Nézem a friss brit listát, hogy az új Pulp single csak a 23. helyig jutott. Ez igen szomorú szerintem, és legfőképpen azért, mert csakis jót olvastam róla eddig.
Persze lehet hogy ez azért van, mert még nincsen klipje, vagy legalábbis nem játszák. Így viszont még szomorúbban fest a dolog.
dolgozni talán, nem is azzal van a baj...
Hogy csak egy példát mondjak, száz százalék, hogy senki ezen a kibaszott munkahelyen nem hallott még a blur-ről. De még az Oasis-ről sem.
El is ment a kedvem az egésztől...
Jövő hétfőn jelenik meg az új Gorillaz single, a Rock the House.
Klipje már látható a zenecsatornákon, ha valaki érti, hogy miről szól, az szíveskedjen megosztani velem, please.
Fogunk mi még blurre pörögni, Alan!
(Különben meg ez a kiszolgáltatottság a legbosszantóbb az egészben, hogy nem tehetek az érdekében semmit, közbe meg én ahhoz vagyok szokva, hogy mivel magam irányítom az életemet nemigen van elérhetetlen dolog... Na, ez most egy ilyen kivétel:(((((
DAMON kifejezetten örül, hogy Liamnak nem tetszik a Gorillaz. Így fogalmazott: "it's got LIAM upset again so it must be doing well."
Azt is kifejtette, hogy elég különös helyzetnek tartja, hogy a Gorillaz pillanatnyilag nagyobb sztár a blurnél:
"You end up being in competition with yourself which is a bizarre scenario. I would like to just see it as progression and if we make another Blur album, it would be a progression from that," he said.
Ebben engem mindössze az "if we make another Blur album" megfogalmazás aggaszt, de hát biztos csak nyelvbotlás volt a részéről.
........Az október 4. és 6. között a budapesti Kultiplexben kerül sor a Nagy Fül Fesztiválra, ahol a számos környező országokból érkezett zenekar mellett többek között az angol Blurt együttes.........
fasza volt a klub. fasza a koncert. koncert teccet a helyieknek. a fijúk jól érezték magukat. ingyen kaja, pija. utána indie balhé. táncolás. csaj dj. fáradás. részegeskedés (nem mindenki). kevés alvás. fárasztó hazaút.
berlin mega. na.