Keresés

Részletes keresés

tavaszi szél Creative Commons License 2003.06.03 0 0 330
És ez az autós dal? Wazze! Ne süketelj már, hogy a síkhülye Belga autós életérzése kell nekünk? Te becsődölt geciszopógép. Faszkalap!
Előzmény: szvsz. (329)
szvsz. Creative Commons License 2003.06.03 0 0 329
A Bëlga zenéjét, nótáit lehet szeretni vagy nem szeretni, attól még egy létező, a férfiak többségének lelkivilágában motoszkáló életérzést ad hyperrealista módon vissza. Persze ezeket a lelki frinc-francokat a férfiak nem mondják ki, nem beszélnek róla, legfeljebb a nyelvezetükben tűnnek fel, egyes szavakban, kifejezésekben ezek a pszicho-röffenetek. És könnyen elképzelhető, hogy sok férfi a nyilvánosság előtt, esetleg önmaga előtt is titkolja ezeket, mert kívül-belül idomulni kell. A néhol összefüggéstelen szöveg is egy belső gondolkodási nyelvezetet követ, a félbemaradt nyihorászásokkal stb. együtt. Idáig 6 férfi hallotta nálam, különböző korosztályokból, és mindegyik itt-ott felröhögött. (Persze nem kizárható, hogy az én környezetem deviánsokból áll.) Másfelől érdekes, hogy a nők (szintén különböző korosztály) egyfelől arról panaszkodnak, hogy nem értik a szöveget vagy gusztustalannak tartják, és egyáltalán nem nyihognak.

Ha a dalaik témáit nézzük, azok is árulkodóak, szintén tipikus férfi életszituációkat, lelki történéseket dolgoznak fel, egészen kategorizáló szándékkal.

Ha már itt valaki volt olyan kedves, és föltett egy latin zenét a Tátrai honlapjáról, és mások is, hallgatható zenével élénkítik ezt a topikot, idenyomok egy másik dalt tőlük, ami az autóhoz kötött férfilélekről szól.
(Németország egyetlenként áll Európában, ahol a férfiaknak az autójuk a legfontosabb, megelőzve a feleséget, szeretőt, barátnőt, házat, karriert stb. A többi 'fejlett' európai országban jobbára 2-4. helyen áll a férfiak értékrendjében a gépkocsijuk.)

Autós

Előzmény: version9 (316)
etc. Creative Commons License 2003.06.03 0 0 328
Jav.: 'A Tátrai-Szűcs tényleg kellemes latin muzsika' helyett: kellemes latin muzsikát játszanak.
Előzmény: etc. (325)
etc. Creative Commons License 2003.06.03 0 0 327
Nincs mit tenni, ilyenek ezek a zenészek, éjszakáznak, isznak, füveznek, nőznek, és persze lopkodnak egymástól. Pl. most tőlem a Tátrai a memóriát, vakon gépelek, annyira lelassult a gép, a Búcsú c. muzsikájuktól, szóval tényleg egy szemétláda.
Előzmény: version9 (326)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 326
kar hogy valami masik zenekartol lopnak temakat... minap emlitette egy gitaros
Előzmény: etc. (325)
etc. Creative Commons License 2003.06.03 0 0 325
A Tátrai-Szűcs tényleg kellemes latin muzsika. Érdekes, hogy zenélni is tudnak. Manapság ritka!
Carramba

Ott van a www.tatraitibor.hu-n illetve a letöltéseknél a búcsú is (http://www.tatraitibor.hu/mp3/latin/09_bucsu.mp3), meg más is,

Előzmény: toccata (322)
morticia addams Creative Commons License 2003.06.03 0 0 324
Két fô kedvencem a "Helló, bébi" meg a "Romolj meg".

de ezt már asszem írtam valahol.

Előzmény: version9 (323)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 323
hendrix az kimaradt nekem, nem fogott meg sose.
a minap megszereztem europa kiado fele popzenet ez pl tetszik
Előzmény: cont Roller (321)
toccata Creative Commons License 2003.06.03 0 0 322
Tátrai Tibor - Szűcs Antal Gábor: Búcsú
Mert szép latin gitárzene.
cont Roller Creative Commons License 2003.06.03 0 0 321
A version9-i II. kiválasztódási törvény alapján. Nem tanultad?
Megvan Jimi Hendrixtől a Little wing?
Előzmény: version9 (319)
morticia addams Creative Commons License 2003.06.03 0 0 320
részemrôl meg van. de az nem a művész-nick-zenész-fényhegedűs urat érinti.
'nough for now.
Előzmény: vacuum box (318)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 319
es mi alapjan valasszak ki a tobbszaz kedvenc albumom kozul parat?
Előzmény: cont Roller (317)
vacuum box Creative Commons License 2003.06.03 0 0 318
A művész-nick-zenész-fényhegedűs úr ma is, holnap is államvizsgázik a Műegyetemen. Azt mondta, pár nap múlva fölteszi a muzsikát, részéről nincs gond.
Előzmény: morticia addams (310)
cont Roller Creative Commons License 2003.06.03 0 0 317
Nem azt kérdeztem, hogy mi nem, hanem, hogy mi igen. Zenét. Pupák! Heee?
Előzmény: version9 (316)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 316
hat a belgat nem
Előzmény: cont Roller (315)
cont Roller Creative Commons License 2003.06.03 0 0 315
Mit szeretsz, pupák?
Előzmény: version9 (313)
morticia addams Creative Commons License 2003.06.03 0 0 314
én szeretem, kivéve amit nem bírok tôlük elviselni.
Előzmény: version9 (313)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 313
en nem szeretem amit belgaek csinalnak.
intermensch Creative Commons License 2003.06.02 0 0 312
In The Woods... (esküszöm leszokom erről a hárompont-dologról, de ez így van) Strange in Stereo-Generally More Worried than Married c. számot. Meg még több Kispált, csak az nem ér mert nem tudom miért.
morticia addams Creative Commons License 2003.06.02 0 0 311
+ 1 m . meg egyebek.
Előzmény: morticia addams (310)
morticia addams Creative Commons License 2003.06.02 0 0 310
üdvözlöm, kedves http!

