Egyébként meg qrva szarul van. Állítólag a biccentő izmok rándultak meg, így bármit csinál, a nyaka, háta egyszerre fáj. Ortopéd orvos, gyógymasszőr, felszopólány kerestetik.
Most megyek a dokihoz -minek fürödjek,ott úgyis minden steril,nem szedhetek össze semmit... Most érettségiztem (harmadjára...),és télleg nem jó ha esik görögben,ha pont akkor akarsz ott nyaralni.Különben is,dolgozzon az,akinek nincsen pénze... ;P (Szal,hol van ez a kapálj-kajáért téma?Lehet érdekelne...)
Öjj! (két jj-vel,nem lj,mert az már felbujtás (ly?))
Üdv.Megint változott a program.Begyulladt a mandulám és lázas vok (éjszakai fürdőzés még nem javallott...).Ma nem valószínű,hogy megyek edzésre. :( Nem tudom,hogy mikor nem leszek itthon a kérdéses periódusban.Vmikor megyek Balcsira,vmikor lesz egy szlovák (alkohol)túra,meg egy görög út is talán,de lehet,hogy görög helyett horvátba megyünk-mire lesz pénzem...Időpontokat azért nem tudok,mert a tavalyi helyfoglalást is megszívtuk (szar volt az idő),ezért idén nem fixálunk le semmit. Öjj.
na mi van egerek? izguljatok rá néha fórumra is, ne csak 1másra! :DD
ahogy kértem szerdán, mindeni írja le pontosan mikor nem lesz idehaza a 2006. július 1 - 2006. augusztus 31. időszak között, azaz nem tud eljönni edzésre
szój anak is aki nem használja a netet és légy annyira csapattag, hogy társad nevében felnyomod az infót ide a fórumra. Köszi
Pont most beszéltem a barátommal telefonon. Figyelem a lapotokat, és jelen leszek a next meccseteken! Ha minden jól megy, hozunk egy bazi nagy dobot, és segítünk hangulatot csinálni, szurkolni... ha nem gond!
Szióka, manóka! Hála a magyar egészségügynek, a délelőttömet Peti bátyámmal töltöttem az SZTK-ban. Jót buliztunk... :) A lényeg: szerencsére nincs nagy gáz, magától meggyógyul. 6 hét pihi, 2 hét úszás, majd újra mindent bele!!! Hogy van a bokád Zoli?
Gyerekek! Amerikában is olvassák a fórumot!!! Csabikám ne siess haza megyünk októberben hozzád kb 4-en! Szerezzél már jegyet egy Jets mérkőzésre, Kimegyünk 2 hétre! Amúgy írhatnál a mail címemre is! csenyij@freemail.hu
Túl vagy már az ezredik baseball meccseden? A Devils összes játékosát ismered már névről? :D