Én is megsasoltam magam. Vagyis egész pontosan néztem volna. De csak egy sötét folt vagyok a képen. Viszont az utánam beérkezo illeto nagyon lyool látszik. (c:§
én viszont köszi, megnéztem magam, nagyon király a kép :) Ajánlom mindenkinek, hogy ne adja fel a kísérletezést, mert a többiek itt szét röhögték a fejüket :))
Végre egy jó húzás a sárkányéktól!
Sziasztok, Sárkányék megcsinálták a fénykép lekérdezőt, hozzáférhető itt.
A használati utasítás:
A lekérdezés a név és a kód alapján lehetséges.
Mind a két mezőt ki kell tölteni, a nevet lehetőleg úgy, ahogy a jelentkezési lapon áll.
Sajna kipróbálni nem tudtam, mert a karszalagom nincs itt, a kódot pedig nem tudom fejből.
Zsuzsa: Koszi a boltot, megneztem. Cipojuk van jo, de sajna kabatot csak ujat tudott volna mutatni 20000 penzert, annyiert meg Finnorszagban is lehet kapni a kintt tartozkodok velemenye alapjan.
vASÁRNAP, AZ MINDJÁRÁST JOBBAN HANGZIK!
(Nem akartam kiabálni, de csak most látom, hogy megfordult a caps lock, és nincs kedvem újraírni.) Beszélhetünk róla.
Igazi ötletem nincs, de jó lenne, elmenni valamerre, tényleg nagyon rég nem voltam két keréken kirándulni. Bár ebbe még az időjárás is beleszólhat. Most vettem észre, a dátumot elírtam: szombaton nem érek rá, vasárnapra, szeptember 3.-ra gondoltam.
sajnálattal közlöm /ismét/, hogy a poreci kiruccanás sürgős esküvői elfoglaltság miatt /egy-két hete még ugy volt, hogy osztálytalálkozó miatt/ ugrik: (((
de azért mindenkinek jo utat és jo uszást kivánok: ))
Sziasztok!
Átgondoltam a dolgot a sósvízzel. Gyávázzatok le, de 4 km környékén én már rendesen "iszom" a vizet, szóval, ez a sós víz nekem nem annyira fexik. Amúgy szeretem Horvátországot, meg nyaralni sem voltam egy percet sem, úgyhogy lehet, hogy mégis mennék, meg persze várom az útlevelemet, hogy kiküldjék végre. Azt mondanám: Ne számítsatok rám, de _lehet_ hogy mégis megyek.
mivel én csak a kapott infókból élek, ezért tartom magam ahhoz, hogy megyek, amit szerveztek, szal ha busz van ügynök is van, sőt vezeti is ha kell
péntek, szombat, vasárnap ráér és marad végig
sátor, camp ing-be megy
...etc
azt hiszem a topicsek megmozdulasokat lassan ösziesiteni illetve téliesiteni kell.
Részemről most szeptember honapban annyi pótolandó viszgám, vizsgahalasztásom, hétvégi idegenvezetésem és neveletlen gyerekem van, hogy
már arra is nehezen szakitok időt, hogy depresszióüs legyek...
Ugyhogy oktobertol all össze a kép, hogyan mikor jutok el majd testedzésre.
A poreci öböluszas elképesztő rosszkor van, mindazonaltal nagyon vágyom rá és ha összejönne egy autonyi ill busznyi emberke én meg a valakim ( aki most leginkább Veronika nevű eleven leányom ) továbbra is mennénk.
Viszont ezt azért tudnom kéne legkésőbb a hétvégéig.
Tehát, ki jönne , mivel jönne, beférünk e stb
PRÓBÁLJATOK NYILATKOZNI!Különösen a topicsekmedvék, topicsekügynökök és topicsekvadászok , topicseklaca meg mindenki , aki eddig pampogott, hogy nade ő menne szivesen!
>összesen 6 db 25 m-es pály szabad 13:30-tól, úgyhogy annyi a közös uszikálásoknak délutánonként
ez minden nap így van?
Más:
Porec-et az idén úgy tűnik egyéb elfoglaltságok miatt az Enter család kihagyja (kicsit összevisszák mostanában a hétvégéink, kellene már egy nyugodt hétvége).
Ugyan Hunter be Happy, én nem bántásilag meg ilyenek, csak hát ilyen a stílusom.
Na tegnap le akartam menni a Komiba és a világ csúfsága esett meg.
Elkezdodött az iskolaidény, úgyhogy összesen 6 db 25 m-es pály szabad 13:30-tól, úgyhogy annyi a közös uszikálásoknak délutánonként.§:-(((((
És ez még jónak számít, mert múltkor a Sportban 17:00 után csak zuhanyozni volt lehetoségem §:-)))))