mivel csak most olvasom az ide beszúrt opusát -sajnos, ilyen ez a felgyorsult világ, e-mailben vagy telefonon talán gyorsabban mûködött volna az információcsere, arról nem is beszélve, hogy én, gané egy modera még a teljes hétvégémet is a DEL-gomb sasolása nélkül voltam képes és kénytelen eltölteni-, csak most kerülhetett sor arra, hogy utánanézzek az üzenetében vázolt problémának.

egyébként legnagyobb megdöbbenésemre a nick létezik, de mindenféle jogosultság nélkül (a döbbenet nem mellékesen a jogosultságok hiányának szól). ennek az okát -bár tudom, fertelmes hamisságom újabb tanúbizonysága lesz itt látható csupán-, nem tudom. biztosan van ok, és okozó, amely meccset viszont a nyilvánosság kizárásával leszek kénytelen -imár nem elôször - lejátszani.
én mindenesetre funkcionálisan azonnal helyére rántottam a dolgot, úgyhogy mostantól kezdve elvben semmi akadály nem áll a nick elôtt.

köszönöm megtisztelô bizalmát, melynek értelmében én, aki a Tundravoice kapcsán nem elôször tett az Együttest csakis magas fokon említô kijelentést, azért ha arról van szó, szívbaj nélkül nyúlok kispályás eszközökhöz.

üdvözlettel:

morticia addams
AKA utolsó a moderátorok között. is.

Előzmény: http1 (305)
kseurhv Creative Commons License 2003.06.01 0 0 309
absolum - wizzi wizzy

szokatlan az absolumtol a többihez képest nem olyan sötét

http1 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 308
dorkable Creative Commons License 2003.06.01 0 0 307
hívd fel a tudakozót és mondd, hogy tegyenek foglaltba...
Előzmény: kseurhv (302)
http1 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 306
Elnézést, most mondja, hogy 30-án (azaz pénteken) hozta létre, az esti órákban. (Nem mintha lényeges lenne:))))
Előzmény: http1 (305)
http1 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 305
Üdvözlöm Makarenkó Néni!

Tájékoztatom, hogy a Tundravoice Együttes fényhegedűse, amíg vidéken üdültem, tegnap, a hálózati gépünkről létrehozta a

rémvilági farkasremix nicket,

hogy a Tundravoice együttes kiadás alatt álló CD-jéből, előzetesként egy darabot megosszon a Metakazamata olvasóival (hallgatóival).

Ma, amikor ízelítőül fel szerette volna tenni a Tundravoice

Sámánfarkas Remixéből a Rémvilági őrjöngés c. 5:38 perces teljes számot,

a gép azt jelezte ki, hogy le van tiltva.

További jó sörözést, mulatozást, bájcsevegést, jó és kulturált hangulatot kívánok Önnek és moderátortársainak.

Ha már Petőfi Sándort kimoderálták a Kávéházból, igazán nem okoz gondot, hogy a Tundravoiceot kimoderálják a Metakazamatából.

A legjobbakat:

http

(Az 'üggyel' kapcsolatban nem kér a zenész tájékoztatást, én tájékoztattam már, hogy mindennapos jelenségről van szó.)

Előzmény: morticia addams (300)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.05.29 0 0 304
kicsit macerás, de próbáld meg: klikkelj ide keress rá Ákosra, és az egyes lemeztalálatokra ráklikkelve kijönnek a számok.
Előzmény: Bk (303)
Bk Creative Commons License 2003.05.28 0 0 303
Halihó !

Segítsen már valaki ! A Matáv zenéje megfogott, és most nem hagy békén, itt zenél a fülemben. Kidertettem, hogy Ákos szerezte a muzsikát.

Valaki meg tudná mondani, hogy honnan a csudából szerezhetném meg ?

Előzmény: kseurhv (302)
kseurhv Creative Commons License 2003.05.28 0 0 302
meshuggah

vajon miert

Lovakkal jöttél Creative Commons License 2003.05.28 0 0 301

Elsőre a szöveg és a dallamvilág különleges harmóniája fogott meg. Vizuális élmények nem értek, de nagyon jól el tudnám képzelni, ahogy két randa troll azon vitatkozik, kié legyen a hegyes fülű hercegnő bajuszrajzoló gyűrűje. Majd megtanulják ezek a nyamvadtak, hogy hiába a sejtelmes, magával ragadó környezet, hiába a szikrázó patak ezüstszínű varázsa, itt sem kerülheti el sorsát senki...
Énekeljük együtt:

Na Laetha Geal M'óige

(In ómós do mo mháthair agus do m'athair)

Ag amharc trí m'óige,
Is mé 'bhí sámh,
Gan eolas marbh
Bhí mé óg gan am,

Anois, táim buartha,
's fad ar shiúil an lá.
Ochón 's ochón ó.

Na laetha geal m'óige
Bhí siad lán de dhóchas
An bealach mór a bhí romham anonn
Bhí sé i ndán domh go mbéinn, slán, slán.

Anois, táim buartha,
's fad ar shiúil an lá.
Ochón 's ochón ó.

Na laetha geal m'óige
Bhí siad lán de dhóchas
An bealach mór a bhí romham anonn
Bhí sé i ndán domh go mbéinn, slán, slán.

Anois, táim buartha,
's fad' ar shiúil an lá.
Ochón 's ochón ó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!