Keresés

Részletes keresés

holdkölyök Creative Commons License 2002.06.11 0 0 89
ez az!
minél több kábítószeres zenét!;-)
ja és szeretném kérni a ministry zenekar hero című számát, küldeném anyunak, apunak, a barátaimnak és mindenkinek, aki szereti!
Előzmény: Nephilim (88)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.10 0 0 88
Jóreggelt mindenkinek!

A hétvégén nagyjából összeállt a playlist, úgyhogy merem állítani, atom lesz a buli! :-)
Amit tervezek az elejére, az egy áttekintő, kicsit múltidéző összeállítás 80-as évek elejétől napjainkig industrial témában, de van electro-, gitáros-, és technósabb blokk is.
Meg amit a nagyérdemű még kér... :-)

Nephilim Creative Commons License 2002.06.07 0 0 87
Hát, az elmúlt napokban a következő lemezeket kaptam/szereztem:

Hocico - Signos de Aberracion (ütős mexikói industrial)
Waltari - Decade (idióta finn hard-rock együttes időnként technós beütéssel)
Dive - Snakedressed/Reported (minimál industrial)
Armageddon Dildos - Homicidal Dolls (80-as évekbeli industrial - van aki e nevet nem ismeri?)
Atrocity feat. Das Ich - Die Liebe (a kultikus darkos indusztriál banda + a hörgős halálmetál együttes)

Plusz mp3-ban Cure összes, Pankow meg Cassandra Complex.
Ezekkel most úgy elvagyok. Meg majd játszok is róluk pár számot.
A többi meg homály. Hétvégén végighallgatom az újabb szerzeményeket, meg sok régit is, aztán majd kialakul.
Kiindulásnak meg van egy Playlist menüpont a rEv oldalon (www.tar.hu/revolution).

De ha bárki szeretne bármit, akkor írjatok!!! :-)

Előzmény: mlc (86)
mlc Creative Commons License 2002.06.06 0 0 86
Valahanynevanaptarban: figyelek, szólok, ha találok.

DJ-k, van már most valami alapkoncepció a jövő hétre? Mi az, ami kihagyhatatlan? Vagy ez titok egyelőre?

Legyen már jövő hét, k kiváncsi vagyok.

valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.06 0 0 85
No, az már másként hangzik.

Viszont imhol egy kérés mindenki felé:
A kishugom augusztusban Németországba távozik fél évre, és az a kérése mindenki felé, hogy riassza, ha tud valamiolyan melót, amit lehet csinálni neten. Szóval, hogy elküldik neki, oszt, ha kész, akkor ő jól visszaküldi. Aszongya mindegy, hogy mi. Viszont fordításügyileg csak olasz jöhet szóba.
Segítsetek, ha tudtok!!!

Nephilim Creative Commons License 2002.06.06 0 0 84
Nemis! Mindent a kedves vendégért! Ha azt kéri, és ez neki jó, akkor megtévesztem! :-)
Előzmény: valahanynevanaptarban (83)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.06 0 0 83
Áhá, értem... ez valami oltári nagy átb***ás. :-)
Előzmény: Nephilim (82)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.06 0 0 82
OK, ezt most is megjátszhatjuk: te kérsz valamit, én meg berakok valami mást. OK? :-)))
Előzmény: imehesz (81)
imehesz Creative Commons License 2002.06.05 0 0 81
[NEPH]
igen, ezt en is eszrevettem, mert amikor animal-t kertem, te valami egesz mast (break out?) raktal be, de en azt hittem, hogy az animal az ...
ezek a legszebb elmenyeim :)))

iM!

Előzmény: Nephilim (79)
serial killer Creative Commons License 2002.06.03 0 0 80
Én a múltkor csak 3 dolgot felejtettem el:-)))
Előzmény: Nephilim (79)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.03 0 0 79
Ja, az ember (DJ) eltervezi, felírja, aztán úgyis elfelejti, és valami egész mást játszik! :-)
Előzmény: serial killer (78)
serial killer Creative Commons License 2002.06.03 0 0 78
Természetesen kell hogy legyen az embernek egy alapkoncepciója, és szelektálni is kell,mert nagyon sok jó zene van ugye.
Tehát az ember megtervezi azt hogy mik azok a számok amiket mindenképp szeretne és hogy kb. melyik előadótól mit célszerű...de aztán végül úgyis a közönség alakítja a kínálatot:-)))
Előzmény: mlc (67)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.03 0 0 77
Jól van, majd azt fogom mutogatni, hogy egészségedre!
Előzmény: mlc (76)
mlc Creative Commons License 2002.06.03 0 0 76
Ha majd látsz egy srácot, aki annyira bölcs, hogy még a piát is mutogatva kéri ki, az leszek én. :-)
Előzmény: valahanynevanaptarban (74)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.03 0 0 75
Hát.. mert nem szeretem az olyan versenyszámokat, ahol tuti veszítek.
Előzmény: Nephilim (72)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.03 0 0 74
A széleskörű érdeklődés teljesen rendben van, és le sem buksz a felületességgel, ha bölcsen hallgatsz. (nekem ez mindig bejön :-) !)
Előzmény: mlc (73)
mlc Creative Commons License 2002.06.03 0 0 73
Komolyan, megnézem az előrehaladott korúakat. Csak össze ne akadjon a sok járókeret. Az enyémet stílusosan feketére festettem az alkalomra. :-)

