Azt nem, mert az egy terem és falai vannak. De a kongresszusi központot igen, a parkot igen és a média centrét is látom meg a rendőröket földön, lovon, helikopteren.
Robertson főtitkár és Orbán Viktor kormányfő nyitja meg a mai NATO külügyminiszteri értekezletet, amelyen a transzatlanti kapcsolatok jövője, a NATO-EU viszony, az amerikai rakétavédelmi tervek szerepelnek a napirenden. A magyar kormányfő várakozásai szerint az ülés fontos lépés lehet a 2002 novemberére tervbe vett prágai NATO-csúcstalálkozó előtt, ahol a várakozás szerint állást foglalnak majd a szövetség további bővítéséről.
már három órája benn ülnek. semmi mozgás innen nem látszik
Az FKGP elnökét a kisgazda parlamenti frakció május 7-én zárta ki soraiból, a döntést azonban Torgyán nem fogadta el. A Fővárosi Bíróság - Pallag László FKGP-s parlamenti képviselő szóbeli keresete alapján a május 17-én tartott tárgyaláson - megsemmisítette a pártelnököt a frakcióból kizáró határozatot.
Áder hivatalos levélben tájékoztatta Torgyánt arról, hogy új üléstermi helyét a független képviselők között jelölte ki.
Torgyán jelezte, hogy a közleményben foglaltakat levélben megküldi az Országgyűlés elnökének, valamint a köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek, az Alkotmánybíróság és a Legfelsőbb Bíróság elnökének, a legfőbb ügyésznek, továbbá az Országgyűlésben képviselettel rendelkező pártok elnökeinek és frakcióvezetőinek. "Politikai pályafutásomat eddig is és a jövőben is a jogszabályok és a bírósági ítéletek feltétlen tisztelete jellemezte és jellemzi, ezért még az Országgyűlés elnökének felszólítására sem áll módomban jogerős bírósági ítélettel szembehelyezkedni" - jelentette ki közleményében Torgyán.
Én? Mérgelődni? Ugyan!!!!
Egyszerűen levettem rólad a kezem, és kész.
Figyelj Ast! Tegnap TV-t néztem kicsit, de csak három percet, és nem értettem, hogy Torgyánt most kizárták, vagy átültették vagy mi. Aztán elolvastam a reggeli újságot, és akkor sem értettem. Akkor most mi vaaaaaan??????? Annyira nem érdekel, csak kérdem.
megyek hazafelé... lejárt a dolgozósom...köszönöm a bíztatást és a körmömre nézést. Meg is lesz az eredmény hétfőn... szóval jó maradék hétvégét és pihenést epret meg napocskát!