Keresés

Részletes keresés

eFigyelő Creative Commons License 2010.06.22 0 0 75
Soha nem gondoltam, hogy valamiben is egyetértek veled, de ebben igen!
Előzmény: toloba (-)
freyya Creative Commons License 2010.06.22 0 0 74
Nagyon szép a budapesti tűzijáték, kár lenne kihagyni. Ráadásul kétlem, hogy a megrendezésének az árából olyan sok házat fel lehetne építeni.
TomDantes Creative Commons License 2010.06.22 0 0 73
A vidéki surmók irigyek, mert vidéken kisebb van mint náluk.

Augusztus 20-a, és szilveszter, meg évente csak egyszer van. Ki lehet bírni. Nincs havonta augusztus 20-a. Csak egyetlen egyszer egy évben.
Előzmény: Beavis Butt-Head (70)
mammamija Creative Commons License 2010.06.22 0 0 72
Ja. Ld. 55. csupa "orbánozás".
Előzmény: Törölt nick (63)
TomDantes Creative Commons License 2010.06.22 0 0 71
Ja. A tűzijáték hülyeség. Az a sok millió hülye szerte a világon...
Előzmény: Törölt nick (64)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2010.06.22 0 0 70

1. A "vidéki surmók" helyben is megkapják a maguk tüzijátékát sokszor. Aztán az vagy elég nekik, vagy Pesten is ugyanazt akarják.

2. Nem vagyok begyöpösödött, Szigetre például ki szoktam járni. De azt ugyanúgy könnyebben el lehet kerülni, mint a futóversenyt, homokosfelvonulást, tuctucparádét, jobbostüntetést, balostüntetést, mert azok csak bizonyos utcákat érintenek. A tüzijáték során viszont legalább a Blaháig sorjáznak a prosztók... annál csak a szilveszter a rosszabb.

Előzmény: TomDantes (50)
TomDantes Creative Commons License 2010.06.22 0 0 69
Ez, hasznos, és szép hagyomány. Nem tudom mi francot zavar. Mi károd van belőle mi?
Amennyibben nem tetszik már javasoltam irány egy tanya. Ott majd nem fog zavarni. De ne már pár hülye miatt csesszük szét sok ezer ember szórakozását!

A város meg nincs jól meg, ha nem mennek fel az emberek oda pénz költeni. A város akkor van jól meg, ha sokan menne oda, és sok pénz költenek.

De mindegy, mondom: irány egy tanya. Ti ott nagyon jól éreznétek magatokat.
Előzmény: Beavis Butt-Head (51)
Halskette Creative Commons License 2010.06.22 0 0 67

Szerintem az sokkal tisztességesebb felajánlás lenne ha a parlamenti összes képviselő lemondana 1-2 havi jövedelméről és költségelszámolásáról. Hiszen vannak illetve voltak képviselők, akik évekig nem vettek fel egy kanyit sem.

Miért mindig mi hozzunk áldozatokat?

Törölt nick Creative Commons License 2010.06.22 0 0 66
Vajon Ausztráliában ahol a bozóttűz évente hatalmas károkat okoz, a sydney-i újévi tűzijáték maradt már el ilyen okkal?
mammamija Creative Commons License 2010.06.22 0 0 65
Mire elég a 239 millió?
Milyen szempontok alapján osztod szét?
Meg kell várni mire elkészül az összes kárról a pontos (?) összeg, mennyi a vége?
Bemehetne a közösbe szó se róla, de szerintem kivitelezhetetlen lesz.
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.22 0 0 63

Ezt a sok nemes lelkű ballibsi olvtársat...közben még Orbánozhatnak is egyet

Gratulálok! Én is támogatom

Halskette Creative Commons License 2010.06.22 0 0 61
Nem állítanám, hogy mind szegény volt, akinek odalett a háza. Sokan spórolnak a biztosítással, nem gondolnak arra, hogy valami rossz történhet velük. Magyarán: felelőtlenek.
Előzmény: mammamija (45)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.22 0 0 60
a fidesz persze nem lopott egy kanyit sem. csak az mszp adja vissza. a többiek meg lophatnak.
Előzmény: Törölt nick (55)
TomDantes Creative Commons License 2010.06.22 0 0 59
Buta vagy. A tűzijáték egy nagyon szép dolog. Az egész világon, a milliós nagyvárosoktól kezdve, a kis porfészkekig, mindenütt van, és mindenütt szereti a többség.

Csak az ilyen buta, begyöpösödött, besavanyodott emberek nem szeretik. De az ilyenek semmit se szeretnek, csak morogni mint a bolhás kutya.
Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.22 0 0 58
toloba nyilván nálad nincs gyűlölet hehe

Nem. Ez nagyon nagy demagógia.

