eleg AWP-map.
Előzmény: Törölt nick (4483)
-TJ- Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4482
Tenyleg csinalhatnank valamit ezzel a hunmappack-al vegre. Szeretnek uj mapokat, de ha mashol nincs, kevesebben toltik le. Bar elobbutobb ugyis letoltik :) En a nemfinal v2-t vegignezegettem, de nagyon keves tetszett belole. Csak 1 AS map van benne, es az szerintem nagyon T, foleg ha russolnak is.
Azt is mondhatnam, hogy abbol a packbol a bahrain volt az egyetlen, ami jol nezett ki es nem betaX-es, elunt map volt.
A Finalban van meg par map ha jol latom, majd megnezem azokat is. Tudom, hogy ez nem a mapteszt forum, de a de_scud_2k-t megnezhetnetek, nalunk megy, es az marad is, mert jol jatszhato atirata lett a sima scud-nak szerintem. Es teccett is a nepnek, ami ritkasag. A bigwong-ot meg utaljak mint a szart.
Legyen szo a mapokrol is, ne csak a csitekrol :) Azt majd megoldja a Valve nemsokara.
SEEN Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4481
deja vu :))

ram csunyan nezett az egyik torolkozofeju arab az aztec elejen, ugye ezert is banlist jar? :) screenshot van!

[s]

Előzmény: Mage (4477)
SEEN Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4480
kiraly az index :P

szal az dynIP ban mar IRCen sem jott be :))

[s]

Előzmény: Sz.Niki (4476)
Mage Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4479
"Mage, neked és a többi " csak külföldi szerveren nyomom, mert... " dumával pendítő játékosnak pedig csak annyit mondok, hogy gondolkozzatok és gyertek haza szépen..."

Minek?

Neha raszanom magam, hogy benezzek magyar szerverre. Mit latok? Megy a lamahent, rusholnak a vedok, szarra flasheznek, granatoznak.

Most leptem ki Sl-rol 15 perc jatek utan, mert jott egy vicces ficko es elkezdett tk-zni.

Sajnos vannak csiterek kulfoldon is. De tk-ban, lamahentben, egymas legranatozasaban, elvakitasaban, akadalyozasaban, es a csiterezesben annyira "gyengek" hozzank kepest, amit definialni is nehez.

Nevetseges az egesz.

Az adminok a forumon adnak cheat tovabbkepzo orakat. Megtargyaljak, hogy az OGC a jobb vagy a Hlhack, hatha a kezdo csalok nem tudnak egyedul donteni. Ugy tunik, lassan mindenkinek van a gepem raktaron "tesztelni valo".

Sl-en meg lehet nezni a shotokat, a playerek hihetetlenul magas szazaleka csal. Emiatt, ha valaki esetleg jol jatszik, az default csalo...

Skilles playerrel alig talalkozni, mert reg nem mennek be a public szerverre jatszani. Akkor minek??

Oke, van nehany ember, akivel szivesen jatszanek, es emiatt nem tudok, ezt sajnalom, de akkor sincs ertelme, mert 2-3 ember nem tudja annyira feldobni a feelinget, mint amennyire a tobbiek lehuzzak.

Eleg megnezni a szintet a cshu-n, remek mintavetel a scenebol. Csak igy tovabb.

Mindegy, ugyis lesz madj par ember, aki valaszol erre, es azt mondja, hulye vagyok, lehet, hogy nekik van igazuk.

-TJ- Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4478
Gepelj meg leccilecci. Mind1 mit :)
Mage Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4477
Ugye tk-ert is banlist jar?

SL-en tk-zott kor elejen egy player, trp nickkel, 1615546 wonid-vel. Logokat lehet nezni, okot nem adtam ra. Screenshot van.

Sz.Niki Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4476
Hmm...begépelem ide, bár olvashatatlan és a felét nem értem, de igyekszem érthetővé tenni...
-
A mostani helyzetet a www.counter-strike.hu és a többi ilyen, csíttel foglalkozó cikket megjelenítő oldal gerjeszti. ( Weyland Yutani-t, meg a többi _okoskodó_kis_buzit_ meg seggberúgom IRL :-P )
Tehát, akik szerkesztik az oldalt, AZONNAL fejezzék be az ilyen irányú tájékoztatást, mert az információ csak addig hatalom, amíg megfelelően kezelik!!! ( Milyen lenne, ha a rendőrségi honlapon cikkeket írnának, hogy micsoda álkulcsokat csinált egy faszi, egy fényképpel illusztrálva, amin rajta van egy utcatábla... )
Kész, ami fontos, adminok egymás között, ennyi! De ne reklámozzátok ( bazdmeg, gondolkozzatok már egy kicsit előre, tudom, nagyon nehéz ;-))) milyen programmal mit csináltok!
-
Amíg nincs egy mindenki számára elérhető ( nem readme.txt :-D ) és értelmezhető játékszabály, addig nincs mihez tartani magát a játékosnak. Csak a szabályokat ( mittomén, pár pontban megfogalmazva, tömören, egyértelműen ) és a büntetést kell egy állandó rovatban kitenni! Nem mint vita tárgyát. ( Én 1 pontban is elintézem :-D )
-
Ha valakit megfogtok, azonnal tiltani kell mindenhonnan, de nem csak won, hanem ip alapján is! Itt felvetődik a kérdés, hogy dinamikus ip...
-> Ez, ha tetszik, ha nem, egy közösség, melynek tagjai bizonyos mértékben felelősek egymásért! ( Ti is :-P ) Ezt pedig tudatni kell mindenkivel! Tehát, ha dinamikus, az egész környéket bannolni kell! Legalább 1 hétig.
-
Mage, neked és a többi " csak külföldi szerveren nyomom, mert... " dumával pendítő játékosnak pedig csak annyit mondok, hogy gondolkozzatok és gyertek haza szépen...
--
Hubammeg, van még vagy 7 oldal, mindenféle okokkal, hibákkal, megoldással, de nem vagyok gépírónő. ( És ki a faszt érdekel a devianciára való hajlam, meg hogy alakul ki, meg a többi marhaság :-DDD )
A lényeg itt van, ha valami nem világos, akkor gépelgethetek még.
( Anyátok gépeljen két ujjal! :-P )
Lee_ Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4475
ráadásul a screenshotokat is meg kell csinálni valahogy!! Nomeg a cvarok, stb.. Esetleg ki kéne kapcsolni a hagyományos csitdetektáló eszközöket, és csak a screen captureözést, meg a cvarosdit bennehagyni, nem megoldható?
Előzmény: -TJ- (4473)
MazsolaCriminal Creative Commons License 2001.11.12 0 0 4474
Dede, van... :)

Vannak csiterek, akik nem tul up-to-date-ek... :)

Criminal

Előzmény: -TJ- (4473)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!