Én északi és déli irányba is végigmentem a parton de nem találtam San Franyót. Lehet ha nincs jelölve meg sem találhatod?
A térkép pontosan hol van a bázison?
Turpi: A Military Base-nél van a térképe. De a Navarrói bázistől elég dk-fele menni. Aztán ott lesz valahol a parton. A Military B. a térkép dny-i részén van. Jó dumával amúgy kapsz extra xp-t. Mármint, ha sikerül beadni, hogy ujjonc akarsz lenni a hittérítőnek a benzinkútnál. Ekkor mond neked egy jelszót. Az advenced pover armourt természetesen érdemes elemelni, merthát az az egyenruha.
Ha elég magas az iqd meg a karizmád, nomeg sikerül is lenyűgözni a nőcit, akkor elárulja magától a széfje kódját, és ekkor még megemlíti a titkos rekeszt, amit nem vennél amúgy észre benne. A cucc egy egyszer használatos beszédfejlesztő egység, ami kb +10%ot ad a dumálás képzettségre. Igazából így éri meg a legjobban a "kaland". :))))
bishoptól egy egyetlen egy módon lehet, ha vault cityben felfedezed a kémet, (a hittérítő csávó azon a térképen, ahol be lehet menni a vaultba) és ő némi dumálás után (szidd ezeket a nyavalyás vaultosokat..) rád bíz egy bőröndöt, amit át kell adnod bishopnak.
Csak úgy simán mrs. bishopon keresztül nem lehet. Neked is megvolt egyébként a nacs'os asszony?:))
A hitteritőt én úgy kinyírtam, hogy csak na. Ennek köszönhetően bemehettem a kuckójába ahol volt lejárat a Military Base-be. Ott csak arra kell vigyázni hogy a Commandant meg ne lásson...ami nem nehéz révén be van zárkózva az irodájába és amúgy sem engednek be.
Azonban amíg nem vettem fel az egyik szekrényből a Power Armort nem is álltak szóba velem. De ott van annyi cucc mint a dög, lehet tápolni. Távozni ott kellett ahol bejöttem különben támadnak.
San Francisco térképet hol találok? Most oda kéne eljutnom de nem megy...
VaultCityben van egy hitterito fazon akit hanem kuldesz el a sunyiba akkor ad egy taskat hogy lecci vidd el Mr Bishopnak, ha azzal mesz siman beengednek.
Navarrohoz egyebkent nem kell Power Armor, igazabol semmi sem, csak a helyet kell tudnod, fejbelovod a csuhas fazont es a csapoajton keresztul bemesz es jelentkezel hogy te vagy az uj fiu.
Hello megint!
Azt meseljetek mar el, hogy Bishoptol mikepp lehet egyaltalan megbizast kapni, mert en akarhanyszor probaltam bejutni hozza, nem sikerult, pedig joparszor vegignyomtam a jatekot, tobb karakterrel, es nem sikerult sehogy. Ugye a felesegen keresztul (:-)) fel lehet jutni a harmadik emeletre, ahol a fazon tanyazik, de ugye a pipatol mar nem lat az urge es nem nagyon beszel csak lo...
Mas. Reddingben probaltatok mar a molerat-boxot? Lehet fogadni, meg minden...
Na ennyi, udv, mag.
Navarroba izomból bejutni én nem próbálkoznék, max. nagyon magas szinten. De úgy nem az igazi, ez nem Diablo, itt nem csak gyilkolni kell ami utadba akad. Ha van Power Armorod (a Military Base-ben találni ha jól emléxem, de San Franciscoban venni is lehet) és egyedül mész be Navarroba, akkor be tudsz álli közéjük, és beosztanak őrségbe is, ahonnét meg lehet lépni, csak nem szabad a parancsnokkal összefutni, mert ha harmadszor is elmászkálsz, akkor nincs bocsánat.
A Brotherhood of Steel-t merre talalom meg? Mert most ott tartok, hogy be kellene jutni Navaroba de az őrök iszonyat kemények és nekem csak Combat Armorom, Pancorom meg Bozarom van plusz par Pulse granat es az semmi ellenuk. A BOS elvileg ad valami egyenruhat es a benzinkutas faszi elarulja a jelszot. Esetleg az orok ellen van valami taktika?
Meg ha joltom valami kék Geckos kartyaval is be lehet jutni a szellozonel.
A pancelok tipusjelzese nem Mark veletlen? Mert most olvasom a Háború a Földön-t Hubbard-tól es abban vannak Mark meg Mark II-es cuccok. Csupan erdekesseg...
Strato: A Cafe of Lost Dreams-nél egyébként fel lehet venni Dogmeat-et, aki viszonylag erős, csak kevés a HP-ja, ezért véletlenul egy sorozattal szétkaptam őt is.
Egyébként New Reno-ban találtam egy husvéti tojást, megtudja valaki mondani hogy mire jó?
Azt hallottam, hogy nagy luck-kal lehet találni egy encounter-t, ahol ki lehet kelteni, és kapsz egy ujabb NPC-t, de ezt nekem nem sikerult megtalálni! És azt is hallottam, hogy az Antiokiai Szent Kézigránátot is meg lehet találni, de ezt nem hiszem!
