Csak most a gyerek miatt nem sokat tudunk autózni, majd még pár hónap.
De azért kisebb városi utak beférnek. Kell is, mert az autót is szoknom kell, meg hát nem vagyok nagy vezető és nem ártana gyakorolni mielőtt hosszabb útba vágunk.
Nem tom a Lacetti miatt van e, de én eléggé utáltam előtte vezetné és most már egyre jobban tetszik!
:)
1. gyerek 31 évesen!
:)
Ja, üvegre rendszámgarvír megvolt szintén, ha az az amire gondolok. :)
Az a rendszámoscimke a szélvédőn?
De lehet tök hülye vagyok és jól beégtem. Vagy az a műszaki érvényessége?
A bal első ajtóban levő LED semmi életjelet nem ad.
Rendszám gravírozást és két szőnyeggarniturát kértem és kaptam ( 1 garnitura plüss, 1 garnitura gumi). A többi cucc jött a Kalosból...
alapból az emelős cuccok jártak a kerékcseréhez a kis bőrtatyóban a csomagtartó alatt a teljes értékű pótkerékkel.
Meg adtak 1L ajándék motorolajat, mert azt mondták 1000km-enként lehet után kell kissé tölteni.
Háromszög, egészségügyi doboz, izzókészlet nem járt. Ott vettem is. Szép kis sevis táskában adják, de ne vegyetek, nem éri meg, kb. 10.000 HUF volt! Harmadáért megvan nagyáruházakban pl. Én első autóm lévén megvettem ott a drágát, nem tudtam mennyibe kerül. Bár sejtettem akkor is, hogy drága volt. Meg hát nem akartam már rögtön szabálytalanul hazamenni! :)))
Szőnyeget sem adtak.
Ezeket hiába kértem, de könyörögni, vitatkozni nem akartam, meg csúnyálkodni, garasoskodni. Mert amúgy elég rendesek voltak. Valami olyan elv van, hogy az autót menetkész állapotban kell átadni. Mondtam is, hogy itthon az törvényileg jelenti a háromszög+dobozt is. Azt mondták, hogy az nem mindenhol törvényi előírás és ezért nem adja a Chevrolet alapból a kocsihoz. Mindegy. Nem szeretek ilyeneken garasoskodni, vitatkozni.
Viszont kaptam ajándékba 1 üveg Tokajit a nevemre cimkézve!!!
Meg akkor akció volt Miskolcon és aki azon a héten vett ilyen autót az kapott még 1 hétvégi 2 személyes wellnes hétvégét (szállás, kaja, benzinköltség). Mi Miskolctapolcán voltunk (mert már mesze nem mertünk menni közelgő szülése miatt a feleségemnek). Benzinköltséget se használtam ki, mert nem akartam bemenni hozzájuk egy kb. 1000 forintos számlával :)
Én is nemsokára átvehetem a kocsit, nekem azt mondták hogy a háromszög meg ilyesmi hivatalosan nem jár, külön kell megvenni. Erre mondom sebaj akkor kiveszem a régiből aztán beleteszem az újyba a régit meg anélkül kapják meg. A pótkerék mellé az emelő meg amiket mé tesznek abba a tasakba, csak az jár alapból. De mindegy ez legyen a legnagyobb gáz.
Ez a dolog itt egy gif fájl, mely Samsung D500-as telefonra téve (remélem innét le lehet szedni) tök jó kis animált háttér.
Más telcsikre is tudok csinálni, már amelyik ugyebár kezel gifet, (pl. sony ericsson újabb fajták), kérésre szívesen csinálok és küldök, vagy felteszek ide. erdelyi.family@freemail.hu, ha érdekel valakit.
Örömmel olvastam az átvétel körülményeiről ill. tartozékairól szóló beszámolót. Meg régebben még sz_peterét, merthogy nekem is 1,4-es elite 5 ajtósom ezüst lesz a jövő héten. indenkinek szívből gratulálok.
De!
vajon a kereskedés kedvessége volt a sok tartozék a kocsihoz, vagy én is bizton számíthatok rá itt, sopronban.
Na, minden jót, örülök, hogy köztetek lehetek, de télleg. :-)
Én a múlt héten vettem át az 1,6-osomat az alábbiakkal.
emelő+kerék kulcs, csavarhúzó (2 állású), 8-10-es villáskulcs. Ez mind egy kis börtatyóban a teljesértékü pótkerék mellett.
Ezen kivűl kaptam még egy formás kis zippzáros "sporttáskában" : háromszög, elsősegély doboz, vontatókötél, autómosószivacs, égőkészlet.
Egy kis bőrtokban: 1 l Mobil olaj, és törlő kendő.
A kocsiba gumiszőnyeg garnitúrát, üvegbe maratott rendszámot, és egy Chevrolettes kulcstartót.
De ha már itt vagyok, hagy kérdezzek én is a topik olvasóktól.
A rádió kapcsolható módozatai között (radio, Cd, Aux) szereplő Aux lenne hivatva arra, hogy külső audio forrást is hallgatni lehessen. Kérkésem: ezt hogyan lehet rákötni? (Mert én semmiféle csatlakozási lehetőséget nem találok.)
Novi1 ! Neked is és minden márkatársnak sok őrőmet és balestmente vezetést kivánok.
Jövőheti átvételnél nagyon figyejj, hogy át ne baxanak. :-))
Elemek és fényezés alapos szemrevételezése természetes fénynél (színek!) + rétegvastagságmérés minden elemen több helyen + össz funkciót kipróbál és sokat kérdez.
A forgalmi minden adatának helyességét (rendszám, alváz és motorszám, tulaj adatai stb.) személyesen ellenőriz. Első vizsgán nagyot lehet bukni, nekem 1x már sikerült.
Benyakútnál guminyomás belő, mer tároláshoz túlfújják a zabroncsokat és utóbb hajlamosak megfeledkezni a helyes érték beállításáról.
Ballagj el hétfőn a szalonba és nézd meg a most futó SW tesztautót és a kiállított modelleket. Ha a tied köztük van, asztal fölrúg és hatalmas kedvezmény, vagy másik verda követel.
Az utolsó 532 km-en 43,97 l-t evett, azaz 8,265 l/100 km volt az átlagfogyasztása. Az 532 km-ből kb. 400 km volt a sztráda, 150-160 km/h-val, kb. 80 km volt az országút, 90-120 km/h között , a többi város, olyan sebességgel, ahogy a forgalom engedte.