Tök mind1 melyik oldalon állunk. Ha most évekig ilyen idő lesz akkor tényleg az állam mondjon le mindenről mert úgyis ez az összeg majd kell valamire

El van különítve erre is meg az árvíz rendbetételre is a pénz. Ha nincs majd megoldják

De ne mossuk már így össze a kettőt, hogy ebből adjuk oda.
Előzmény: toloba (47)
Csendes A Don Creative Commons License 2010.06.22 0 0 57
Egy keresztény akármire nem mond áment;-)
Előzmény: mammamija (38)
_Fefe__ Creative Commons License 2010.06.22 0 0 54
Már csak azért is legyen tűzijáték, mert annyira hányok az efféle demagóg baromságoktól. Meg amúgy is, mert buli. És buli nélkül sz*rt sem ér az egész élet.
Csendes A Don Creative Commons License 2010.06.22 0 0 53
A 20.-ai tűzijáték, fontos hagyomány, és egyben turisztikai rendezvény. Rengeteg ember megy fel Pestre.

Már ne haragudj, de ez szempont egy forradalmi kormánynál?

Basszus, minden évben lehetne valamit találni, hogy miért ne legyen tűzijáték!
Valóban. Képzeld el azt a piárfogást: "Ez az épület a 2010-es miskolci, debreceni, stb tűzijátékra szánt pénzből épült újult meg."
Előzmény: TomDantes (36)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2010.06.22 0 0 51

Hagyomány?! Nem minden hagyomány hasznos, ld. amit lent írtam. Eleve egy fentről erőszakolt, sokak által kritizált "ünnep" tartozéka, ami szintén egy külön sztori.

Turisztika?! A külföldiek előbb nézik meg a légiparádét meg a mesterségek ünnepét. Különben is, aki más ország állami ünnepére jön el, az meg is érdemli, kivéve ha érdeklik a katonai dolgok.

Akik meg ilyenkor "feljönnek" Pestre, azok azok, akik nélkül eddig is jól megvolt a város...

Ha valakinek ez az öröm, ettől érzi jól magát, annak ugyanolyan sivár az élete, mint akinek csak az alkoholizálás jelenti a csúcspontot... de ezért már ne az államot hibáztassuk, és ne ő akarja nekik megadni a cirkuszt.

TomDantes Creative Commons License 2010.06.22 0 0 50
A tűzijátékkal két típusú embernek van baja, én rájöttem.

Első: a vidéki surmó aki irigykedik Pestre
Második: a pesti begyöpösödött, megsavanyodott idióta, aki mindenkire prüszköl, koncertre , tűzijátékra, ablak alatt focizó gyerekekre...

Az elsőnek azt javaslom, költözzön Pestre, akkor nem fog irigykedni.
A másodiknak meg, költözzön tanyára, és azt meg vegye körbe három méter magas betonfallal. Akkor majd semmi se fogja zavarni.
Halskette Creative Commons License 2010.06.22 0 0 49

tv2: 239 millió volt tavaly a költség

ha ennyi volt a költség, akkor hozzá kéne tenni, mennyi idegenforgalmi bevétel jött be azalatt a pár nap alatt. Lehet, hogy a tűzijáték elmaradásával többet veszítesz, mintha meg lenne tartva.

Hiszen a jótékonysági bálok is ilyesmiről szólnak...

Előzmény: Törölt nick (30)
boci boci tarka Creative Commons License 2010.06.22 0 0 48

Támogatom!

(A macskák is utálják.)

Előzmény: halkergető (39)
toloba Creative Commons License 2010.06.22 0 0 47
Kicsit agyadra mehetett a gyűlölet, de mindegy....
Előzmény: Törölt nick (41)
mammamija Creative Commons License 2010.06.22 0 0 45
Azért nem kötnek biztosítást a házukra - mert nem tudom hallottál-e már róla - van, aki nem tudja kifizetni a biztosítást.

Másrészt: akinek mindene odalett, nem tudom mennyire vígasztalja a biztosítási összeg, mikor a családjáról egy fénykép sem maradt:(
Előzmény: Halskette (34)
Csendes A Don Creative Commons License 2010.06.22 0 0 44
Akkor meg végképp nem értem, miért ragaszkodsz ehhez a baromsághoz, ha egyébként úgyis a szocik zsebét tölti?
Előzmény: Törölt nick (30)
toloba Creative Commons License 2010.06.22 0 0 43

Aha, innen fúj a szél.
Kenyér és cirkusz a népnek.
Csakhogy ami cirkusz itt, az kenyér ott!
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.22 0 0 41
Örülj neki

Mocskos Orbán csak költi a pénzt, másnak háza nincs de tüzijáték igen

És még Fideszes is csinálja. Tűrhetetlen

Nyithatod a topicokat róla

Ilyen alapon amúgy az állam mondjon le előre 2020ig mindent mert jön az árvíz majd úgyis.
Előzmény: toloba (35)
Halskette Creative Commons License 2010.06.22 0 0 40

A tavalyi nagyon szép volt és ilyenkor a város tele van külföldiekkel is. Tehát idegenforgalmi szempontból az a pár nap jelentős bevételt jelent nemcsak a fővárosnak, hanem az országnak is.

Előzmény: Törölt nick (24)
halkergető Creative Commons License 2010.06.22 0 0 39

Nagyon jó ötlet!

Legalább szegény kutyám nem kap frászt, mint amikor elkezdenek durrogni.  :-)

Előzmény: toloba (-)
mammamija Creative Commons License 2010.06.22 0 0 38
:))
Nem neki kell kitalálni - neki csak ámen-t kellene mondani rá:))
Előzmény: Csendes A Don (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!