üdv. A "filmet keresek" kifejezés ebben a topikban inkább azt jelenti, hagy valaki az emlékeiban halvánxan vagy töredezetten élő filmer keres (vagyis szeretné megtudni, mi ez a film).
Én egy 2 hete látott filmre szeretnél rájönni. Az UPC kábelszolgálat rendszeresen ad új filmeket. Az elejétől, de 15 perc után "nyomja meg a piros gombot, hogy a teljes filmet láthassa." Megnyomtam: "Ön nem jogosult erre a szolgáltatásra." Az első 15 perc: cserzettarcú, komor, életúnt, mindenből kiábrándult kemény férfi ül az USA-ba tartó semélyszállító nagy gépbe, valahol tán Irakban. Egy divatos újságírónő mellé szól a jegye. Egymásnak feltett kérdésekre (család, munka) kitérően válaszolnak. Főleg a férfi nem árul el magáról semmit. Sejthetőleg súlyos dolgokat művelt Irakban. Közben gyanusnak látszó arab utasok ülnek le a közelükben . - NA, eddig tartott az első 15 perc-
--- Biztox voltam benne, hogy az Amerikai mesterlüvész a film, most kiderült nem az volt. 2014es film ez is. KI ISMeR RÁ? Köszönöm
Sziasztok én egy filmet keresek. .Két testvér egy fiu és egy kislány játszik az udvaron és a kislányt elrabolja egy farkasnak öltözött ember .ez az ember egy Elmegyógyintézet igazgatója.És itt ebben az intézetbe vagy börtönbe különféle gyilkosok vannak,van egy néger nő benne egy Nagyon nagydarab ember aki le van láncolva. és kiszabadulnak és elkezdenek gyilkolni. ha valaki látta írja meg mi a címe köszönöm.
Hetvenes években ment a tévében egyszer egy magyar tv-film. Egy együttes külföldön turnézik, közben az együttes vezetőjét elhagyja a barátnője a rivális együttes vezetőjéért.
1. talán 1995-96 táján ment a tv- ben egy német sorozat, ami egy falu vagy kisváros mindennapjait mutatta be a 2. világháború idején (talán elötte utána is)... harc nem volt benne, csak a hátország egy jelentéktelen pontján, hétköznapi emberek életét követte..
2. kb, 10-15 éve ment egy olasz tv sorozat is, egy falu vagy kisváros mindennapjait mutatta be talán a századforduló táján (?) de nem biztos, az is lehet hogy a világháború alatt (??) passz.. egyszerű szegényeberek életét követhettük, valami cselédszáláson talán.. amire emlékszem: volt benne egy nagypapa aki mutatta egy kislánynak hogy egy déli tájolású fal tövébe ültet paradicsomot tél végén és ott előbb kikel.. aztán nagy büszkén viszik be a városba eladni szezon elött... gyerek csapat kolompol és zajt csap hogy elűzze a telet... egy paraszt pár lefekvéshez készülődik és egy szánkószerű vasvázat vesznek ki a paplan alól ami alatt mécses égett (ágymelegítés végett)... egy fonőba legények ábászkodnak be, mire az egyik öregasszony odasúgja a másiknak hogy 'megjöttek a csigák' mert hogy 'rózsára másznak' értsd: a lányok miatt jöttek... egy fiatal lány munkát kap a városba és nézelődik a sok látnivalón meg talán hajón is utazik mert folyó is van a városban.. kb. ennyi maradt meg..
Ha régi film, akkor valószínűleg nem az, amire gondolok, de a leírt sztori meglehetősen emlékeztet az Eszement zaci (Pawn Shop Chronicles) című 2013-as mozira.
Ismét eszembe jutott egy film, amit régen láttam és újra megnézném, de nem tudom a címét. Íme a történet:
Kb. 15-20 éves vígjáték lehet. Egy középkorú házaspár utálja egymást és titokban folyton megpróbálják megölni egymást (pl. megpróbálja rádönteni a ház kéményét a nőre kertészkedés közben). A végén kibékülnek és egy tengerpartra elutaznak.