Ja, és még valami! New Reno-ban a Bishop család feje megbíz azzal a feladattal, hogy öljek meg valakit NCR-ben! (nem azt akit meg kell mérgezni!) És ha lelövöm akkor az összes zsaru rám támad!! És Tandi-nak el lehet mondani, hogy hol a V13? Mert nekem nem sikerult, pedig tudtam hogy hol van!!
Na, ennyi!
U.I.: a tehéncsordárol én is hallottam, de a bridzskípörnél is jönnek!
-SecMan
Az a poén, amikor a Bridge of Death helyre kocsival bukkansz rá. Bejön a pálya, te a híd egyik oldalán vagy, a kocsi meg a másikon. Ez elég összehozhatatlannak tűnik... :)
Robbanó tehéncsorda nekem se volt, de olvastam róla :-)
(mint a viccben: - te, ettél már fagyit? - nem, de a bátyám már látott...)
De állítólag bármennyi XP-t lehet szerezni, mert soha nem fogynak el a tehenek. Robbanó teheneket csak akkor láttam, mikor belekötöttem a bridgekeeper-be.
Nekem csak ezek voltak:
Crashed Federated Transport - pár halott, pár hypo
Guardian Portal - Elvisz a Fallout 1 előtti Vault 13-ba, ahol el lehet törni a Water Chipet. azt hittem a fejemet fogom a falba verni... Ez a hely azért is jó, mert a fegyverraktárban van a Solar Scorcher nevű napelemes pistoly!!!
Cafe of Lost Dreams - Ez a kávéház a F1 Hubjából. El lehet beszélgetni a Fallout 1 szereplőiről. Poén.
Tin Woodsman - Egy Advanced Powerarmoros ipse áll berozsdásodva a mezőn. Mint az Oz-ban. Meg kell olajozni és ad Power Celleket. :)
King Arthur and the Knights of the Round Table - Na, ez behalás. Sir Arthur és a kerekasztal lovagjai keresik az antiochiai szent kézigránátot. Tiszta Gyaloggalopp... Agyhalál!
Bridge of Death - Ez is kész! Gyaloggalopp... No komment. Kérdezz vissza az utolsó kérdésnél!
Udv, regen jartam erre, de most megint jatszom (hogy-hogy nem :-)), es belefutottam egy erdekes random encounterbe: robbano tehencsorda... Teljesen kikeszitettek, meg is haltam jol, meg Sulik is... Talalkoztatok mar ezzel?
mag.
Mikor mentem vissza Den-be a az autójavításhoz szükséges cuccal (vagy visszafelé jövet a javítás után, de autó nélkül?) akkor nekem MINDIG bejött a bridgekeeper. A Luck olyan 6 körül volt, úgyhogy semmi különös.
Vigyázz ezekkel a fegyverekkel, mert marhára nem mindegy, hogy milyen stat-tal és milyen perkekkel használod őket! A sniper valóban jó, de úgy emlékszem, hogy magas perception kell hozzá, meg egyéb perkek, hogy igazán brutál legyen. Ahogy én láttam, mindenki más fegyverre esküsyik, a játékstílusától függően. Nekem a bozar / pulse rifle kettős jött be nagyon, igaz, hogy én az elejétől big gun-ra tápoltam. (Bozart tudsz lopni nem túl magas thief skillel az NCR-es boltos sátra előtt ácsorgó őrök valamelyikétől. Tisztességtelen dolog volt ugyan, de másodszorra úgy csináltam meg a dolgokat, hogy a helyszineket tudtam meg először (Den, New Reno vagy VC, és NCR), semmi XP gyűjtés, hanem irány NCR, lopkodás, majd vissza Denbe és a nagy csúzlival én voltam a király).
A pánvéloknál én nem nagyon variáltam, a drágább általában jobb, hordd azt. A Bridgekeeper Robe csak akkor esik be ha belefutsz abba a találkozásba, tehát arra ne számíts.
Az erőmű optimalizálásának a lehetősége függ az INT és a Char értékedtől, ha nem elég magasak, akkor nem hozza szóba a fazon.
Az erőműjavítás pár lappal korábban teljes terjedelmében ki van részletezve.
Legegyszerűbb magas speech skill-lel Festust rávenni, de lehet a karbantartó robotot programozni, vagy akár Rad-X-el betápolva saját magad megcsinálni (mind leírva hogyan).
Ha elakadsz, kérdezz és segítünk.
Az optimalizálás elvileg a javítás után jönne, de pl. az nekem egyszerűen nem ment (hiba volt nálam a lemez, nem jött föl a dialógban McClure-nál) Ez egyébként előfordul, hogy ha nem egészen abban a sorrendben csinálsz dolgokat mint a készítők elképzelték, akkor néhány szöveglehetőség nem jön föl, vagy épp följön, pedig nem kellene (meg annak ellenére fognak JetAntidote-ot Friscoban árulni, hogy nem segítettél a dokinak elkészíteni)
Mi az a 'tüskés páncél'? Az Metal Armor? Én a fél játékot a Bridgekeeper's Robe-ban szaladtam végig, ugyanolyan mint a Combat Armor, csak sokkal könnyebb, és utána mr csak a Power Armor jön.
