én meg azt nem értem, Kopi, hogy mit keres ebben a teljesen antiszociális topikban egy magadfajta békés, pocakot eresztett családapa, he? hehe:)
hát először is, egy ponyvaregényben mindig a "jó" győz, ami esetünkben nem igaz, hehe, az viszont igaz, hogy helyenként tényleg baszott unalmas volt, de kibírtam, és megérte, mert az utolsó fejezet nagyon ott van.
Az egyénnek csak abban a mértékben van hatalma, amilyen mértékben megszűnik egyén lenni.
Eddig semmi gyanús, standard hullaszürkeség.Tetszik.
A szolgaság: szabadság.
Ez tetszik, amennyiben nem más szájából jön.
Egyedül - szabadon - az ember mindig vereséget szenved.
Huh az első véraláfutás !! Mer hát mi a rossz a vereségben? :D
Így kell történnie, mert minden ember meghalásra van ítélve, ami a legnagyobb kudarc minden kudarcok között.
Eszedbe jutott már, hogy ez a jelmondat meg is fordítható?
A halál is győzelem, győzelem a egyéni élet felett.
De ha képes a teljes és tökéletes behódolásra, ha meg tud szabadulni egyéniségétől, ha el tud merülni úgy a Pártban, hogy ő maga a Párt, akkor mindenható és halhatatlan.
Pffuh itt má veres valami.
A valóság a koponyában van.
Nocsak.Akkor meg minek van szükség a Pártra? A kollektív koponyára?
Nincs semmi, amire ne volnánk képesek.
Mert a MINDEN, amit mi tudunk, elérhető számunkra, még ha minimális eséllyel is, hisz TUDUNK róla.
Miért nem mondod meg, hogy Raven a te régebbi álneved, igen, még abból az időből, amikor még kisebb volt a pocakod és nem kizárólag unalmas ponyvaregényeket olvastál?
Őrtorony? az meg mi. nekem ilyen címen csak vmi jehovatanúi hetilap rémlik, bár lehet hogy szivatsz.
aszittem egyből rájössz, miből ollóztam, hehe:)
ezexerint vagy nem olvastad(ó mily szörnyű mulasztás!), vagy feledékeny vagy...na miből is ollóztam???:)
provokáció?:) perszehogy egy negatív főhős szájából hangzik el, de ki a fasz akar provokálni? egyszerűen baszottul tetszik az a fejtegetés, amiből összeollóztam. Mintha én magam lennék, azaz, legeslegkedvesebb maszkomat fedeztem föl egy regényben, hehe.
ez a vég. megvilágosodtam vagy megbutultam, de inkább utóbbi; nincs több mondanivalóm v vmi meggátol?
Helyes! Én is már csak reflektálok, összegyűjtöm minden monitor fényét,és egy pontba fókuszálom.Kopi pészt.
A rohadó hús hablatyolását meg kell állítani.Én csontokra gyúrok.
Mondanivaló? :)))
Érdemes bármit is mondani? Belehányni a nagy közös kondérba?
" PUTRID FURIOUS FLESH - A PARODY OF FEASTING FOOLS...
WHERE PROPHETS AND MADMEN- ...WALK HAND IN HAND."
Ott basztad el, hogy gyáva voltál behatolni dühöngő galaxisodba.Oh, bárcsak nekem adódna meg az a lehetőség!
na. szal az igazság az, hogy nekem már akkor is nagyon bejött az Animatronic, csak akkor még játszanom kellett a nagy trúblekkert, így fikáznom kellett őket...hehe.
King nagyon ász, de vhogy a végén elég váratlanul ért a duzzogós befordulása. az ilyen figurák szerintem nem szoktak befordulni semmitől. a másik ász pedig Grey, akit a gyűlölet tart életben...nekem leglábbis nagyon szimpi, hehe.
...we're rehabbed and we're ready door our 15 minutes of shame...eherehe
Az Animatronic teljes egészében Mansonról szól.
