Bocs a késői válaszért, de nem voltam a közelben...
Melyik adóról akartál felvenni? Ugyanis a magyar adók egyike sem sugároz VPS/PDC jelet! Ha ezt "beikszelted", akkor a gép az idő beállításától függetlenül ezt a jelet várja, mint tényleges indítót. Ha nincs: állva marad.
csíkos
Nincs valakinek tippje arra, hogy miert nem veszi fel neha az elore beprogramozott musort a Philips videom? (a tipusat fejbol nem tudom, 2 hetes a gep, Hifi Stereo). Lehet a VPS/PDC-nek koze hozza? (be szoktam ikszelni)
A Philips VR969-es editáló S-VHS magnóval volt már valakinek dolga? Mennyivel jobb a képminôsége, mint a JVC 6600-asé? (Fôleg S-VHS LP módban, mert ott a 6600 képe nagyon zajos, még elsôrangú szalagról is). Mennyivel rosszabb, mint a digipure technológiával felszerelt JVC középkategóriás vagy jobb modelleké? Igaz az, amit a Home-Entertainment ír óla Teletext-ügyben? tényleg normálisan felveszi és lejátssza a teletext jelet?
Most egy JVC 8850 és egy Philips VR969 között vacillálok. Legfrontosabb számomra a képminôség, amiben, gyanítom, a 8850 jobb, tekintettel a DigiPure-ra. Viszont ha a VR969 képminôsége sokkal jobb a 6600-asnál, amit szinte mindenki rossz képminôségű magnónak tart, akkor már lehet, hogy kiegyeznék a 969-essel is. EP-re, ill. SVHS-ET-re annyira nincs szükségem, a lényeg a kép zajossága és a teletext. Editálásra nem igazán akarom használni, bár ki tudja, lehet, hogy egyszer még jól jönnek ezek a 969-funkciók.
Apropó, teletext. A 6600 elég szépen rögzíti a teletext jelet. A DigiPure nem nyomja azt agyon? Mi a tapasztalatotok ez ügyben, 7700+, 8500+, 9500+-tulajdonosok?
A mechanikai zaj is szempont. A JVC 6600-as mechnaikai zaja meglehetôsen magas (ugyanez a helyzet a többi, sokkal drágább JVC videóval is? Gondolom a mechanika tök ugyanaz a gépekben, csak az elektronika más), remélem, a Philipsé kisebb. Vélemény?
Video vasarlas elott allok, a topikot vegigolvasva ugy tunik, felejtos pl. a Philips. :( A celra max 60e ft-ot aldoznek, a szobajoheto markak:
Panasonic, JVC, Thomson, LG, Samsung, Philips (bar ettol kezd elmenni a kedvem az olvasottak alapjan)
Az LG-nek mar 40-ert van 4+2 fejes videoja, a tobbi 50 es 60 kozott kinalja ugyanezt.
Egy technikai kerdes: mi a kulonbseg a 4+2 illetve a 6 fej kozott? Mit erdemes meg figyelembe venni? (Azon tulmenoen, hogy menjen a tevehez meg a butorhoz, szinben... :)))
Mi a velemenyetek errol? JVC HRJ580 Auchanban akcioban 50k HUF. Megeri? Otthoni normal hasznalatra lesz, foleg TV-bol felvenni. Fontos, hogy szep kepe, hangja legyen.
Olyasvalakinek szeretném a segítségét kérni, akinek olyan Thomson videója van, amelyik tud műholdvevő beltérit kezelni. Nekem egy VTH6250C típusú videóm van és úgy tűnik, hogy kifelejtették a leírásból a műholdvevő típusokhoz tartozó kódokat. Ha valakinek van hozzá leírása, akkor kérem, hogy a Columbia L típusú műholdvevőhöz tartozó kódot írja le ide nekem. Előre is köszönöm.
Bocs, de kereskedelmi célzatú:
Gazdiját keresi egy Pana VW-EC500 edit. vezérlő használatlan állapotban biankó garjeggyel és az eredeti ár kevesebb mint feléért, 60.000HUF. Ha nincs DV-d, meg PCerőműved, ez is lehet megoldás. Gazdája a kisero@freemail.hu címen érhető el.
Hát ez az... És ebből is látszik, hogy ahol van pénz tetszetős reklámokra, ott mindent meg lehet etetni a jónéppel. Első körben. De az is elég szívás, ha saját kárán tanul az ember.
Csak tájékoztatásul: a Philips videómagno gyártását elviszi Székesfehérvárról. Az Európának készülő videók a japán Funai gyárában készülnek jövőre.
Ehhez csak annyi kommentárt fűznék, hogy az ominózus holland gyár termékei évek óta a világ legnagyobb sz@rai közé tartoznak, és nem csak a videomagnók között. Csak a név, és nincs mögötte semmi. A világ legigénytelenebb mérnöki fércmunkáit takarja a Philips név.
Philipset többet nem vennék. Nem lehetett javítani a fejet, csak teljes cserével, mert blokkban gyártják. Úgy meg majdnem annyiba kerül, mint az egész cucc. Szerelők is óva intenek a Philipstől (ha forgó alkatrész van benne).
40 ezer alatt a Panasonic 2 fejes típusa, ha max 30-32 akkor az LG.
Ezen talán sokan meglepődnek, de mivel ismerem a szervízt azt mondom, hogy az LG egy igenis egy olyan márka ami nem szervízigényes /tény/. és ezért az árért /30-32/ egy jó ár/érték arányú gépet lehet venni.
Más
Aki tud olyan üzletet ahol a PHILIPS VR-1600 SVHS VIDEÓT 99.990 árulák, és még van ORIGINÁLT darab sikíton.
Sziasztok!
Megvételre ajánlottak egy Sony SLV -E447EG videomagnot, de nem tudom mennyiért éri meg megvenni. Megkímélt állapotban van.
Ha tudtok segíteni, akkor a következő címre írjatok:
kisbiresz@freemail.hu
OFF
Sziasztok berhelős asztaltársak!
A seggícségeteket kérném:
AIWA TVA-215
TV-hez kellene kapcsolási rajz!
ha valaki tud segíteni: zsozso@index.hu
Köszönettel: Töfi
ON
A 2001-2002. évi - magyar - Pana katalógusban nem láttam ilyet.
Sajnos, a Samsung kombi esetén nem valósítható meg a DVD-VHS másolás, gyári, kódolt lemezek esetén:(((((
igen a 641-ben van digit auto track! és a töbnyelvű adás halgatása is lehetséges, de nekem nincs kivezérlés szint jelzőm.
Ha meg kikapcsolom választhatok hogy akarok e halvány órát vagy semmit (deb akkor csak 3W a stand by)