Nephilim, köszi az ajánlatot, de még nem élek vele. Igazából eddig a távolból lelkesedtem az ilyesmi zenékért, jórészt csak a legismertebb előadókat meg számokat ismerem. De már ideje ebben is megmártózni (extrém módon széles az érdeklődési köröm, ennek nagy hátránya a felületesség). Szal készülök a jövő hétre. Komolyan, be vagyok sózva.

Nephilim Creative Commons License 2002.06.03 0 0 72
Miért is? :-)
Előzmény: valahanynevanaptarban (71)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.03 0 0 71
No, jól van, de veled nem versenyzek!
Előzmény: Nephilim (70)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.03 0 0 70
Előrehaladott kor??? Ugyanmár! Az öreg én vagyok. Különösen a DM-klubban éreztem. De meg is írtam jól a megfelelő fórumba.
Előzmény: valahanynevanaptarban (69)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.03 0 0 69
Hát bezony, előrehaladott korom ellenérte ismét megdiákosodtam. De így jár, aki néhány év kihagyás után posztgrad-ra megy. Megint van nekije vizsagaidőszak. :-(
Nephilim Creative Commons License 2002.06.03 0 0 68
Kösz a gratulát! Dave McKean bácsi munkája az alap.
Mindenki azért nem diák itt, csak vannak kedves látogatók, akik igen. És hát rájuk is gondolunk erősen.
A zenéket meg mindig a pillanat adja. Koncepció max. olyan szinten van, hogy mik azok a számok, amik egy lemezről jók lennének. Nekem is van vagy 4-500 CD-nyi anyagom (főleg mp3-ban), arról már lista kell, különben elfelejtem, mit is kéne berakni! :-) És asszem SK is így csinálja. De majd megírja, ha ideér.
Szeretnél valami nagy kedvencet hallani?
mlc Creative Commons License 2002.06.03 0 0 67
Gratula a plakáthoz, nagyon jól néz ki. Remélem, nemsokára az utcán is látom majd.
Itt még mindenki diák? Sárgulok ezerrel, persze nem ilyenkor, vizsgaidőszak tájt.
Serial, szokott lenni valamilyen előzetes koncepció, hogy milyen zenék kerüljenek inkább előtérbe (a meghatározott stílusokon belül), vagy ez teljesen a buli alatt dől el a közönség hangulatától függően?
Nephilim Creative Commons License 2002.06.03 0 0 66
Érik ám egy júliusi "vizsgaidőszak túlélői" party... :-)
Előzmény: valahanynevanaptarban (65)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.03 0 0 65
Plakát állat lett.
Én meg 14-én vizsgálódom földrajzból, de azt hiszem, hogy csak dél körül,úgyhogy lenézek majd, csak megint gyorsan el kell majd húznom. Látom már, hogy ez a végzetem, nem szórakozhatok veleteg soha kivilágos-felviradtig. :-(
Nephilim Creative Commons License 2002.05.30 0 0 64
'mer végig kell olvasni a szöveget, és teljes egészében értelmezni a kompozíciót! :-)
Előzmény: imehesz (63)
imehesz Creative Commons License 2002.05.30 0 0 63
hi,

kicsit megiLYedtem, mert nezem... MOZSAR u.

hmm....
mondom mi va' he? nem a rocktogonban lesz???
de azert persze kiraly :)

iM!

Előzmény: Nephilim (60)
Pomona Creative Commons License 2002.05.30 0 0 62
Lássuk... és még mindig tetszik.
Előzmény: Nephilim (60)
Pomona Creative Commons License 2002.05.30 0 0 61
Vedd úgy, hogy ez az!

imehesz: Te meg ahelyett, hogy itt vicceskedsz, inkább írjál mailt! "az anyád 700át!"

Előzmény: Nephilim (59)
Nephilim Creative Commons License 2002.05.30 0 0 60
Na lássuk, látjuk-e? :-)

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!