Keresés

Részletes keresés

deliriousnomad Creative Commons License 2011.02.10 0 0 3877

Mivel még nem kezdődött el a turné... :)

Előzmény: norberto58 (3876)
norberto58 Creative Commons License 2011.02.10 0 0 3876

a Slayer/Megadeth tracklistről még senkinek semmi infója nincs?

norberto58 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3875

a 2005ös Slayer nekem is megvolt,életem egyik legjobb élménye azóta is,kíváncsi vagyok hogy most fogom-e ugyanazt érezni mint amit akkor,de bízom benne hogy most még attól is sokkal-sokkal jobb lesz.Nekem régóta a két favorit Slayer lemez a 88-as South Of Heaven és a 90-es Seasons In The Abyss de Reign In Bloodist is stílusmeghatározónak tartják.

m.sam Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3873

Én utoljára 2005-ben láttam a Slayert, és szerintem nagyot alakítottak! Tuti, hogy ketten együtt tarolni fognak! :) Remélem ma már lesz info a tracklist-ről is!!

4umos Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3872

hah, dittohead-et 2008-ban bécsben emlékszem eljátszották, szóval nem tudom mit kell king úrnak tanítgatni! vagy lombardo ilyen gyorsan felejt?! :)

Előzmény: Simple (3871)
Simple Creative Commons License 2011.02.07 0 0 3871

Mondjuk kissé off, de én például annyira sokallom a jegyárat, hogy semmi más nem is tudna meggyőzni, hogy ennek ellenére is menjek, mint Dave Lombardo.

A Megát láttam tavaly és '97-ben, a Slayert csak '94-ben Bostaph-fal, és bár kétszer láttam Lombit a Grippel, azért mégiscsak kíváncsi vagyok, mit művel élőben a Slayerben. (Mint ahogy a Maident sem láttam még Dickinsonnal, de a remek új album arra ösztökél, hogy most már mindenképp nézzem meg őket.)

Viszont amit nagyon szeretnék, ha a Divine Interventionről is megtanulnának pár dalt. King nyilatkozta is, hogy tanítja Lombardonak a Dittoheadet, de egyelőre semmi.

m.sam Creative Commons License 2011.02.07 0 0 3870

Az ENDGAME jöhet!! :D Remélem tényleg inkább az újdonságokra fektetik a hangsúlyt a nosztalgia helyett. Persze egy-két szám belefér, de azért ne áldozzuk fel a jelent a múltért!

Az inge meg tőlem lehet akármilyenszínű is, akkor is ő lesz a Mester!!

Előzmény: 4umos (3863)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.02.05 0 0 3869

Ezt szereted, semmi gond. Én másképp szeretem. Az Anarchy - bár sikeres dal volt -, nekem nagyon lejárt lemez, nem is szeretem már. Nick utolérhetetlen a rockdobolásban, ez nem is kérdés előttem. A feketétől szintén hányok, marha unalmas az egész metálvilágra vonatkoztatva is, a legelcsépeltebb sablon, külön jó pont számomra, hogyha valaki ettől igyekszik eltérni, Dave ráadásul védjeggyé tette a fehér inget is.

Előzmény: Törölt nick (3868)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.05 0 0 3868

Hát, eddig is ezt kaptuk, de egyre csupaszabb formában. Viszont nekem ez a fehér inges Jézus-imitálás elég gáz. A fekete-inges verzió jobban illett hozzá. Lásd 97-es PeCsa: na, az műsor(osabb) volt. Mind a 4 tag szólózott (Menza szólója pl istencsászár volt) A Tout le Monde-ot Dave és Marty kezdte el pötyögni, közben Dave megivott 1 liter colát, majd a maradék 2 tag bekapcsolódásával fejezték be a számot. És volt Anarchy zárszóként!

Előzmény: Mirrmurr (3867)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.02.05 0 0 3867

A magam részéről leginkább Mustaine-re vagyok kíváncsi, a gitárjátékára, a hangjára, a veres színre, a fehér ingre, a fergeteg ritmusjátékára, szerintem ettől Megadeth, na meg attól, hogy ő mondja meg, mi történjen körülötte. Minden más már nem Megadeth.

