Hát, azokkal a fekete képeslapokkal gyakorlatilag konfirmálták az albumot. :) Promo anyagokat csak nem nyomtatnak megjelenési dátummal, ha nem biztos a dolog. Én ezt már annak veszem. Megint átbasznak, tűzre a Cure gyűjteményemmel. :D
"The Cure fans are waiting...Some people from music industry got a postcard . Steve Hoffman posted this on threads. Then it disappeard...1.11.24 ( and the visible letters : of a lost world...) Oh come on! Does Rob Smith know lots of his fans can get a heart attack?! Bastard!"
Annál is inkább mert ez nem egyszerűen egy design váltás, hanem konkrétan minden link eltűnt és minden tartalom elérhetetlen. Ha újra megjelenik, az már egy nagyobb bejelentéshez kellene, hogy vezessen. Normál esetben. De hányszor cáfoltak rá a normál esetre???
A Blackout felirat közben nekem már eltűnt... Ugyanakkor érdekesség, hogy a 'click'-re kattintva köszönik a feliratkozást, pedig egy e-mail fiókba sem voltam belépve.
És egy kicsit az elmúlt évek zavarát jelzi, hogy három logó is szerepelt már: 1) az, ami a hivatlos oldalá volt eddig, ami Jason lábdobján is szerepelt a turnén, 2) ami a turné egyéb arculati anyagain és a limitált 12" lemez kreatívjain is szerepel 3) most pedig ez az új, ami geyezik egyébként a Shows of a Lost World-turné tipójával
Azon a véleményen vagyok, hogy az új lemez körüli huzavona oka az, hogy Robert egy tökéletes lezárást szeretne, egy hibátlan utolsó sorlemezt, aminek minden másodperce tökéletes és teljesen cure-os, és ebbe lehet, hogy beledilizett egy kicsit, azaz nem tudja évek óta gyártásra bocsátani a hanganyagot.