Hát ezt nem hiszem el... A jó ülőhelyek már tényleg elkeltek :( Komolyan ha ez így halad sold out is lehet. A franc se gondolta volna hogy így veszik a jegyeket. A zágrábi koncertre a nagy nap előtt 1 hónappal vettük a jegyet és kiváló helyünk volt...
Ma reggel nyolctól egy órán keresztül próbálkoztam megvenni a jegyeket, mire sikerült. Lehet a szektorokban széket választani, az ülésrend menüpontban kell megtenni, csak sok felhasználó esetén egyszerűen nem jutsz be. Nagy nehezen aztán vettem jegyeket a 102 szektorba, hogy kényelmesen tudjuk csodálni Adrian játékát. A jó ülőhelyek szinte ma el is fogytak, ahogy néztem. Aztán lehet, hogy a szervező sumákol, és szép lassan csepegtetik a szabad helyeket, hogy az emberek pánikszerűen vásároljanak.
Nem tudom mi lett velük, de a jegyárak tavaly nem voltak ilyen brutálisak.
Én is belefutottam ebben a márc 17-be. Jobban szeretem irodában megvenni a jegyeket, mint otthon nyomtatgatni. Azt nem tudták megmondani, hogy kinek és miért jó, hogy nem lehet jegyirodákban venni márc 17-ig, amikorra már garantáltan nem lesznek jó helyek.
Számomra az volt az idegesítő, hogy reggel 6-kor már a gép előtt ültem, belőttem magamnak a 223-as szektort, mondom az az egyik legjobb az árkategóriában, jó lesz hamar lefoglalni, sietni kell, az AC/DC óta mindenki retteg. Erre nem lehet, mert nincs ülésrend tickeproéknál, a "legjobb hely" ajánlójuk meg azt hiszi, hogy számomra a 114-es szektor lesz a megfelelő, hiába próbálkozom százszor, kizárólag ide szeretne nekem helyet foglalni. Sebaj, küzdök tovább, irány a város, az irodákban biztosan ki lehet választani a nekem tetsző helyet, erre közlik, hogy majd 17-étől. Marhára örültünk...végül újfent leültem a gép elé és örömmel láttam, hogy végre méltóztatták az ülőhelyeket szektoronként kiválaszthatóvá tenni. Végül sikerült az általam kinézett két helyet megkaparintani, szerencsésen zárult, de elég idegesítő, tényleg olyan, mint egy tárgyfelvétel.
Keresztülutazás = egy metrómegálló (vagy három felszíni) a munkahelyemtől. :-)
Mondta már más is rám, hogy konzervatív vagyok, de láttam elég online rendszert megpusztulni a ránehezedő nyomás alatt. Koncertjegyhez kötődő horrorsztorim nincs, de egyetemre én is jártam, és semmivel nem lett jobb a a helyzet a Neptun bevezetésével, a tanszék előtti tülekedéshez képest... :-)
Ha van neted (márpedig ma azért már a többségnek még Magyarországon is van, legalábbis abban a körben, akinél egyáltalán felmerül, hogy kiad tizenhuszonezer forintot egy Maiden koncertre) és van bankszámlád (márpedig ma azért már a többségnek ez is van), akkor miért egyszerűbb keresztülutazgatni a városon jegyért, közben szétaggódva magadat, hogy már nem lesz, mint leülni kényelmesen a gép elé, és online megvenni?
Én ma reggel a papplaci jegyirodájához elmentem, 3/4 9-kor úgy három-négy ember lézengett előtte. Befutott nem sokkal később egy kolléganőm is, aki mondta, hogy február 16-ig csak online értékesítés van. Várunk tovább, jön a pénztáros csaj, aki megismétli ezt, annyival, hogy az "-ig" időpont az március 17.! Ott is morgott valaki, hogy nem tud konkrét ülőhelyet választani.
Most gyorsan bebuszoztam a melóhelyre, és regisztrációval együtt seperc alatt megvettem egy normál állót. (A kiemelt nem volt célom, nemcsak a pénz miatt.) Csak a tranzakciós díj és a személyes átvétel költsége dobott rá némi plusz költséget (1500 Ft), de ezt kibírom. De azért ez valahol akkor is disznóság, hogy így intézik a dolgokat, hogy nem lehet "hagyományosan venni". Annyira még nem élünk a XXI. században, hogy ez jól és sokak számára hozzáférhetően működjön...
Ma beugrottam hazafelé egy jegyirodába, és azt mondta a kiscsaj, hogy ma a "fanclub-osok" már a jegyek több mint felét (!!!) megvették. Szerintetek ez reális? Van limitje, hogy egy FC tag hány jegyet vehet? Van esetleg itt olyan, aki fanclubos és esetleg ma vásárolt és látta a foglaltságot?
Basszus, nehogy már "mezei" rajongóként a hivatalos jegyárusítás délelőttjén már ne lehessen jegyet kapni...