Igen,bár néha nagyon nincs kedvem de már csak a társaság miatt is lemegyek.
Az egyik edző partnerem mostanában küzd a kedvével mert kezd elfogyni az anyag.
...szerencsére csak a teremfőnökről van szó. A karnitines csokival tényleg jól jár az ember, amúgy be is válik. Nem is kevés zsírt adtam le ezzel, meg zöldségzabálással, meg sok futással. (na és persze "leszoktam" a valódi csokiról, szénsavas üdítőkről, stb.) Hogy ebben mennyi szerepe volt a karnitinnak, és mennyi a többinek, azt nem tudom.
Na igen, tabletta az para. Csokiba rejtve veszélytelenebbnek tűnik a karnitin... Aerob gyakorlatban nincs hiány, most hogy a főnök vett a terembe egy klassz futógép-féleséget.
Ha már mindenképpen zsírégetésre van szükséged válaszd a hagyományos jól bevált módszert:aerob gyakorlatok + szauna.
Szerintem nagyon jó párosítás én is ezt fogom alkalmazni de majd csak akkor ha jön a tavasz.
Nálam akkor van a zsírégetés + "formábahozás" időszaka.
Csak a legvégső esetben használj szerintem tablettákat de ez csak egy javaslat.
Zsírégetés szempontjából az L-karnitin sem rossz (eddig pozitívak a tapasztalatok, pedig csak M.poweres csokiban vagy szörpben találkozom vele), igazából a működési elve, mellékhatásai, stb. érdekelne.
Remélem egy fél hátas tetkónál nem gondol senki a divatra.
Sajnos vannak sokan olyanok akiknek csak divatot jelent a tetoválás.
De hát ezeken meg az egyszerű kis mintáikon jót nevet az ember.
Gondolkoztam azon,hogy kellene a Dk-ban nyitni tetoválós topicot de attól félek nem sok embert érdekelne meg lehet,hogy mivel semmi köze a spothoz áttennék másik fórumba.
A fél hátadat? Akkor már miért nem az egészet? Nyáron én is akarok valamit tetováltatni, de csak szolídan, olyan helyen ahol nem feltűnő. Ugyanis nem divatból szeretném, meg nem akarom, hogy lássák a munkahelyen.
Ma lementem edzeni, de nagyon nem akaródzott. Ha itt dumálok valakivel, akkor egyből megjön a kedvem hozzá.
Nálam ez a kérdés nem aktuális,én rendszeresen edzek.
De most lehet,hogy ki kell majd hagynom mert tetováltatom a fél hátam és lehet,hogy közben pihentetni kell a dolgot.
Nem biztos de lehet.
Ráadásul nyugodtan tudok edzeni mert tudom,hogy a terem előtt többek között a Kispest szurkolók egyik ismert alakja is vigyáz ránk.
))))))))))))))))))))))))
Legalább mi Tibik mutassunk jó példát.