Virág, ez a benéztem két ital között úgy hangzott, mintha valami alkoholista írta volna :-))). Nem baj, én is a belgáknak szurkoltam, ittam is rá egy kólát! Jó meccs volt! Éljen Vasville!
Viveca!
ma a bravo tv új arcok c. rovatában a HIM-ről volt szó!!!! ha esetleg lemaradtál volna, akkor remélem még időben mondom, hogy ma, illetve holnap hajnalban, 00:20 -kor megismétlik az m2-n!!!!!!!!
Bocsi, ez csak az idősíkok összecsuszamlása! Örülök, hogy nem haragszol. Lehet, hogy a jövő hét összejön, az új CD-t sikerült megmentenem, így a muter csak két operát tud hallgatni...
Flowerke, jó neked. Ezen a szar gépen semmi se sikerül. Hüpp...
Olvastam, hogy nem érsz rá csütörtökön, így semmilyen maradandó testi-lelki károsodás nem ért :-). A szokásos 16 50-es időpontban nekem kedd és csütörtök is jó, a Borknagar pedig még jobb!
köszi szépen!
Villét kezdi szokni...plakát a falon, de csak ideig óráig néha-néha, ha jön vki le kell venni...á vicc.
utálja Villét, a képernyővédőmet mindig lecseréli a kutyánkra...
Viveca, nekem lejöttek a képek a Road nemtommiről a hivataloson! mmmmmmm.
Flower!
Jó, hogy azt odaírtad a végére, mert különben istók zicsi rá nem jöttem volna, hogy akár meg is sértődhetnék rajta!!! Huh, de jó napunk van ma!
LIBI! Remélem, láttad azt a régi üzenetet! Vagyis azt, hogy próbáltam szólni előtte - mármint csütörtökön -, de biztosan nem ért el hozzád időben... Bocsi és mondd meg, mikor lenne jó, bár jelenleg a muterom felmarkolta az összes Nightwish cédét és ahányszor beszélünk távilag, folyton az zörömböl nála a háttérben!...
"-Bocsáss meg egy pillanatra - mondta - , de úgy látom, valami felmászott az asztalodra. - Ugyanekkor a Tigris hangos kurrogással és morgással rávetette magát az abrosz lecsüngő végére. (...)aztán csak ennyit kérdezett értetlenül:
- Nyertem?
- Ez az én abroszom - mondta Micimackó, igyekezvén kigabalyítani Tigrist az abroszból.
- Nem tudom, hogy hívják - mondta Tigris.
- Ez arra való, hogy az asztalra tegyék, és rárakjanak mindenfélét - mondta Micimackó.
- Akkor miért akart megharapni, mikor elfordultam? - kérdezte Tigris.
- Nem hinném, hogy meg akart harapni.
- Csak szeretett volna - mondta Tigris - , de én fürgébb voltam."
Eddig az idézet VIveca!
De ezt csupán szeretetből írom!
Félrebeszél szeginy... Na tessék! Én itt örvendezek, mint eb a farkának, erre kiderül, hogy túrót se érek az egésszel, mer ez a láma nem bír egy húron pengeni velem... Megyek és elásom magam.