Előzmény: Törölt nick (3866)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.05 0 0 3866

Az nagyon helyes, ha egyre inkább ebből élnek! Csak azt nem értem, hogy a mester mi a francért nem vesz fel valakit, aki "műsort" tudna faragni a koncertből, ha ő maga képtelen erre. (lásd ACDC, Iron Maiden...stb.)

Előzmény: Mirrmurr (3865)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.02.05 0 0 3865

a lényeg, h ezt is ki lehet majd adni dvd-n, a dollárok meg gurulnak be a mustaine művek ajtaján

Hátöööö, a zenekarok ebből élnek. De egyre inkább a turnézásból, ha jól csinálják.

Előzmény: 4umos (3864)
4umos Creative Commons License 2011.02.05 0 0 3864

azért a PSBWB-on nem kevés magas hangot erősen igénylő énektéma van, szép kis feladat elé állítja magát a mester 50 éves korára, az biztos! :)) már a RIP-nél is érződött, h igen csak fogytán a levegő. mindegy, a lényeg, h ezt is ki lehet majd adni dvd-n, a dollárok meg gurulnak be a mustaine művek ajtaján.

4umos Creative Commons License 2011.02.05 0 0 3863

méghogy tavaly egész évben RIP év volt, ha-ha! érdekes, a várva várt teljes albumot nálunk budapesten (és még számos helyen) mégsem játszották el végig. na, mindegy ezen már úgyis sokat rágódtunk itt a topikon belül is, fölösleges lenne tovább ezen lovagolni. viszont, amit elvárnék idén, egy kiadós ENDGAME lemezbemutató! mi mást? az az aktuális nagylemez, tessék rendesen megturnéztatni! :)

a 25. PSBWB nekem egy kicsit elcsépeltnek tűnik idén, főleg egyből egy RIP évfordulós turné után. ha így halad, akkor jövőre jöhetne a CTE, aztán tényleg nosztalgia zenakarrá változnának.

véleményem szerint a következő nosztalgia turnét a YOUTHANASIA érdemelné meg, és az még időben is kellő távolságban lenne a RIP után.

Előzmény: Törölt nick (3862)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.05 0 0 3862

Szóval a mester legújabb kinyilatkoztatása szerint lesz idén Peace Sells 25. évordulós előadás, de nem akarják ezzel tölteni az egész évet mint 2010-ben a RIP-el, ezért ezekre a műsorokra csakis az év utolsó negyedében kerülhet sor. A magam részéről kivételesen egyetértek az igével. Nem lenne jó dolog, ha teljes egészében nosztalgia-zenekarrá alakulnának át.

Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a Slayer-rel való közös turnézás hoz-e valami érdemi változást a tracklistben, mert ott viszont majd fel kell kötni a gatyát. Azaz nem biztos, hogy szerencsés tútlömonddal hergelni a népet. Nem ártana már előkapkodni azokat az ütős második vonalbeli megadeth-számokat. (pl My Last Words, ha már amúgy is PS-év van a 'deth-vallás szerint)

A legrosszabb rész, amikor elkezdik a Trust-ot, mert az már a végjáték kezdete minden koncerten.

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 3861

Attól függ, hogy mit ért a cikk szerzője "hivatalos tag" alatt, de én egy kicsit keveslem azt a számot első ránézésre. Egy pár napja megjelent cikkben pl azt írták az áprilisi koncert kapcsán, hogy 10 év után a megadeth ismét Budapestre jön... Nagyon tájékozott volt a cikk szerzője.

Előzmény: norberto58 (3860)
norberto58 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 3860

a zenei anyagot én sem találtam egyelőre sehol,de nekem igazából mindegy mert tudom hogy zseniális koncertet fognak lenyomni.

pont most olvastam valahol : "Dave Mustaine elszántsága, indulata egész karrierjét végigkísérte, zenekarának 20 hivatalos tagja volt, az egyetlen állandóságot ő, a zenekar motorja és fő dalszerzője jelentette." szóval engem meg sem lep,ha az üzleti érzéke is kiváló.

