Szerintem a táplálkozásod tökéletes, valszeg a mozgással lehet baj, ha hízol -- nem megfelelő intenzitású/időtartamú a torna v. nem is torna kellene, hanem vmi más sport!
Sziasztok!
Olvasgattalak Benneteket és talán tudtok nekem segíteni.
Sajnos nagyon hízékony alkatot örököltem. Ennek érdekében mióta az eszemet tudom visszafogottan táplálkozom, de így is vannak időszakok, amikor meghízom.
Most éppen egy ilyen időszakomat élem.
Az a problémám, hogy nem 15-20 kilót kéne leadnom, hanem csak 5-6 kiló lenne és az mindig nehezebb, azt vettem észre.
Reggelire rendszerint gyümölcsöt eszem és teázom. Ebédre főzelék, vagy hús/zöldség párosítás. Délután még gyümölcs, vagy egy túró rudi, este pedig már csak pár falat abból, amit főzök estére. Hetente 3-szor mozgok (torna), napi 2 l körüli folyadékmennyiséget iszom meg. Hetente 2-3 alkalommal eszem valami olyat, amit nem kéne (csoki/1 db palacsinta, esetleg péksütemény, vagy krumpli, de minimális mennyiséget ezekből is). Ezt sajnos nem tudom elhagyni (legalábbis hosszú távon nem) úgyhogy így kéne kitalálni valamit :-)
Előre is köszi a segítséget!
Reménykedősavitri
Kobzoska, én is kérem a fotókat, ha lehet, motiváció gyanánt :)
10 kilótól kéne megszabadulnom, 1 hete fogyózom. A mérleg nyelvét persze mintha bebetonozták volna :( Hozzá kell tennem, hogy nem koplalok, és erre nem is vagyok hajlandó. De nem reggelizek, ebédkor visszafogom magam, vacsorára meg pláne. De bizony néha lecsúszik egy-egy cerbona-szelet, és arra is volt példa a múlt héten, hogy a reggeli aerobik után betámolyogva a munkahelyemre cukorral ittam a teámat :) De remélem, azért idővel én is bombázó leszek :)))
Sneci: az hagyján, hogy te nem tudsz elképzelni lobonc nélkül, de más is nyafizik az ügyben:)) Na majd nem leszek olyan drasztikus, szólok a fodrásznak, hogy csak óvatosan azzal az ollóval:))) De csak miattatok:))
Én is jobban szerettem, de mivel családi örökségként valószínűleg hamar fogok őszülni, úgy gondoltam, adok pár évet a természetes színemnek is. :-))
Motiváció gyanánt ajánlom mindenki figyelmébe Bilonka topik-szaktársnő honlapját , ahol én gyakran merítkeztem a sikertörténetekből. Kedvencem Éva, nézzétek meg a képeit, nagyon hatásos!
Még egyszer mindenkinek köszönöm.
Beebite-nek meg külön, hogy szóbahozta a témát, és ezzel szerzett nekem egy sztárnapot.
Kicsit szomorú a lelkem, a bombanőknek is vannak néha rossz napjaik :-)), de kedves szavaitok felvidítottak.
Én amolyan Pulais, macis alkat vagyok. Rámférne a fogyás. Most pl. csak szőlőt eszem. De ez is elgondolkodtat. Mert azt mondják egyrészről, hogy ehetünk gyümölcsöt mértéktelenül, másrészről meg a szőlőban sok a kalória. A fene se érti, hogy mi van ilyenkor.