Nem hagyjuk magunkat kizsákmányolni!
A kormány megnyomorítja kis hazánkat, sárba taszítja
magatartásával a tőzsdét! Diplomáciai munkájának osztályozása=0
Megkérem a népet, hogy adja aláírását! Nyílt levélben fordulok
a FIDESZ-polgári párthoz, hogy menjenek nyaralni, pihenjenek, vagy
akasszák fel magukat! !Ez nem állapot, mert amíg saját jólétükkel
törődnek,
addig több millió polgártársunk szenved, nyomorog. Vessünk gátat a
bürokrata,
kizsákmányolásnak! A FIDESZ vagyona 2 éves ciklusuk után 390 milliárd
forinttal növekedett, de ebből mindössze 78 milliárd forinttal tudnak
elszámolni.
Hova tünt ez a rengeteg pénz? A vagyonnyilatkozataikkal pedig menjenek
be egy kétbetüs helységbe és törüljék ki a seggüket! Ránk hivatkoznak,
hogy ők a polgári párt! A felső tízezer polgárjainak képviselői?
Akasszák fel az egész csürhét! Polgártársaim, emberek! Verjük szét az
önkényuralmat, diktaturát alkalmazó FIDESZ-t! Ezek nem emberek, ezek
állatok! Ha vannak óriás szunyogok, akkor ők azok, de nekik nem csak a
vérünk, hanem a lelkünk is kell, hiszen erkölcsileg és lekileg is
megnyomorítanak! Ez a rendszer már akkor megbukott, amikor cigányt
neveztek az élére! Kiáltsuk együtt Orbán-kormány
lószar kormány! Eljött az idő, hogy Molotov-koktéljainkat előkészítsük,
hiszen nem hagyhatjuk tovább, hogy még két évet rabszolgaként éljünk
szeretett hazánkaban!
Aszondják sokan, hogy zsoldos hadsereg kell!
Akkó meg mi a bánatba nem keresnek meg minket?
50 Ft-ért még a terhes szomszédaszonyt is agyonlőném! Van itt probléma? Velünk bejutnának az Unióba. Ha pedig bejutnánk, akkor mi MUNKÁSŐRÖK egységes, KOMMUNISTA Európát építenénk föl, több 10 millió MUNKÁSŐRREL!!! Éljenek a vörösök!
Ennél különbeket mondtál:(((( Azt montad, hogy ha a térképre nézünk egyre több vörös foltot látunk, hogy a kommunizmus világhatalom, meg azt, hogy majd mindenki a szükségletei szerint részesedik a megtermelt javakból! Nos, hol van most ez???? Munkásőrnek gyáva voltam belépni (sok milliómagammal), párttagnak is, csak gondoltam, hogy azzal a kevés munkával, amit csináltam részesedhetem majd idővel minden jóból! Ezzel szemben mi van ma? Munkanélküliség, nyomor, pöffeszkedő újgazdagok, soha nem látott bűnözés, drog és..... kár is róla beszélni, VISZONT, egy jó azért van! most sokkal kevesebbet dolgozom, sokkal többért:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Le a mocskos kommunistákkal, le a pufajkásokkal, le a ..... ja, azokkal nem! Le a munká...... ja azokkal se, mert egytől egyig rendes ember volt, csak hagyták magukat bepalizni:(((( No meg alibinek sem volt rossz, ha kinézett egy-két kóbor numera:DDDDDD
Fórum:Törzsasztal
Téma:MIÉRT VOLT JÓ MUNKÁSŐRNEK LENNI?
2000. december 8. péntek - Mária. Internet idő: @756
A mai nappal visszatertem a kubai tavarisoktol Havannabol. Megbeszeltuk Tavaris Fidellel, hogy ott roppantjuk meg az USA-t ahol a legerzekenyebben erinti. Ma meglepetesszeruen kikapcsoltuk az osszes Kuba es USA kozti telefonvonalat, igy fergeteges panikot keltettunk a gaz imperialistak gyava sziveben.
Szintem oromhirkent kozolhetem az egybegyultekkel, hogy partunk es nepunk visszaallitja az erdeti szovjet himnusz dallamat a mostani borzadalom helyett, igy buszken gondolhatunk vissza a dicsoseges Szovjetuniora!
Eljen az orok es megbonthatatlan szovjet-magyar baratsag, eljen Tavaris Lenin !
Elvtars, Te most komolyan nem tudod, hogyan mukodik a kalasnyikov sorozatra allitva?
Vagy Neked dobtarasod van? (Nekem is az van a szena alatt, nem adom el a maffianak, pedig mar sokat igertek erte!) Szoval, a skulo az komoly dolog, nna!
Elvtarsi, bajtarsi olelessel:
Nagy Oktober
Leontinus kijelentesere, hogymiszerint a munkasörök ki fognak halni, KUBAI kommunista munkasör testvereink egy emberkent felemeltek a fejüket es Havanna utcaira vonultak, ahol kifejezetten kaotikus lett a hangulat.
Elvtársaim, ha elfogtátok Leontinus-t, akkor várjatok meg, ne készítsétek ki rögtön!
Megnyúzhatjátok élve, de még éljen, amikor közösen rávizelünk! Ne csak a dér csípje, a szemétláda imperialista, burzsoá csökkevényt!
Javaslom az elvtársaknak, hogy Nagy Október Úr versét ezentúl fogadjuk el közös indulóknak!
Gratulálok a vershez, fantasztikus művészi produkció, Petőfi hozzádképes fikuli!
Én már magnetofonra is mondtam és egésznap ezt játszom!
Hogy nem kéne lelőni?
Főbelőni, utána felkutatni a családját, az összes hozzátartozóját és őket is - koholt vádak alapján - agyonlőni, majd egy névtelen tömegsírba temetni!!!
A MUNKÁSŐRNEK NEM CSAK DÍSZ A FEGYVER, HANEM MUNKAESZKÖZ!
Egyik sem lennék szívesen (a FIDESZT utálom, a rendőri munka meg nem nekem való).
Amúgy is "engemet a Jóisten is csak bakternak teremtett. Úgy is fogok meghalni. De az is majd csak nagyon soká lesz, ha az összes nyugdíjamat kiszedegettem a vasút pénztárából."
Na, honnan idéztem?
"A vasutasok nem is olyan hülyék, nekem meg van róluk a saját véleményem. "
Amikor lehülyéztem a vasutasokat, magamból indultam ki (büszke vagyok rá, és akit lehülyézek, az is büszke lehet magára!)
"Akinél nem lenne jegy azt főbelőnénk, mint egy rühes kutyát!!!"
Némelyik utasra valóban ráférne a keményebb fellépés, de azért lelőni nem kellene őket.
FIDESZES, vagy RENDŐR lennék inkább?
Én inkább rendőr lennék, mert nem szeretnék minden reggel szart látni a tükörben! Annál már szebb dolog a tányérsapka!
A vasutasok nem is olyan hülyék, nekem meg van róluk a saját véleményem.
raba elvtárs
ui.: de szép is lenne, ha mi MUNKÁSŐRÖK ellenőrizhetnénk az utasok jegyeit a vonatokon! Akinél nem lenne jegy azt főbelőnénk, mint egy rühes kutyát!!!