Sziasztok. Anno a Spektrum csatornán volt egy sorozat, "Kultikus kedvencek" címmel. Volt két epizód, az egyik a Fiat 500-ról, a másik a Citroen Kacsáról szólt. Hol lehetne megtalalni oket?
1. Legalább 20 éves tévéfilm, talán magyar. Egy srácról szól aki egy iskolai díszítésen(bankett/ballagás) hanyatt esik egy kétágú létrával és megbénul. Barátai, osztálytársai próbálnak segíteni neki ,de nem tudja elfogadni kiszolgáltatottságát és öngyilkossággal is próbálkozik.
2. Amerikai film, amiben egy újságírót és két tanoncát elküldik egy kisvárosba, hogy nyomozzanak ki és leplezzenek le egy pletykát, mi szerint egy fazon megépítette az időgépet. A fickóról kiderül, hogy volt egy felesége aki meghalt, és ez miatt tartották őrültnek. A végén kiderül, hogy az időgép létezik egy tó közepén és a tanonc lány vele tart az időutazásban.
Egy filmet keresek, amiből csak ennyire emlékszem:
Srác aki egy bandában szintizik balesetet szenved és a kezeinek annyi lesz. A 2 lakótársa (egy lány és egy fiú, ez biztos), akik elég kockák robot kezet készítnek neki.
Ha jól emlékszem a kéz csak annyit tud, hogy visszajátsza, amit felvettek, tehát ha jó helyre rakja a kezét a szintin, akkor jó billentyűt nyom.
Emlékeim szerint eszement techno zenét nyomnak benne, és a srác cyborgnak öltözve nyomja. Meg van valami bosszú is benne, mert ha jól emlékszem a balesete nem véletlen volt és a végén elkapja a tetteseket. De a lényege a történetnek, hogy hogy dolgozza fel az egészet.
No, valaki? Szerintem 80-as évek vagy korai 90-es. Talán 95-ben láttam, de már ez is homályos.
Múltkor beugrott és mindenféle kulcsszó varácokban elkezdtem keresni, de nyomát sem találtam. Hátha itt valakinek beugrik.
Mintha a magyar címe ..... a mélységből lenne (kiút, kiáltás egyik sem és nem is biztos, hogy jól emlékszem)
Egy régen látott filmet keresek.A cselekmény több szálon fut , az egyik főszereplő utazik át az országon, mert keresi a barátnőjét/feleségét .A végén futnak csak össze a szálak.A legemlékezetesebb szál amikor megtalálja a barátnőt/feleséget akit egy bolond srác ketrecekben tart a pajtában sok lánnyal együtt.A legszerencsésebb lányok bemehetnek néha a házba.A film végén egy rendezvényen megjelenik a kb 20 fogvatartott lány , de mégsem menekülnek el.
Olyan beteg Tarantinós jellegű a film, de nem ő csinálta.
Talán a 80-as években láttam a filmet. Egy kicsit posztapokaliptikus beütése volt, arra már nem emlékszem, hogy természeti katasztrófa vagy valami háború után történtek az események.
Ami megmaradt bennem, hogy a film elején az egyik főszereplő egy göndör hajú gyerek volt, egy üzletben dolgozott eladóként. Jelentéktelen figurának látszódott. Amikor hazamenet, kiderült, hogy parókája van, levette, rövid katonás haja volt. Volt otthon egyenruhája meg talán fegyvere is. Egész megváltozott a személyisége. És amikor kezdett összeomlani a civilizáció, a megszokott társadalmi rend, akkor kiélhette magát. Meg volt valami csaj is akivel küszködött, hogy a csaj nem akart foglalkozni vele, de ő meg elrabolta, és kényszerítette, hogy mellette legyen, vagy valami hasonló.
Ennyire fussa a 2 neuronból, ami összesen lézeng a koponyájában/koponyájukban... Az egyik tartja a 2 fülét, hogy le ne essen, a másikkal meg az ilyen minőségi szemetet találja ki... :9P