1999-ben jelent meg, még a címe is 1 az 1ben megfelelője az 1998-ban megjelent Mechanical Animalsnak
tényleg?:)
egy koncertbeszámoló a blekkdeathdoommetálosok topikjából:
Ravenblack válasz erre | adatok | e-mail 2000.10.25 12:54 (7579)
Hehe:))
Mi van Rhad, most meg nem teccik a demokrácia?:)
Má' csak azér kérdem, mer szerintem abban a közönség legalább 90%-a egyetértett, hogy a Zérómasszer egy fos. Senki sem értette, hogy kerül ide egy ilyen punk/industrial kultúrmocsok.
Bár, őszintén szólva, mikor Kovenanték kinézetét megláttam, egyből rájöttem, hogy tkp. nem a Zeromancer van eltévedve, hanem én:)) Ebbe az Animansonic 2000-be kurvára nem illett volna a Peccatum meg a Primordial (még "szerencse", hogy nem jöttek:)). Meg természetesen a WF sem. Ők egész jók voltak, csak már egy kicsit unom a zenéjüket.
A Kovenantból most már sikerült végleg kiábrándulnom. Kinézetük ocsmány(egyedüli kivétel Hellhammer), Nagash szövegelései, meg a hülyéskedései pedig kifejezetten uncimpatikusak voltak. Na mindegy, azért a két Nexusos szám nagyon tetszett,(annak ellenére is, hogy a Chariots gitárszólóit úgy kellett odaképzelni, mivel hallani nem nagyon lehetett) meg még a trueblekk gigasláger spészmen is kurva jó volt, de tényleg:)
Hellhammer nem volt kifestve, hanem egy maszkot viselt, olyat, mint az Arcturus képeken. És legalább 10× annyit dobolt, mint amennyit az legutóbbi lemezen hallani lehet(Ő király volt). Ja, a többieken volt valami smink, de ezt a "semmi gyökérmegtagadást" nehogy félreértse valaki.
Hellhammer egyébként A WF alatt áthaladt a közönség között a Zéró dobosával együtt, de csak kevesen ismerték fel.
meg egy hozzászólás innen:
Ravenblack válasz erre | adatok | e-mail 2000.10.27 17:44 (46)
Cia Coca!
Te, ezt a linket azér' nem kéne. Még a végén odajön a plebs.
gyak elmesélte már az Animansonic2000 tour budapesti állomását?
The Kovenant=european Marilyn Manson band.
Raven
na. szal az igazság az, hogy nekem már akkor is nagyon bejött az Animatronic, csak akkor még játszanom kellett a nagy trúblekkert, így fikáznom kellett őket...hehe.
Most meg talán még a Zeromancer is tetszene. merthogy bazira tetszik ez a név. Ja, és ott volt még a veszprémi WITHOUT FACE zenekar is. vhogy ez a név is ideillik, de má szinte hihetetlen is, hogy mennyire...hehe.
tükör.
Like a river flowing around me... Mirror's paradise
Pulling me in it's wake... Mirror's paradise
űrhajós?
And I dreamed I was a spaceman
Burned like a moth in a flame
And our world was so fucking gone
(öregem, ezt a hasonlatot lepkével, gyertyával, meg végtelen űrben bolyongó vándorral így szó szerint olvastam má' máshol is. mármint hogy a lángba repülő lepke a mindenségben feloldódó egyént szimbolizálná)
de csak nem sikerül neki kilépni a körhintából.
I can't get off the caruosel
I can't fall off this world
I can never get out of here
I don't want to just float in fear
A dead astronaut in space
(na igen, ilyesmit álmodtam én is.)
This world is a will to power
The world will end in fire
God is nothing more than Me
ááááá!!! nemnemnememenenememem
bazmeg. má legalább hússzor próbáltam írni, de mindahányszor csak bambán bámultam a monitort. eccerűen kész vaok na. ez a vég. megvilágosodtam vagy megbutultam, de inkább utóbbi; nincs több mondanivalóm v vmi meggátol?
