Keresés

Részletes keresés

süger Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1323

Előzetesen is pár kép a túráról.Várakozás Csegén.Sárdagonya.Ifjabb Ó PistiAz ellátmányuk.Kár,hogy sátor nem vót benne.Bizonyíték egy igazi vizimotorrol,aminekkésőbb mán ez a víz is sok vót.Reggel Dinnyésháton.A Labancokkal.Innen kezdve Haka után vontán.Tiszapüspöki nél 1.kép.Tiszapüspöki nél 2.képEllátmányos 1.Ellátmányos 2.Haka itt mán nagyüzemben.Felhőtlen élvezkedés.Egy másik páros.Vacsi Ugon,a csíkos sügérrel.A flotta egy része.Másik nézetből.Egy újabb nézet.Szerényen elrejtőzködve.És a főkolompos félreállva,félig elbújva az iszapháton.

Hát egyenlőre ennyi,a többi majd a tárhelyen.

HOOD Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1322

Helló Beer-ci!

Nekem meg van a takaróm és a hálózsákom  is.

Előzmény: Beer-ci (1318)
süger Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1321
Cseréljünk!
Előzmény: Törölt nick (1320)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1320

Az én hajócskámhoz egy ilyen lenne az igazi

Előzmény: Beer-ci (1311)
süger Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1319

HAKAPECI!

Köszönöm, hogy vezethettem a HAJÓDAT.

Számomra újdonság volt,élvezetes.

Sügér.

Beer-ci Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1318
Sügér: Semmi gond. A képeknek csinálok egy mappát neked.

Tiborpapa: Miért Te nem láttad? :))))

Hood: Egy fekete hálózsák???
süger Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1317

Üdvözlök mindenkit!

Végre sikerült ebbe a vacakba életet lehelni. Jöttem haza,mivel fogadnak,számgép kampec. Úgy látszik itthon is nélkülözhetetlen vagyok.:-)

Szerencsésen hazaértem. Örülök,hogy mindenki sikeresen hazaért.Különösen annak örülök,hogy a TÚRA-tortúra végén hazafelé készülődés közben HAKA papa eleséséből nem lett nagyobb gond.

Beerci! Egy címet nem osztottál ki.

A túra dulifulija címet. Ebbe biztos én vittem el a pálmát.

No, dehát illyen egy bökős csíkos sügér. 

A képeket majd küldöm,vagy felteszem a tárra. 3 Mb-s kiterjesztésű képek. 80 db.

És mégegyszer köszönök mindent mindenkitől,és főleg BEERCI-nek, és HAKAPECI-nek. Szerintem mind a kettő a túra hőse.

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1316
volt a túrán fekete kutya?
Előzmény: Beer-ci (1313)
Beer-ci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1315
Csak abból gondoltam hogy amíg vártuk vissza Hakáékat Te azzal takaróztál. Akkor lehet hogy Hood-é, vagy valamelyik labanc gyereké? Majd kiderül. Az arcodért még eü-s Erikát számon kell kérni!! :))
A következő talira meg viszek Neked egy tengerész vagy légiós sapit. :))
Előzmény: kutya56 (1314)
kutya56 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1314
Tévedsz !
Az arcomról lassan teljesen lejövő bőrömön kivűl nem tudok másról, amit elhagytam volna.
Üdv: Zsolt
Előzmény: Beer-ci (1313)
Beer-ci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1313
Rendben. Azért majd add meg a méreteket hogy mekkorára készítsük. A hálózsák meglesz.
Szerintem a fekete Kutya56-é, vagy tévedek?
Előzmény: Törölt nick (1312)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1312
Őrizgesd a sójakocsimat egy kicsit, a zöld hálózsákommal együtt.
Talán mindkettőre szükség lesz. :=)
Előzmény: Beer-ci (1309)
Beer-ci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1311
Tiborpapa:
Mi legyen a sólyakocsival amit nyertél? Ha Neked nem kell üzleteld el, tudtommal van olyan a túratársak között akit érdekelne.
Azért ugye nem haragszol a megkésett, nem ágyba kapott, és nem összegőzölt Ír kávé miatt? :))))))) Legközelebb olyan lesz!!

Haka. Kezed javulgat???
hakapeci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1310
üdv!

két kép a sügér másod vontató kapitányról

hakahuncut a mosolya
Beer-ci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1309
Szép estét!
Köszi hogy írtál. Izgaga és Sügér is haza értek. Sügipapának holnap lesz nete.

Tárhely: Javaslom a tárhelyet amit korábban készítettem: A keresőbe írjátok be:
www.tvn.hu ezután a felhasználónév: motorcsonakosok , jelszó: dunatisza . A megjelenű menüsorban klikk a képtárra. Ott már találtok egy könyvtárat Tiszatúra címmel. Mivel felhesználóként lesztek belépve csinálhattok új mappát is.
Ha valaki csak nézelődni szeretne akkor klikkeljen ide
Egyelőre csak három képet tettem fel-időhiány miatt- , de majd még folytatom.

A másik lehetőség Medz oldala a hajozas.mandico.hu

Márklár: Igazából csak technikai gondok voltak, és az ebből adódó hajóvonták, főképp Haka kapitányságával. Jókat ettünk, sokat ittunk-tam-:))
Na és jó barátságok kötődtek, jó hangulatban teltek a napok. A Tisza pedig már gyönyörű.
A Tiszavirágzásra pedig szervezek egy kétnapos kirándulást. Várhatóan ez júni 10-e körül várható.
Dokival is egyeztettünk a nyári túrával kapcsolatban: Az elképzelés szerint Augusztusban Tiszaug környékéről indulna , felhajóznánk a Kőrösre, majd le a határig, és vissza.
Várjuk a javaslatokat ezzel kapcsolatban.

