Már akkor sem voltam azért kamasz...
Az autót totoálkárosra törtem, így inkább eladtam. Csak olyan 120-szal mentem, de egy villanyoszlopnál tulajdonképpen mindegy szakadő esőben...
De vettem egy ugyanolyan autót!
Itthon törted össze magad?
Bocs, morbid, hat a Manhattan, de kint kivihettek volna a többiek...
Mert nekem is ezt mondta a doki, miközben kacsingatott, hogy majd viszik magácskát a fiúk, mint "gólyavisziafiát", gyengébbek kedvéért az olyan, hogy kettőjük összekulcsolt kezén cipelnek engem,
vagy: kérjek egy tolókocsit... Na ettől kifeküdtem (elnézést a gyengébb idegzetűektől...)
Hol szerezzek Athénban egy tolókocsit, na jó, hagyjuk....
De a lidérces nem is ez...
Más jutott az eszembe...
Ez tényleg pech. Én másfél éve a kinti Stuttgart elleni meccs előtt 3 nappal összetörtem magam autóval (válltörés), így nem utazhattam. Azóta is fájó pont - mindkettő...
Igazad van, de én akkor pont hosszabbat szerettem volna, viszont érthető, egy meccs nem üdülőprogram, nem is volt ezzel baj, csak megemlítettem, hogy volt szervezés, de én megint mást akartam :((
Ühüm, kellett egy kis agyfrissítő :)) itthon még volt némi remény, kint aztán csúfos volt.
Na, a történet lényege, hogy a szurkolói tábor csak 3-4 napos stb. utakat szervezett, viszont MEGINT pont a szülinapom maradt volna ki belőle,
---- hát ez a lidérces ----- és akkor....
Na, ez meg piros/kék lett volna,
de elbizonytalanodtam, és ezért is tűntem el, hogy az AEK ellen-e... na várjál csak, ez lett volna 2000 őszén, szeptemberben, és kisérteties a dolog.
Hát, nekem egy elmaradt meccses történetem van...
Végre bejutott/kijutott az a bizonyos csapat a nemzetközi porondra, Athénba :)) --- jessszus, lehet, hogy ott voltál??? mint nem zöld/fehér?
Így van! Én szeretek a saját tempómban utazni, nem kell sok emberhez alkalmazkodnom stb.
Különben voltam már külfölsi Fradi-meccseken busszal, dehát azoknak azért teljesen más volt a hangulata.
Ezt hallva...
Hurrá, itt már hosszabban lehet írni...
Már el sem tudom képzelni,hogy idegenek közé beüljek egyedül egy csoportos úton...
Vagy MÉG els sem tudom képzelni...
Mondjuk egy RESTI-buli más lenne,
de egyébként nem.
210-zel is más, mert megállsz valahol, nem? A magad ura vagy.
James Bond áll hozám a legközelebb hiszen y42 álnév alatt vagyok y44. Ezzel az ellenségeimet jól összezavarom:)))
(a fiatalkorút kifelejtetted a felsorolásból:)))