GOTT IST EN
GOTT 15T N
Gott=15+ N
=15+N =IS+N
.istn
Picsába.Felírtam Isten képletét.
15 +/- n
....
különben meg a tükör is szürke.
A tükör háta FEKETE az eleje ÁTLÁTSZÓ.
vmi ilyesmi van a festményen is, he? az egész úgy fest, mint vmi levedlett bőr. pld: le akarta venni a kalapját, de az hozzánőtt a fejéhez, így véletlenül lenyúzódott az egész bőre, hehe...ráadásul kiderült, hogy belül nincs is semmi, vagy mi.
"You're just an empty shell of lifeless skin and bone
You're just another drone... A synthetic messiah
Nothing lasts forever... Just let it slip away"
Az Animatronic teljes egészében Mansonról szól.
1999-ben jelent meg, még a címe is 1 az 1ben megfelelője az 1998-ban megjelent Mechanical Animalsnak.
nekem a Dead skin mask c. Slayer-szám jutott róla eszembe.
Nekem meg az 1994-es Portrait... album ORGAN GRINDER száma linkelődik be:
"I wear this fucking mask because you cannot handle me
Here is my real head
They try to blink me not to think me
Don't want to bring me out
I am the rotten teeth, my fists are lined with suckers
My prison skin's an eyesore mirror sketch pad "
:P
nekem viszont az jön le, hogy a sok fake make-up a szemébe folyt, ezér nem látja a fényt, ami viszont esetünkben nem az az ugly light, hanem a tudás, ami van, he? nem látja magát a tükörben
A fény jobban vakít mint a sötétség, főleg ha még tükröződik is.
A fallenangel.uw.hu nevezetű oldalon az szerepel, h a
"I shed the skin to feed the fake" sor annyit jelent, h aszongya
"Kiteregetem a bőrt, hogy a kérkedőket etessem"
Namost én azt gondolom hogy tévé, mert a tévé több mint tükör.A tévé - LCD.A szürke vászon
eh. különben meg a tükör is szürke.
Melyik része igaz? Az, hogy elitéli, vagy hogy ténleg patkány dolog?
nem megyek lépre... patkány dolog, de szerintem a patkány amúgy tök cuki állat, hehe.
Namost pont az a lényeg hogy senki sem okosabb a patkányoknál !!! Olvasd el a könyvet!
gecci! a szolnoki reptér könyvtárában megvan! el fogom olvazsni.
Idő van, fejlődés nincs.Minden egyszerre történik ugyanott.The hat, that I've created, is wearing me.
vmi ilyesmi van a festményen is, he? az egész úgy fest, mint vmi levedlett bőr. pld: le akarta venni a kalapját, de az hozzánőtt a fejéhez, így véletlenül lenyúzódott az egész bőre, hehe...ráadásul kiderült, hogy belül nincs is semmi, vagy mi.
nekem a Dead skin mask c. Slayer-szám jutott róla eszembe.
Igen, a jó nyomon haladsz.A küklopsz nő a kamera, az egyszemű bábisten.Ő a világ szeme, de, pontosan ahogy mondtad, illúzió az egész, a tudás helyett fényt kapott.Tudás nincs, legyen hát fény.Mascara clotted vision.Cake on some more make-up.I'm as fake as a wedding cake.
nekem viszont az jön le, hogy a sok fake make-up a szemébe folyt, ezér nem látja a fényt, ami viszont esetünkben nem az az ugly light, hanem a tudás, ami van, he? nem látja magát a tükörben
érdekes, azóta egy cd-rendelésem is jött, és mégis átvették faterék. most vagy a postás volt hülye, és nem értesített, ami nem valószínű, vagy te voltál balfasz, és elbasztad a címzést vagy ilyesmi.
küldjed el mégegyszer vagy adjál telszámot amin elérlek.