Az ígért képek a toldásról! Hosszúra csináltam, hogy működjön a dolog és gumiból, hogy ne törjön! Nézd milyen magasan van a hátsó része a sár védőnek ezt muszáj volt toldani!
Korábban írtad az ezresről a súlyról, meg egyebek! 1665
Nálam az ezres listára került főként tartóssága miatt ( 140.000 futott km ). 95 kilómmal, 185 cm-mel, 20 éves aktív jogsival, meg szeretném a nyomatékot - a nagy nyomatékot nem a fordulat számot - talán meg kell fontolnom az ezrest. És ha már új motort veszek száz éves hitelre ( tulajdonképpen bérletre, mert ez már inkább az ) - nem akarom cserélgetni, évente a divat szerint - az ezrest kipróbálom tavasszal - pl. egy napra kibérelem - rendezem a anyagiakat megvárom az őszi - téli árzuhanást és belépek a nagyok közzé. Javíts ki,ha rosszul tudom de a DL-650 és 1000 között csak 18 kg a különbség, az nagyon tuti 31 LE többlet csak 18 kg. Kész 1000-est kell venni ( ha nem fél milláért adnák azt a 31 lovat) 207 - 189 = 18kg Szóval ez tetszik!!!
Akkor gondolom alig várod, hogy kedd legyen!:-) Nekem anno egy csütörtökön délelőtt szóltak, hogy lehet menni érte. Hát el is döntöttem, hogy akkor hétfőn elmegyünk érte trélerrel. Aztán addig variáltam, míg aznap estére csak itthon lett!:-))) Természetesen nagyon szívesen látunk egy Varát is köreinkben!!
Üdv!
Daty
ui: remélem kedden fénykép, meg beszámoló a moci átvételről, me ilyesmik lesznek!!:-)
Gyerekek... vazze, zárjuk le ezt a vitát, vagy inkább csak vitácskát, ha akarjátok kölcsön adom a repteremet, tudjátok azt amelyiket Ferihegynek is csúfolnak pedig annak igaziból ICEPORT a neve, ugye a nevemből kiindulva..., ja és igen ha valaki véletlen rákérdezne, igen én vettem meg, nemrég volt is a hírekbe, na szóval csak szóljatok vazze, egy pár moci elfér ott is, ráadásul le is van aszfaltozva vazze, ha meg az aszfalt színe valakinek véletlen nem tetszik újra festetem az egészet, vazze, nem sz*rolunk vazze!:))) Na megyek gyúrni, fürdőkádra!:) Mindenkinek Jó étvágyat az esti vacsorához és mégegyszer Boldog karácsonyt!:) Ice
Én csak az udvaromat írtam, hogy 30-40 motor, de nagyon szellősen számoltam, tehát ha passzentosan mérném, akkor csak az udvarra olyan 100 körül, meg még ehhez adj hozzá egy 130 méter hosszú, 12 méter széles kertet! Hát, erre nem tom mennyi férne, de biztos több, mint a tiédre!:-)))
"No jó, ez most a terv, meglátom, mi lesz belőle."
Jól meg-el-tervezni és utána kőkeményen ragaszkodva nem engedve a körülményeknek, megvalósítani, aztán örülni! Bárcsak mindig sikerülne. Az jó, ha motort vesz a főnököd, azért figyelj oda, hogy ne a megérdemelt fizetésed rovására tegye. Te döntesz kuplungolás ügyben, - ha megengeded - én nem bírnék lemondani a kuplungról, előnyeiről. (útálom a röpsúlyos vakerokat, többet vesz el mint amennyivel jobb vele) Nem akarlak megzavarni ezzel, de vedd figyelembe! Sok sikert!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Békés, Boldog, Egészségben, Kilométerekben és Túrákban Gazdag Új Esztendőt kivánok minden Motoros Barátomnak és Szeretteinek!!!
Miután már többször is beszúrtam a képet a DL-emről (Meg az XR-ről is), és írtam legutóbb " hogy így néz ki Kappa túraplexivel", így kérdésed megalapozatlan ;-)
Egy kis Kataflam segítene rajtad:-) (csag viclegelek, nehogy megsértődj:-))
És számításaim alapján az én kertemben kb 400 motor férne el, persze passzentosan:-)