Doki: Itt egy kép, igaz már nélkületek. Utána meg a két hajólámpámról:))))
Előzmény: kutya56 (1308)
kutya56 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1308
Üdvözletem Uraim !
Beer-ci !

Tegnap délután szerencsésen hazaértünk, a kiválasztott komplejáró igen jó választás volt. Elsőre sikerült feltenni a hajót a futóra, viszonylag elfogadható iszapviszonyok között.
És akkor a túráról.
A szervezőknek utólag is nagy köszönet érte , az ,hogy apadt a Tisza , nem befolyásolható körülmény.
Személy szerint én jól éreztem magam , azt kaptam, amire számítottam.
A szervezőkön kivűl külön köszönet jár Hakának és Sügérnek, önzetlen teljesítményükért.
Köszönöm a kisérő család segítségét, a finom vacsorákat.
Jó volt.
A fotókat a gépemre feltettem, de jó lenne egy hely, ahová mindenki tömörítés nélkül feltehetné a fotókat, és onnan a résztvevők csemegézhetnének.
Mégegyszer köszönetem.
Üdv: Zsolt

Dezső bácsi jól vagy ?
hakapeci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1307
Előzmény: hakapeci (1305)
hakapeci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1306
na ez lemaradt
haka
Előzmény: hakapeci (1305)
hakapeci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1305
üdv doc!
ezeken te vagy rajta, ha sikerül felteszemű

haka
Előzmény: doktor4 (1302)
doktor4 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1304
Dehogy nem, ki gömbölyödött ott minden . Igazán volt ott minden akcio ,dráma , igazi emberi érzelmek szóval az élet a legjobb forgatokönyv iró ! Az elsö Tiszaugi buli után irtam " aki teheti fogadja el a következő alkalomra a meghivást ....." szóval sájnálhatod hogy nem voltál ott . De lesz még !!!! üdv doktor4
Előzmény: Márklár (1303)
Márklár Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1303

Helló Túrázók!

Valaki összefoglalhatná a túrán történteket, azok pozitív és negatív tapasztalatait

is beleértve. Többen vagyunk, akik ilyen-olyan okokból nem tudtunk elmenni, de

kíváncsiak vagyunk, hogy miről maradtunk le.

Néhány hozzászólás azt sugallja, hogy nem volt minden gömbölyű. :((

Légyszi, tájékoztassatok minket is!

Köszi:

Márklár

doktor4 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1302
No ez már nem lesz annyira vidám . !!!! Azért a képek láttán szomorú lettem mert egy képen sem láttam magam . üdv doktor4
doktor4 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1301
Hello Mindenki ! Örülök hogy a sok buktató ellenére - vagy talán azért- kellemes TÚRÁT hoztunk őssze nektek nekünk hisz igy vagy úgy de mindenki kivette a részét belőle. A sárvégett ne sirjatok vellnes túrának szervezzük / persze felárért / :-)))) jövőre !! Mégegyszer köszönöm hogy résztvettek . üdv doktor4
mervipapa Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1300
Hello fIUK.!
Sikeresen kirángattam a hajót Vezsenyi kompnál.(50-60 cm iszap ,nagy küzködés)
A Hoodtól kapott benzin fele kellett, Úgy tankoltam hogy a motort se állittotam le
Végül is nehéz is volt néha de csak a kellemes emlékek maradnak meg bennem.
MINDENKINEK MINDENT KÖSZÖNÖK !!!!!!!!
SZiasztok !
Beer-ci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1299
Beer-ci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1298
Sziasztok.
Egy pill-ra beugrottam. Örülök hogy mindenki hazaért biztonsággal. Remélem ma Izgaga is le tudott hajózni reggel. Sajna a képeket nem tudtam még lementeni, de igyekszem.
Sügérpapa: Rendben minden?
Doki: Hajód biztonságban.
109ha300 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1297

Erősen irigykedve olvasom az írásaitokat, nézegetem aképeiteket. Nagyon sajnálom hogy nem tudtunk ott lenni. :(

A következő mindenesetre már most érdekel!

Csabi

Előzmény: Beer-ci (1285)
hakapeci Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1296
üdv az uraknak!

én ugyan régi "motoros" vagyok de élveztem a túrát nagyon ... köszönet a Beer-ci nek
aki a legzűrösebb részt válalta magára : a szervezést. külön köszönet a sügér sporttársnsak a kitartásáért és a segítségért amit folyamatosan élvezhettem,nélküle ekkora hajót egyedül már nemtudtam volnakivenni a vízből. elsőre szakszerüen felállt vele a futóra, pedig 
keveset vezette előtte... köszönet a kitzolinak aki segített a hajó elcsomagolásában, mivel a jobb kezemet egy elesés a saját fedélzetemen ideiglenesen kivonta a forgalomból. ( már mintha javulna) később ha már jobban mozog a kezem leírom részletesen a benyomásaimat... ja külön köszönet a doktor-nak aki 30-án elkisért t.füredre és segített letenni a vontatót...

mé1szer üdv Urak--haka
HOOD Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1295
HOOD Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1294
A tiszabögi kompnál - Tiszaugtól visszafelé 20 km - sólyáztunk ki Haka, Kitzoli és én.
Előzmény: Törölt nick (1292)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!