Lehet újra szerzek egy snipert.
Most egyelore ott vagyok meglove, hogy nem tudom mit kezdjek a Plasma Transformatorral.
Amugy erdemes azt a tuskes pancelt hordani? Mert a mostaninak 23 az AC-je a tobbi 0 de a tuskes ad a tobbihez viszont 18 csak az AC...
Hogy en is hozzaadjak valamit: VC-ben a Courtyardban erdemes meglatogatni Harry-t mert eleg jo cuccai vannak...meg is lehet oket venni de egyszerubb ha a polcrol elvesszuk, nem szol erte semmit...
Sniper rifle szvsz egyik legjobb fegyver, plasma rifleeig mindenkeppen. Esetleg bulibol lehet tartani egy 0,50es greasert ha kozel jonnek szembe lehet kopni oket egy sorozattal. Sniper messzire lo es ahogy neztem ad meg a kritikus loves eselyehez. Ugy mentem vegig a jatekon hogy szemloves sniperral :)
Eromuvet nem irom le mert nem nehez, csak hosszu es ide-oda kell szaladgalni VC es Gecko kozt, ha elakadsz valahol szolj.
Na most akkor a geckos eromuvet hogy kell megjavitani es optimalizalni? Mar loptam egy authorization formot, meg egy Plasma Transformert. Meg olvastam valahol egy holodiskrol.
Egyszoval mi ez a quest?
Sniper rifle ennyire jo? En eladtam. Most combat shotgunt hasznalok burst modban, 95% altalaban a talalati esely + brahmin borpancel.
Mindenképpen érdemes megjavítani a geckoi erőművet, mert szinte alig kell hozzá csinálni valamit. Aztán érdemes optimalizálni a működését is. Beszélj McLure-ral!
Jó cunyókat NCR-ben szerezhetsz, például a kinti bazárban. Arra figyeljetek, hogy vannak olyan boltok, ahol a szekrényekre nyomva is megkapod a boltos screen-t, de mindig azokra a cuccokra, amik abban a szekrényben vannak. Ilyen ez a bazári bolt is.
Vagy járd a sivatagot, mert lehet, hogy smg-s, vagy Jackhammeres raiderek támadnak meg. Kemény eleinte lenyomni őket, de a fegyvereikért megéri.
Feltétlenül érdemes bemenni a Vaultba.
Csakugyan 'citizenség' kell hozzá, és az a Gecko-i erőműjavítás után jön, de ha a tesztet jól kitöltöd (ott, a hivatalban) akkor megkapod. De ehhez 10+ IN kell vagy ilyesmi. Mikor csíteltem, akkor megkaptam, de cheat nélkül nem jött össze, nem volt elég magas az IN-em, asszem még drogokkal sem. De a Gecko-ba úgyis el kell menni.
Ki lehet hagyni a Vaultot, de erdemes bemenni. Ehhez meg kell szerezni a Vault City-i allampolgarsagot, amihez el kell intezni a Gecko-i eromu problemajat. Ha meg nem vesztel ossze a polgarmesterrel ( en elsore igen, erzekeny lelke van :) akkor meg nyitva van a durvabb modszer (rovidre zarod a reaktor huteset), de egyebkent is tobb xp jar a finomabb, szaladgalosabb modszerert, akkor McClure (asszem) szenator is meg tudja adni neked a polgarsagot.
A rablokkal szvsz varj amig nem lesz sniper rifled vagy combat armorod (vagy mindketto :)
Hogy lehet bejutni Vault Cityben a Vaultba?
Mert a polgarmester csak akkor enged be ha likvidalom a Raidereket. A bazisuk megvan, de a mostani cuccommal 2 kor utan behalok. Van egyeb mod?
NCR: Vault City rendőrfőnöke kér meg egy kisebb küldetés után, hogy derítsd fel NCR-t, és megjelöli a térképeden.
Vault 15: Tandi (NCR vezetője) adja a feladatot NCR-ben, ami a Vault 15-be vezet.
Vault 13: Vault 15 főszámítógépéről szedhető le a helye.
San Francisco: NCR-ben kérdezősködj, vagy New Renoban! NCR-t is tudják az utóbbiban.
Navarro: San Franciscoból lehet megtudni a helyzetét.
Az Oil Rigre csak SF-ból lehet eljutni hajón.
Xp kell. Beszélj mindenkivel, válalj el minden melót a legkisebbektől a legnagyobbakig, de vigyázz, mert lehetnek átfedések, és lehet, hogyha egy küldetést megcsinálsz, másikat már nem fogsz tudni.
Én most kezdek bele a második részbe. Az első baromi jó volt, ne fikázd lécces... :) (Ha a második tényleg _ennyire_ jobb, akkor asszem lesz pár érdekes hetem... :)