Mirrmurr Creative Commons License 2011.02.04 0 0 3858

Ha a Mester belenyúlna a Testament zenéjébe, az is Megadeth lenne. Nincs rá szükség. A Testamentnek viszont lenne szükség valami zenei mankóra, mert úgy tűnik az egyébként überkirály Alex Skolnick egymaga kevés, sajnos jó dalok nem születnek a csapatnál újabban.

Előzmény: Törölt nick (3857)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 3857

De azért valahol ez egy kissé gáz is, hiszen nem a mester zenei tudására, hanem üzleti érzékére van szükség.

Előzmény: 4umos (3856)
4umos Creative Commons License 2011.02.03 0 0 3856

az, hogy kinek mennyit ér meg az legalább olyan szubjektív szerintem, mint kinek melyik album tetszik tőlük jobban. ezen kár is vitatkozni.

én úgy vagyok vele, h régi nagy kedvenceimről van szó, akik sokáig nem voltak, most meg végre 1 éven belül kétszer is budapestre jönnek és nem nekünk kell utánuk koslatni, ami plusz utazási, és/vagy szállás költséget jelentene...

/amúgy mustaine elég jó üzletember is, jó szervezőkészséggel. (lásd gigantour) pl. lehet fog tudni olyan előnyös koncertlekötéseket, szerződéseket kiharcolni nekik, amit korábban senki más nem csinált meg velük. ki tudja?/

Előzmény: Törölt nick (3852)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.03 0 0 3855

Én sokallom!

Nem azért mert nem tudom kifizetni, de mivel egyáltalán nem szeretem a Slayert, ezért nem is áll szándékomban nekik egy fillért is adakoznom. Gyakorlatilag emiatt (is) sajnálom a pénzt a jegyre. (a másik ok a tavalyi megadeth-koncert-csalódás. Azzal az erőfeszítéssel amit ott produkáltak, nyugodtan berakhattak volna mustaine-ék egy válogatás cd-t és le is ülhettek volna kártyázni a színpadon amíg le nem megy a 74 percnyi anyag. Már azzal a húzással is komolyabb koreográfiája lett volna a koncertnek...)

Levike Creative Commons License 2011.02.03 0 0 3854

Mondjuk nekem gyanús volt, hogy már évek óta nincs új lemeze !

Előzmény: Törölt nick (3850)
Sz.Leventeee Creative Commons License 2011.02.03 0 0 3853

Alap, hogy nem sok! :) Én sztem már délutántól ott fogok csövelni. (érkezési sorrend miatt)

Ülőjegyet, vagy állójegyet érdemesebb venni szerintetek?

Rokko_ Creative Commons License 2011.02.02 0 0 3851

Megvan mind, köszi :-)

Követem a dolgaikat :)

Az újkoriak közül nálam a Thirst album azért nagyon rendben volt még, az újjal kapcsolatban meg kb. pont ugyanezt gondolom, ahogy ezt a megfelelő helyen ki is fejtettem picit jobban.

Ettől persze polcon a helye... origiben.

Előzmény: dethfan (3832)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.02 0 0 3850

Ne má! Mikor történt az eset? A rádióban semmit sem mondanak róla!

:)

Előzmény: Mirrmurr (3849)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.02.01 0 0 3849

És azt, hogy meghalt John Lennon?

(Pár hozzászólással lentebb volt már szó róla.)

Előzmény: honrob (3848)
honrob Creative Commons License 2011.02.01 0 0 3848

Hallottátok hogy április 8-án Budapestre jön a Megadeth és a Slayer a European Carnage turnéval?

4umos Creative Commons License 2011.01.24 0 0 3847

a testament kérte fel a feladatra, mustaine meg elfogadta. gondolom üzleti szempontból fogja csak terelgetni őket, és nem zenei értelemben. legalábbis a menedzselés nálam elsősorban ezt jelenti. nem produceknek kérték fel.

Előzmény: Fafara (3846)
Fafara Creative Commons License 2011.01.23 0 0 3846

azért remélem, nem baszkurálja szét a testamentet.

Előzmény: 4umos (3840)
4umos Creative Commons License 2011.01.23 0 0 3845

persze! ő az is képes látni. :-)))

gondolom a big 4 tagjaival rendbehozott kapcsolatát, meg magát a turnét fogja kiértékelni, vagy valami ilyesmi.

Előzmény: Törölt nick (3844)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!