As is tradition by now, The Sisters announced their touring schedule
today,
Jan 1.
Apart from the tradition European Summer Festivals (M'era Luna,
Eurorock,
Rock Werchter, Terremoto, Roskilde, Leeds-Reading, ...), there'll be a
one
off appearence at Leipzigs Wave und Gotik Treffen Pfingsten and Withby.
It's been a while but in April-May, they'll do a 22 gig tour of the US
with
special opening act, The Pixies. Starting April 1 in Seattle, WA and
ending
May 3 in Ft Lauderdale, Fl.
And for the first time ever, they'll do a tour of the Baltic countries,
starting in Riga somewhere early December 2004... No specifics yet, but
it
would be an 8-10 gig thingy!
Szal van egy kazettám, amin a következő dalok vannak: Afterhours, Body & Soul, Blood Money, Body Electric (változat), Bury Me Deep, On The Wire, Poison Door, Train
Mivel ezek egy hangszínűek gondolom ez egybe volt egy ... mi? Koncert? Kalóz album? mert a bury me deep, blood money tuti jó.
Megvannak ezek vkinek emberi minőségben? A kazetták kora lejárt :))
off
félig ot, h Justin Sullivan nov.25.-ei San Franciscoi koncertjét vmi David J nyitja meg, ami itt ammyit jelent h zenélni fog!
Gondoltam lehetnek itt, akik egyik másik bandával kapcsolatban érintettek(ilyen gyüjtőfélék)
így csinált az egyik elmeroggyant haverom is mikor 98 nyarán bedobta a komplett SOM-FOTN-NMA bakelit maxi gyüjteményét a wave-be(úgy kb. 30-40 darab volt!)
émmeg kölcsönkértem és mentettem a menthetőt
Ő annyiból volt még hülyébb h 1500ért adta be, én meg annyival h -kényszerből- 3000-3500-ért vásároltam meg - persze darabját.
akit érdekel, London, párizs...
A sky europe 1 ft-ért árul jegyeket- bizonyos feltételekkel(mostani foglalás, nov 14-30-ig utazás)
Nyilván ez a bemelegítő akció; Akinek lenne dolga arra, az siessen: az első ezer jegy 1 ft-os!
www.skyeurope.com
tenyleg sok penzt akar erte, valami millio fontos nagysagrend remlik, de szerintem kizart h le tudd tolteni mivel meg fel sem vettek
esetleg demok lehetnek, de ketlem h barhol talalnal ezekbol, meg a hardcore gyujtoknek sincs semmi demo anyaguk egeszen a floodland utani idoszaktol...
de azert sok szerencset, hatha sikerul valami
Hát ez nem győzött meg, mivel egy rakat együttesnek vannak feldolgozásai és azokat szerepeltetik dalszöveg gyűjteményükben (lásd Mission Dream on, Dancing barefoot stb.).
Ugyanakkor én is csak úgy hallottam, hogy ezek feldolgozások (ez sem biztos) és lehet, hogy neked van igazad.